Roulette: Silver

Pravila igre (1.0 - 03/07/2020)

1. Pregled igre

U igri European Roulette (europski rulet), pokušavate pogoditi u kojem brojčanom utoru će se zaustaviti kuglica. Europska verzija ruleta ima samo jednu nulu i nudi više šansi za dobitak od američkog ruleta, koji ima polje dvostruke nule.

2. Opće značajke

Napomena: Vrijednosti žetona navedene su u vašoj valuti. Primjerice, ako je vaša valuta EURO, vrijednost žetona 0,1 je 0,1 EURO.

Vrsta ruleta:

Europski rulet

Prosječan povrat igraču (RTP):

97,30%

Igra se isključuje ako ne poduzmete nikakvu radnju određeni broj uzastopnih minuta (broj ovisi o zemlji u kojoj se igra); značajka obnavljanja sesije sprema napredak u igri tako da kod sljedećeg učitavanja igre nastavljate gdje ste stali.

U slučaju tehničkih poteškoća koje dovedu do izgubljene veze s igraćim poslužiteljem, igra koju ste igrali automatski se sprema i učitat će se kada se sljedeći puta uspostavi veza s igraćim poslužiteljem. Nećete se moći ponovno spojiti na poslužitelj igre prvih 30 sekundi nakon prekida veze.

Napomena: U slučaju kvara poništavaju se sve isplate i igre; ulog koji još nije prihvaćen poništava se, a onaj koji nije isplaćen vraća se.

3. Vrste oklada

3.1. Unutarnje oklade

3.2. Vanjske oklade

3.3. Francuske oklade

Za stavljanje ove oklade, kliknite željeno područje na prostoru za klađenje. Francuske i susjedne oklade stavljaju se kao dodatne oklade standardnim okladama.

Napomena: NA mobilnoj verziji, sve oklade na Trkalištu prikazat će se i u glavnom prozoru.