Roulette: Silver

Pelin säännöt (1.0 - 15/12/2020)

1. Yleistä

Eurooppalaisessa ruletissa pelaajan tehtävänä on arvata, minkä numeron kohdalle kuula pysähtyy. Eurooppalaisessa ruletissa on vain yksi nolla ja enemmän voittomahdollisuuksia kuin amerikkalaisessa ruletissa, jossa on kaksi nollaa.

2. Yleisiä tietoja

Huomautus: Pelimerkkien arvot näytetään omassa valuutassasi. Esimerkiksi jos valuuttasi on euro, pelimerkin arvo 0,1 on 0,1 euroa.

Ruletin tyyppi:

Eurooppalainen ruletti

RTP:

97,30 %

Peli katkaisee yhteyden, jos et suorita mitään toimintoa ja tietty aika minuuteissa on kulunut (aika vaihtelee lainkäyttöalueen mukaan). Istunnon palautustoiminto tallentaa pelin tilanteen, jolloin voit jatkaa samasta kohdasta, kun peli seuraavan kerran ladataan.

Jos yhteys pelin palvelimeen katkeaa teknisistä ongelmista johtuen, pelaamasi peli tallennetaan automaattisesti. Se ladataan, kun yhteys palvelimeen luodaan seuraavan kerran. Pelin palvelimeen ei voida muodostaa uudelleen yhteyttä 30 sekuntiin yhteyden katkeamisen jälkeen.

Huomautus: Häiriötilanteessa kaikki voitot ja pelit mitätöidään. Hyväksymätön panos mitätöidään ja ratkaisematon panos palautetaan.

3. Panostyypit

3.1. Numerokenttäpanokset

3.2. Sivukenttien panokset

3.3. Ranskalaiset panokset

Voit asettaa tämän tyyppisen panoksen napsauttamalla haluamaasi kohtaa panostusalueella. Mahdolliset ranskalaiset ja naapuripanokset asetetaan jo asetettujen peruspanosten lisäksi.

Huomautus: Mobiiliversiossa kaikki panokset, jotka on asetettu kilparatanäkymässä, näkyvät myös päänäkymässä.

4. Pelaaminen

Eurooppalaisen ruletin pyörä on merkitty numeroilla 1–36, joista joka toinen on punainen ja joka toinen musta, sekä vihreällä numerolla 0.

Huomautus: Rulettipöydässä näkyvät pöydän panostusrajat liittyvät Straight Up -panokseen (MIN, MAX). Pääpelipainikkeiden alapuolella olevasta tietopalkista näet nykyisen SALDON, PANOKSESI ja nykyiset VOITTOSI omassa valuutassasi.

Äskeiset numerot: Näytön vasemmassa ylälaidassa olevassa historiapaneelissa näkyy viimeiset 8 numeroa, joiden kohdalle rulettikuula on pysähtynyt. Järjestys on oikealta vasemmalle eli uusimmasta vanhimpaan.

Kuumat numerot: Näytön oikeassa ylälaidassa olevassa paneelissa näkyy kolme KUUMAA numeroa (useimmin esiintyneet numerot enintään 500 pyöräytyksen ajalta).

Hiiren osoittimen asettaminen rulettipöydän numeron kohdalle korostaa kyseisen numeron.

Eri numeroita ja/tai numeroyhdistelmiä voidaan korostaa pöydän eri osista.

Esimerkki: Jos asetat hiiren osoittimen numeron päälle, kyseinen numero korostetaan. Jos asetat hiiren osoittimen kahden numeron väliselle viivalle, molemmat numerot (split-panos) korostetaan.

Numero, jonka kohdalle kuula pysähtyy, korostetaan. Lisäksi sivukentän panososiot, joihin kyseinen numero kuuluu, korostetaan.

Ristiriitaisten panosten asettaminen ei ole mahdollista. Ristiriitaisia panoksia ovat:

Huomautus: Saatavilla vain tietyillä lainkäyttöalueilla.

Pelaa seuraavasti:

Vaihe 1

Napsauta haluamaasi pelimerkkipinoa. Kun olet valinnut pelimerkin arvon, se pysyy valittuna, kunnes muutat sitä napsauttamalla toista pelimerkkipinoa. Voit siis pelata samalla pelimerkin arvolla palaamatta pelimerkkipinolle.

Huomautus: Voit asettaa enintään sallitun määrän pelimerkkejä numeroille tai osioille.

Vaihe 2

Kun olet valinnut pelimerkin arvon, aseta hiiren osoitin rulettipöydälle ja napsauta alueita, joille haluat asettaa panoksen. Kukin napsautus asettaa yhden pelimerkin korostetulle alueelle.

Voit poistaa viimeisen panoksen napsauttamalla KUMOA-painiketta Automaattipeli-painike . Voit poistaa kaikki panokset pöydältä napsauttamalla TYHJENNÄ-painiketta Automaattipeli-painike .

Voit tuplata panoksen napsauttamalla TUPLAA-painiketta Automaattipeli-painike . Tämä tuplaa kaikki pöydälle asetetut panokset.

Huomautus: Panoksia ei voida poistaa kuulan liikkuessa.

Vaihe 3

Pyöräytä rulettipyörää napsauttamalla PELAA-painiketta Automaattipeli-painike . Et voi asettaa enempää panoksia ennen kuin kuula pysähtyy.

Voit ohittaa ruletin pyöräytysanimaation napsauttamalla OHITA-painiketta Automaattipeli-painike .

Huomautus: Saatavilla vain tietyillä lainkäyttöalueilla.

Vaihe 4

Voittosummat näytetään tietopalkissa ja lisätään saldoon.

Kun kuula on pysähtynyt, voit palata vaiheeseen 1. Vaihtoehtoisesti voit lisätä edellisen panoksen pöydälle napsauttamalla SAMA PANOS -painiketta Automaattipeli-painike ja sitten pyöräyttää napsauttamalla PELAA-painiketta Automaattipeli-painike .

6. Tilastot

6.1. Työpöytäversio

Avaa pelitilastot napsauttamalla pelinäytön vasemmassa alakulmassa olevaa Tilastot-painiketta Automaattipeli-painike . Tilastoissa näkyy PUNAISEN/MUSTAN PROSENTTIOSUUS, PARITTOMIEN/PARILLISTEN PROSENTTIOSUUS ja PIENTEN/SUURTEN PROSENTTIOSUUS sekä kuulien määrä viimeisen 0:n jälkeen.

Huomautus: nämä tilastot näytetään 500 pyöräytykseen asti.


6.2. Mobiiliversio

Avaa pelitilastot napauttamalla pelinäytön oikeassa yläkulmassa olevaa Tilastot-painiketta Automaattipeli-painike . Tilastoissa näkyy PUNAISEN/MUSTAN PROSENTTIOSUUS, PARITTOMIEN/PARILLISTEN PROSENTTIOSUUS ja PIENTEN/SUURTEN PROSENTTIOSUUS sekä kuulien määrä viimeisen 0:n jälkeen.

Huomautus: nämä tilastot näytetään 500 pyöräytykseen asti.