Roulette: Silver

Spilleregler (1.0 - 18/11/2020)

1. Oversikt

I europeisk rulett prøver du å tippe tallfelt hvor kulen stopper. Europeisk rulett-versjonen av rulett har kun én null, og den gir deg derfor større sjanse til å vinne enn amerikansk rulett, som har to nuller.

2. Generelle spesifikasjoner

Obs! Sjetongenes verdi vises i din valuta. Dersom eksempelvis valutaen din er i euro, vil verdien til 0,1 sjetong bety 0,1 euro.

Type rulett:

Europeisk rulett

RTP:

97,30 %

Spillet blir frakoblet dersom du ikke foretar deg noe etter et bestemt antall minutter (lengden avhenger av jurisdiksjonen). Øktens gjenopprettingsfunksjon lagrer det pågående spillet, slik at du kan fortsette der du slapp neste gang det lastes inn.

I tilfelle tekniske problemer som fører til at forbindelsen til spillserveren mistes, vil spillet du spiller automatisk bli lagret og lastet inn neste gang du får en forbindelse til spillserveren. Du vil ikke kunne koble deg tilbake til spillserveren de 30 første sekundene etter en frakobling.

Obs! Ved funksjonsfeil vil alle spill og utbetalinger annulleres. Alle innsatser som ikke var godtatt blir annullert og alle innsatsen som ikke var avklart blir refundert.

3. Typer innsats

3.1 Innsideinnsatser

3.2 Utsideinnsatser

3.3 Franske innsatser

For å plassere denne typen innsats, klikker du på ønsket område på opplegget for innsats. Alle franske innsatser og naboinnsatser gjøres i tillegg til vanlige innsatser som allerede er plassert.

Merk: På mobilen vil alle innsatser plassert med veddeløpsbanen også vises på hovedoppsettet.

4. Slik spiller du

Det europeiske ruletthjulet er merket med tall fra 1 til 36, der fargen veksler mellom rød og svart, og en grønn «0».

Obs! Bordgrensene som vises på rulettbordet er relatert til Straight Up-innsatsen (MIN, MAKS). På informasjonslinjen under spillets hovedknapper, kan du se den gjeldende SALDOEN din, INNSATSEN din, og dine nåværende GEVINSTER i din egen valuta.

Nylige tall: Historikk-panelet, i øvre venstre hjørne på skjermen, viser de siste 8 tallene der rulettkulen har stoppet. Rekkefølgen er fra høyre til venstre, der tallet til høyre er det nyligste.

Hete tall: Panelet i øvre høyre hjørne på skjermen viser de tre HETESTE tallene (tallene kulen har landet på flest ganger de siste 500 spinnene).

Plasser pekeren over et tall på rulettbordet for å fremheve det tallet.

Forskjellige tall og/eller forskjellige tallkombinasjoner kan fremheves på forskjellige deler av bordet.

Eksempel: Hvis du plasserer pekeren over et tall, vil det tallet fremheves. Hvis du plasserer pekeren på linjen mellom to tall, vil begge tallene fremheves («splittinnsats»).

Tallet der kulen stopper fremheves. I tillegg vil feltene med utsideinnsatsene det tallet tilhører fremheves.

Det er ikke mulig å plassere innsatser som er i konflikt med hverandre. Innsatser i konflikt er:

Merk: Kun tilgjengelig i bestemte jurisdiksjoner.

For å spille må du følge disse trinnene:

Trinn 1

Klikk på ønsket sjetongstabel. Når du velger en sjetongverdi, forblir den valgt frem til du bestemmer deg for å endre den, ved å klikke på en annen sjetongstabel. Dette betyr at du kan spille på samme innsatsverdi, uten å måtte returnere til sjetongstabelen.

Obs! Du kan ikke plassere mer enn det tillatte antallet sjetonger på noen av tallene eller områdene.

Trinn 2

Etter at du velger en sjetongverdi, plasserer du musepekeren over rulettbordet og klikker på området(-ene) hvor du vil plassere en innsats. Hvert klikk plasserer én sjetong på det fremhevede området.

For å fjerne den siste innsatsen, klikker du på ANGRE-knappen Autospinn-knapp . Klikk på TØM.knappen Autospinn-knapp for å fjerne alle innsatser fra bordet.

For å doble den plasserte innsatsen, klikker du på DOBLe-knappen Autospinn-knapp . Dette vil doble alle innsatser plassert på bordet.

Obs! Innsatser kan ikke fjernes hvis kulen er i bevegelse.

Trinn 3

Klikk på SPINN-knappen Autospinn-knapp for å spinne ruletthjulet. Når kulen er i bevegelse, kan du ikke plassere noen flere innsatser frem til den stopper.

For å hoppe over animasjonen av ruletthjulet som spinner, klikker du på HOPP OVER-knappen Autospinn-knapp .

Merk: Kun tilgjengelig i bestemte jurisdiksjoner.

Trinn 4

Beløpet du vinner vises i infolinjen og legges til saldoen din.

Etter at kulen stopper, kan du gå til Trinn 1 igjen, eller du kan klikke på SATS IGJEN-knappen Autospinn-knapp for å legge til den forrige innsatsen på bordet, og deretter klikk på SPINN-knappen Autospinn-knapp for å starte spinnet.

6. Statistikk

6.1. Skrivebordsversjon

Klikk på Statistikk-knappen Autospinn-knapp nede i venstre hjørne på spillskjermen for å åpne spillets statistikk. Statistikken viser «PROSENT FOR RØD/SORT», «PROSENT FOR ODDE-/PARTALL», «PROSENT FOR LAV/HØY» og antall kuler siden forrige 0.

Obs! Disse statistikkene vises for opptil 500 spinn.


6.2. Mobilversjon

Trykk på Statistikk-knappen Autospinn-knapp i øvre høyre hjørne på spillskjermen for å åpne spillets statistikk. Statistikken viser «PROSENT FOR RØD/SORT», «PROSENT FOR ODDE-/PARTALL», «PROSENT FOR LAV/HØY» og antall kuler siden forrige 0.

Obs! Disse statistikkene vises for opptil 500 spinn.