European Roulette VIP

Játékszabályok (1.0 - 22/03/2021)

1. Áttekintés

Az Európai Rulettben a játékos megpróbálja eltalálni, hogy melyik számon áll meg a golyó. A Rulett Európai verziójában csak egy nulla van és több a nyerési lehetőség mint az Amerikai Rulettben, amelyben két nulla van.

2. Általános adatok

Megjegyzés: A zsetonok értéke az Ön pénznemében jelenik meg. Például, ha az Ön pénzneme EURO, a 0,1 zseton értéke 0,1 EURO.

Rulett típus:

Európai Rulett

RTP:

97,30%

Ha egy bizonyos ideig (az időtartam az adott helytől függően változhat) nem végez semmilyen tevékenységet a játékban, akkor az automatikusan kikapcsol; a helyreállító funkció azonban menti a játék állását, így a játék következő betöltésénél ott folytathatja, ahol abbahagyta.

Ha technikai nehézségek miatt megszakad a kapcsolat a játékszerverrel, az Ön játszott játékát a rendszer automatikusan menti. Amikor ismét sikerül kapcsolatot létesíteni a játékszerverrel, a rendszer ezt a mentett játékot fogja betölteni. Egy megszakadás után az első 30 másodperc alatt nem tud újra csatlakozni a játékszerverhez.

Megjegyzés: Hibás működéskor az összes kifizetés és játék megsemmisül; az összes, addig el nem fogadott fogadás megsemmisül, és az összes, nem rendezett fogadást visszatérítjük.

3. Tét típusok

3.1. Belső tét

3.2. Külső tétek

3.3. Francia tétek

Az ilyen típusú tét elhelyezéséhez kattintson a tét elrendezés kívánt területére. A Francia és a Szomszéd fogadások a már elhelyezett alapfogadásokon felül kerülnek elhelyezésre.

Megjegyzés: A mobiltelefonon a Versenypályán elhelyezett téteket a fő elrendezés is mutatja.