Blackjack

Spelregels (2.0 – 27/01/2020)

1. Overzicht

Je speelt ons Blackjack-spel tegen een dealer. De dealer heeft acht pakken kaarten die door elkaar heen geschud zijn. Het doel van het spel is om een hand te krijgen die zo dicht mogelijk bij de 21 zit door de waarden van de kaarten op te tellen, zonder over de 21 heen te gaan.

Opmerking: De waarden van de chips worden weergegeven in jouw eigen valuta. Speel jij bijvoorbeeld met euro's, dan heeft een chip van 1 een waarde van 1 euro.

Type Blackjack

Blackjack

Handen

1

Kaartspellen

8

Schudden

na elke ronde

Splitsen

je kunt één keer splitsen (maximaal twee gesplitste handen per hand)

Verzekering

Ja

Je wint 1 op 1

Ja

Opgeven

Nee

Dealer controleert op Blackjack

Wanneer de open kaart van de dealer een kaart met een waarde van tien of een aas is, controleert de dealer niet op Blackjack

RTP

99,40% max.

Het spel wordt onderbroken als er gedurende een aantal minuten geen actie is geweest (het aantal minuten is afhankelijk van het rechtsgebied). De sessieherstelfunctie slaat de spelvoortgang op, zodat wanneer het spel weer wordt geopend, je verder kunt gaan waar je was gebleven.

In geval van technische problemen met een verbroken verbinding met de spelserver tot gevolg wordt het spel dat je aan het spelen was automatisch opgeslagen en wordt het geladen wanneer je weer verbinding maakt met de spelserver. Gedurende 30 seconden nadat de verbinding is verbroken kun je niet opnieuw verbinding maken met de spelserver.

Opmerking: In geval van een storing vervallen alle uitbetalingen en spellen; elke inzet die nog niet was geaccepteerd komt te vervallen; elke inzet die nog niet afgehandeld was wordt terugbetaald.

2. Speelwijze

Opmerking: Op de infobalk aan de onderzijde van het spelscherm, worden je huidige SALDO, INZET en WINST weergegeven in jouw valuta (op je mobiel in verticale stand vind je de WINST net onder de tafel). De huidige inzetlimieten worden weergegeven linksbovenop de tafel (MIN, MAX).

De kaarten die je ontvangt worden weergegeven onderaan de tafel en de kaarten van de dealer worden weergegeven bovenaan de tafel.

In Blackjack speel je met jouw hand tegen de hand van de dealer. De dealer moet een kaart trekken op 16 en blijven op 17 of hoger. Als al jouw handen bust zijn, hoeft de dealer geen kaarten te trekken.

Opmerkingen:

Volg deze stappen om te spelen:

Stap 1: Om het spel te starten moet je eerst een inzet plaatsen (de Ante). Om een Ante-inzet te plaatsen klik/tik je op een chipstapel om een chip van de gewenste waarde te kiezen en vervolgens klik/tik je op het Ante-inzetvak om een chip op tafel te plaatsen. Met elke klik/tik plaats je één chip. Je kunt zoveel chips plaatsen als je wil, maar onthoud dat je inzet niet hoger mag zijn dan de maximumlimiet voor de tafel en dat je er voldoende saldo voor moet hebben.

Opmerking: Zodra je op DELEN klikt/tikt, kun je je inzet niet meer wijzigen totdat het huidige spel voorbij is.

Stap 2: Nadat je je inzet geplaatst hebt, heb je de volgende opties:

Stap 3: Nadat het spel begonnen is en je de eerste twee kaarten ontvangen hebt, krijg je de volgende opties, afhankelijk van de ontvangen kaarten:

Stap 4: Enige winst wordt opgeteld bij je saldo en je krijgt de mogelijkheid om:

Opmerking: Tijdens een herstelde spelsessie zijn de knoppen  ZELFDE en ZELFDE SPEL niet beschikbaar. Als je onvoldoende saldo hebt voor een actie, verschijnt er een dialoogvenster.

Je wint je Ante-inzet wanneer jouw hand dichter bij de 21 ligt dan die van de dealer, zonder eroverheen te gaan.

3. Kaartwaarden

De kaarten kunnen vier verschillende tekens hebben: schoppen, harten, ruiten en klaveren. Deze hebben allemaal dezelfde waarde.

Kaart

Kaartwaarde

2

2

3

3

4

4

5

5

6

6

7

7

8

8

9

9

10

10

Boer

10

Vrouw

10

Heer

10

Aas

1 of 11