European Roulette

Regulile jocului (2.0 - 27/01/2020)

1. Prezentare

La Ruleta europeană încercați să ghiciți numărul buzunarului în care se va opri bila. Versiunea Ruletă europeană a jocului de ruletă are doar un singur zero și oferă mai multe șanse de a câștiga față de Ruleta americană care are doi de zero.

2. Specificații generale

Notă: Valorile jetoanelor sunt exprimate în moneda dvs. De exemplu, dacă moneda dvs. este EURO, valoarea 0,1 a jetonului înseamnă 0,1 EURO.

Tipul de ruletă:

Ruletă europeană

RTP:

97,30%

Jocul se deconectează dacă nu acționați pentru un anumit număr de minute consecutive (numărul acestora variază în funcție de jurisdicție); funcția de recuperare sesiune va salva progresul jocului, astfel încât data viitoare când jocul este încărcat veți putea continua de unde v-ați oprit.

În cazul unor dificultăți tehnice care rezultă în întreruperea conexiunii cu serverul de joc, jocul pe care l-ați jucat este salvat automat și se va încărca data viitoare când veți realiza conexiunea la serverul de joc. Nu veți putea să vă reconectați la serverul de joc în primele 30 de secunde de la deconectare.

Notă: În caz de erori de funcționare, toate plățile și jocurile sunt anulate; orice pariu încă neacceptat va fi anulat, iar orice pariu care nu a fost soluționat, va fi restituit.

3. Tipuri de pariu

3,1. Pariuri pe interior

3.2. Pariuri pe exterior

3.3. Pariuri franceze

Pentru a plasa acest tip de pariu, faceți clic pe zona dorită din suprafața de pariere. Toate pariurile Franceze și Vecin sunt făcute suplimentar la orice pariuri standard care au fost deja plasate.

Notă: Pe mobil, toate pariurile plasate folosind Pista de curse vor fi afișate și în prezentarea principală.