Roulette: Silver

Spilleregler (1.0 - 03/06/2020)

1. Oversigt

I Europæisk Roulette forsøger du at gætte det nummer, som kuglen standser på. Den Europæiske Roulette-version af Roulette har kun et nul og giver flere chancer for at vinde end den Amerikanske Roulette, som har to nuller.

2. Generelle specifikationer

Bemærk: Værdierne på jetonerne er i din valuta. Hvis din valuta fx er i EURO, vil en jeton med værdien 0,1 svare til 0,1 EURO.

Roulette-type:

Europæisk Roulette

RTP (teoretisk tilbagebetaling til spilleren):

97,30%

Spillet logger af, hvis du ikke foretager dig noget i en bestemt antal minutter (denne periode varierer afhængigt af landet). Sessionsgendannelsesfunktionen gemmer dit spil, så du kan starte igen fra, hvor du sidst sluttede spillet.

I tilfælde af tekniske fejl, som resulterer i at forbindelsen til spilserveren mistes, gemmes dit spil automatisk, og indlæses næste gang, du opretter forbindelse til spilserveren. Du vil ikke kunne genoprette forbindelsen til spilserveren i de første 30 sekunder, efter forbindelsen afbrydes.

Bemærk: Ved fejl annulleres alle spil og udbetalinger. Enhver indsats, som endnu ikke er bekræftet, annulleres, og eventuelle uafgjorte indsatser refunderes.

3. Typer af indsatser

3.1. Inside Bets

3.2. Outside Bets

3.3. French Bets

For at spille denne form for indsats skal du klikke på det ønskede område af spillepladen. Alle French og Neighbour indsatser spilles i tillæg til en standardindsats, der allerede er blevet placeret.

Bemærk: I mobil-versionen vises alle indsatser i Racerbaneområdet også på standard-layoutet.