European Roulette

Pelin säännöt (1.0 - 22/03/2021)

1. Yleistä

Eurooppalaisessa ruletissa pelaajan tehtävänä on arvata, minkä numeron kohdalle kuula pysähtyy. Eurooppalaisessa ruletissa on vain yksi nolla ja enemmän voittomahdollisuuksia kuin amerikkalaisessa ruletissa, jossa on kaksi nollaa.

2. Yleisiä tietoja

Huomautus: Pelimerkkien arvot näytetään omassa valuutassasi. Esimerkiksi jos valuuttasi on euro, pelimerkin arvo 0,1 on 0,1 euroa.

Ruletin tyyppi:

Eurooppalainen ruletti

RTP:

97,30 %

Peli katkaisee yhteyden, jos et suorita mitään toimintoa ja tietty aika minuuteissa on kulunut (aika vaihtelee lainkäyttöalueen mukaan). Istunnon palautustoiminto tallentaa pelin tilanteen, jolloin voit jatkaa samasta kohdasta, kun peli seuraavan kerran ladataan.

Jos yhteys pelin palvelimeen katkeaa teknisistä ongelmista johtuen, pelaamasi peli tallennetaan automaattisesti. Se ladataan, kun yhteys palvelimeen luodaan seuraavan kerran. Pelin palvelimeen ei voida muodostaa uudelleen yhteyttä 30 sekuntiin yhteyden katkeamisen jälkeen.

Huomautus: Häiriötilanteessa kaikki voitot ja pelit mitätöidään. Hyväksymätön panos mitätöidään ja ratkaisematon panos palautetaan.

3. Panostyypit

3.1. Numerokenttäpanokset

3.2. Sivukenttien panokset

3.3. Ranskalaiset panokset

Voit asettaa tämän tyyppisen panoksen napsauttamalla haluamaasi kohtaa panostusalueella. Mahdolliset ranskalaiset ja naapuripanokset asetetaan jo asetettujen peruspanosten lisäksi.

Huomautus: Mobiiliversiossa kaikki panokset, jotka on asetettu kilparatanäkymässä, näkyvät myös päänäkymässä.