Blackjack

Spilleregler (2.0 - 27/01/2020)

1. Oversigt

Du kan spille vores Blackjack mod en dealer. Dealeren har otte spil kort, der alle er blandet sammen. Formålet med Blackjack er at få en hånd så tæt som muligt på 21 ved at tilføje værdierne for alle de kort, du får på hånden - uden at overskride 21.

Bemærk: Værdierne på jetonerne er i din valgte valuta. Hvis din valuta fx er i euro, vil en jeton med værdien 1 svare til 1 euro.

Blackjacktype

Blackjack

Antal hænder

1

Antal kortspil

8

Blandingshyppighed

efter hver runde

Muligheder for at opdele ens hånd

du kan dele din hånd op én gang (maks. to opdelte hænder pr. hånd)

Forsikring

Ja

Lige penge

Ja

Mulighed for at give op

Nej

Dealer tjekker om der er blackjack

Når dealerens åbne kort har værdien 10 eller er et es, tjekker dealeren ikke om der er blackjack.

RTP (teoretisk tilbagebetaling til spilleren)

99.40 % maks.

Spillet logger af, hvis du ikke foretager dig noget i et bestemt antal minutter (denne periode varierer afhængigt af landet). Sessionsgendannelsesfunktionen gemmer dit spil, så du kan starte igen fra, hvor du sidst sluttede spillet.

I tilfælde af tekniske fejl, som resulterer i at forbindelsen til spilserveren mistes, gemmes dit spil automatisk, og indlæses næste gang, du opretter forbindelse til spilserveren. Du vil ikke kunne genoprette forbindelsen til spilserveren i de første 30 sekunder, efter forbindelsen afbrydes.

Bemærk: Ved fejl annulleres alle spil og udbetalinger. Enhver indsats, som endnu ikke er bekræftet, annulleres, og eventuelle uafgjorte indsatser refunderes.

2. Sådan spilles spillet

Bemærk: På infobjælken i bunden af spillets spilvinduet kan du se din aktuelle SALDO, din INDSATS og din aktuelle GEVINST i din valuta (GEVINST vises lige under bordet på mobilversionen - i stående skærmorientering). De aktuelle indsatsgrænser vises øverst til venstre på bordet (MIN., MAKS.).

Kortene, du modtager, vises på bordets nedre side, og dealerens kort vises på ​​bordets øvre side

I Blackjack kan du spille en hånd mod dealerens hånd. Dealer skal trække kort ved 16 og stå på 17 eller højere. Hvis alle dine hænder tabes, skal dealeren ikke trække flere kort.

Bemærkninger:

Følg disse trin for at spille:

Trin 1: Du skal først lægge en indsats (Indskud) for at starte spillet. Du lægger et indskud ved at klikke/trykke på stakken med jetoner for at vælge den ønskede værdi. Klik/tryk derefter på et af indskudsfelterne for at lægge jetonen på bordet. Hvert klik/tryk tilføjer en jeton. Du kan satse så mange jetoner, som du ønsker, men husk på, at indsatsværdien pr. hånd ikke kan overskride bordets indsatsgrænse, og indsatsen skal kunne dækkes af din saldo.

Bemærk: Efter du klikker/trykker på knappen GIV KORT, kan du ikke vælge en anden stak jetoner, før spillerunden er slut.

Trin 2: Efter du har lagt din indsats har du følgende muligheder:

Trin 3: Efter spillet starter, og du modtager dine første to kort, kan du have følgende muligheder, afhængigt af kortene på hånden:

Trin 4: Eventuelle gevinster føjes til saldoen, og du har mulighed for at:

Bemærk: Efter en ny spillerunde startes, kan du ikke vælge mulighederne SATS IGEN og SATS IGEN & GIV KORT i den runde. Hvis din saldo ikke kan dække en satsning, får du dette at vide i et dialogvindue.

Du vinder dit indskud, hvis din hånd er tættere på 21 end dealerens hånd - uden at din hånd går over 21.

3. Kortværdier

Alle kort er i fire forskellige kulører: Spar, Ruder, Hjerter og Klør. Alle kulører har samme værdi.

Kort

Kortværdi

2

2

3

3

4

4

5

5

6

6

7

7

8

8

9

9

10

10

Knægt

10

Dame

10

Konge

10

Es

1 eller 11