Diamond Roulette

Spilleregler (1.0 - 16/04/2021)

1. Oversikt

I Diamond Roulette prøver du å tippe tallfelt hvor kulen stopper. Diamond Roulette-versjonen av rulett har kun én null, og den gir deg derfor større sjanse til å vinne enn amerikansk rulett, som har to nuller.

2. Generelle spesifikasjoner

Obs! Sjetongenes verdi vises i din valuta. Dersom eksempelvis valutaen din er i euro, vil verdien til 0,1 sjetong bety 0,1 euro.

Type rulett:

Diamond Roulette

RTP:

97,30 %

Spillet blir frakoblet dersom du ikke foretar deg noe etter et bestemt antall minutter (lengden avhenger av jurisdiksjonen). Øktens gjenopprettingsfunksjon lagrer det pågående spillet, slik at du kan fortsette der du slapp neste gang det lastes inn.

I tilfelle tekniske problemer som fører til at forbindelsen til spillserveren mistes, vil spillet du spiller automatisk bli lagret og lastet inn neste gang du får en forbindelse til spillserveren. Du vil ikke kunne koble deg tilbake til spillserveren de 30 første sekundene etter en frakobling.

Obs! Ved funksjonsfeil vil alle spill og utbetalinger annulleres. Alle innsatser som ikke var godtatt blir annullert og alle innsatsen som ikke var avklart blir refundert.

3. Typer innsats

3.1 Innsideinnsatser

3.2 Utsideinnsatser

3.3 Franske innsatser

For å plassere denne typen innsats, klikker du på ønsket område på opplegget for innsats. Alle franske innsatser og naboinnsatser gjøres i tillegg til vanlige innsatser som allerede er plassert.

Merk: På mobilen vil alle innsatser plassert med veddeløpsbanen også vises på hovedoppsettet.

3.4. Minste og største innsats

MIN - Indikerer den minste innsatsen som kan plasseres på ett enkelt spillfelt, uavhengig av hvor mange tall det dekker.

MAKS - Indikerer maksimal innsats som kan plasseres på hvilket som helt felt for enkelttall. Høyere innsatser er tillatt på spillfelter som dekker mer enn ett tall.

Obs! Innsatser stopper så fort Maksimal innsats er nådd, med en melding som viser beløpet til den maksimale innsatsen for det gjeldende spillfeltet.