European Roulette Small Bets

Spelregels (3.0 - 27/01/2020)

1. Overzicht

Bij Europese roulette probeer je te voorspellen in welk nummervakje het balletje stopt. De Europese versie van roulette heeft slechts één nul en biedt meer kans op winst dan de Amerikaanse roulette die twee nullen heeft.

2. Algemene specificaties

Opmerking: De waarden van de chips worden weergegeven in jouw eigen valuta. Speel jij bijvoorbeeld met euro's, dan heeft een chip van 0,1 een waarde van 0,1 euro.

Roulettesoort:

Europese roulette

RTP:

97,30%

Het spel wordt onderbroken als er gedurende een aantal minuten geen actie is geweest (het aantal minuten is afhankelijk van het rechtsgebied). De sessieherstelfunctie slaat de spelvoortgang op, zodat wanneer het spel weer wordt geopend, je verder kunt gaan waar je was gebleven.

In geval van technische problemen met een verbroken verbinding met de spelserver tot gevolg wordt het spel dat je aan het spelen was automatisch opgeslagen en wordt het geladen wanneer je weer verbinding maakt met de spelserver. Gedurende 30 seconden nadat de verbinding is verbroken kun je niet opnieuw verbinding maken met de spelserver.

Opmerking: In geval van een storing vervallen alle uitbetalingen en spellen; elke inzet die nog niet was geaccepteerd komt te vervallen; elke inzet die nog niet afgehandeld was wordt terugbetaald.

3. Soorten inzet

3.1. Inside bets

3.2. Outside bets

3.3. French bets

Om dit soort inzet te plaatsen klik je op het gewenste gebied van de inzetindeling. Alle French bets and bureninzetten worden boven op standaardinzetten gedaan die al zijn geplaatst.

Opmerking: Op de mobiele versie worden de op de racebaan geplaatste inzetten ook in de hoofdindeling getoond.