Blackjack

Regulile jocului (2.0 - 27/01/2020)

1. Prezentare

Jucați jocul nostru de Blackjack împotriva unui crupier. Crupierul are opt pachete de cărți, toate amestecate împreună. Scopul la Blackjack este de a avea o mână cât mai apropiată de 21 prin adunarea valorii tuturor cărților primite la o mână, fără a depăși valoarea de 21.

Notă: Valorile jetoanelor sunt exprimate în moneda dvs. De exemplu, dacă moneda dvs. este EURO, valoarea 1 a jetonului înseamnă 1 EURO.

Tipul de Blackjack

Blackjack

Mâini

1

Pachete de cărți

8

Amestecare

după fiecare rundă

Opțiuni de divizare

este permisă o singură divizare (maxim două mâini divizate per mână)

Asigurare

Da

Câștig egal

Da

Abandonare

Nu

Crupierul verifică dacă are Blackjack

Atunci când valoarea cărții cu fața în sus a Crupierului este zece sau un as, crupierul nu verifică dacă are Blackjack

RTP

99,40% max

Jocul se deconectează dacă nu acționați pentru un anumit număr de minute consecutive (numărul acestora variază în funcție de jurisdicție); funcția de recuperare sesiune va salva progresul jocului, astfel încât data viitoare când jocul este încărcat veți putea continua de unde v-ați oprit.

În cazul unor dificultăți tehnice rezultate din întreruperea conexiunii cu serverul de joc, jocul pe care l-ați jucat este salvat automat și se va încărca data viitoare când veți realiza conexiunea la serverul de joc. Nu veți putea să vă reconectați la serverul de joc în primele 30 de secunde de la deconectare.

Notă: În caz de erori de funcționare, toate plățile și jocurile sunt anulate; orice pariu încă neacceptat va fi anulat, iar orice pariu care nu a fost soluționat, va fi restituit.

2. Cum se joacă

Notă: Pe bara de informații aflată în partea de jos a ecranului de joc, puteți vizualiza BALANȚA curentă, MIZA dvs. și CÂȘTIGul curent, în moneda dvs. (CÂȘTIGul este afișat chiar sub masă pentru mobil în modul portret). Limitele curente de pariere sunt afișate în partea stânga sus a mesei (MIN, MAX).

Cărțile pe care le primiți sunt afișate în partea inferioară a mesei, iar cărțile crupierului sunt afișate în partea superioară a mesei.

La Blackjack puteți juca o singură mână împotriva mâinii crupierului. Crupierul trebuie să ceară carte la 16 și să se oprească la 17 sau mai mult. Dacă aveți toate mâinile depășite, crupierul nu este obligat să ceară cărți suplimentare.

Note:

Pentru a juca, urmați acești pași:

Pasul 1: Pentru a începe jocul trebuie ca mai întâi să plasați un pariu (Antele). Pentru a plasa un pariu Ante, faceți clic pe/atingeți o stivă de jetoane pentru a selecta o valoare și după aceea faceți clic pe/atingeți zonele de pariere Ante pentru a plasa jetonul pe masă. Fiecare clic/atingere plasează un jeton. Puteți plasa oricâte jetoane doriți să pariați, însă rețineți că valoarea pariului de la o mână nu poate depăși limitele maxime ale mesei și trebuie să fie acoperită de soldul dvs.

Notă: După ce faceți clic pe/atingeți butonul ÎMPĂRȚIȚI nu veți mai putea selecta o altă stivă de jetoane până la terminarea jocului.

Pasul 2: După ce ați plasat pariul, aveți următoarele opțiuni:

Pasul 3: După ce jocul pornește și primiți primele două cărți, sunt disponibile următoarele opțiuni în funcție de situațiile prezentate:

Pasul 4: Toate câștigurile sunt adăugate la sold și aveți posibilitatea să:

Notă: După restabilirea unei sesiuni de joc, butoanele REPARIAȚI și REPARIAȚI & ÎMPĂRȚIȚI nu apar. Dacă soldul dvs. nu acoperă o acțiune, o fereastră de dialog vă informează despre asta.

Dvs. câștigați pariul Ante atunci când mâna dvs. este mai aproape de 21 decât cea a crupierului, fără a depăși 21.

3. Valorile cărților

Toate cărțile sunt împărțite în patru suite: Inimă neagră, Romb, Inimă roșie și Treflă. Toate suitele sunt egale.

Carte

Valoare cărții

2

2

3

3

4

4

5

5

6

6

7

7

8

8

9

9

10

10

Valet

10

Damă

10

Popă

10

As

1 sau 11