DICE DELUXE

Spelregels (v1.0 - 27/10/2016)

1. Overzicht

Het doel is om drie identieke speciale dobbelstenen in een horizontale of diagonale lijn te verkrijgen op een van de roosters.

Speleigenschappen:

Type

Arcade

Progressief

Neen

Turbo functie

Ja

Bonusronde

Ja

Mystery games

Ja

Vermenigvuldigers

Ja

Aantal munten om in te zetten

1 (kan niet worden gewijzigd)

Uitkeringspercentage Per Speler (UPS)

95%

Jackpot

Neen

De verbinding van het spel wordt verbroken indien je geen acties onderneemt gedurende een bepaalde tijd (de duurtijd hiervan is afhankelijk van je jurisdictie); de sessie-herstel functie zal de voortgang in het spel bewaren zodat de volgende keer dat het spel wordt geladen, je de draad weer kan oppikken waar je was geëindigd.

Indien de verbinding met de gameserver wordt verbroken vanwege een technische storing, zal het spel dat je aan het spelen bent automatisch worden opgeslaan en zal het de volgende keer dat je een verbinding maakt met de gameserver opnieuw herladen. Gedurende de eerste 30 seconden nadat je de verbinding hebt verloren zal je je niet kunnen herverbinden met de gameserver.

Opmerking: In het geval van een storing zijn alle betalingen en spellen nietig; elke weddenschap die nog niet werd aanvaard zal geannuleerd worden, elke weddenschap die nog niet werd afgerekend zal worden terugbetaald.

2. Hoe spelen

Opmerking: Indien je niet over voldoende geld beschikt om een spel te spelen, dan kan de weddenschap geplaatst worden voor een minimumbedrag dat bepaald kan worden via een informatievenster. Het totaal gewonnen bedrag, in jouw wisselkoers, wordt op het einde van een speelronde toegevoegd aan het totale saldo.

Je kan het volgende bekijken op de informatiebalk, aan de rechterzijde van het scherm:

Volg de volgende eenvoudige stappen om te spelen:

 1. Selecteer je inzet. Om dit te doen, selecteer de muntwaarde door de knoppen muntwaarde selecteren te gebruiken ( + en -) die worden weergegeven onder het huidig geselecteerde inzetbedrag - je INZET is de huidige geselecteerde muntwaarde vermenigvuldigd met het aantal in te zetten munten (altijd 1).

  De prijs voor elke puntencategorie, in jouw wisselkoers, wordt weergegeven in de PRIJS PUNTEN sectie van het spelscherm en is afhankelijk van de geselecteerde muntwaarde.

  Opmerking: Je kan het inzetbedrag niet wijzigen eens een speelronde is gestart.

 2. Klik op SPELEN om de weddenschap te plaatsen en de spelronde te starten - de eerste 3 paren normale dobbelstenen worden gegenereerd. In de DOBBELSTEEN GENERATOR sectie van het spel kan je de speciale geraadpleegde dobbelsteen bekijken aan de rechterzijde van elk gegenereerde paar.

  Aan de linkerzijde van de DOBBELSTEEN GENERATOR sectie van het spel kan je bekijken wat elke speciale dobbelsteen betekent. Bijvoorbeeld: een cijfer dat het resultaat is van de som van twee normale dubbelstenen of 2x dezelfde normale dobbelsteen.

 3. Klik opnieuw op SPELEN (of SPEL BEEINDIGEN) om automatisch de 3 resulterende speciale dobbelstenen in de beste positie te plaatsen op een van de 4 roosters of klik op de knop PLAATSEN onder een rooster om deze te plaatsen op dat rooster - de 3 resulterende speciale dobbelstenen worden verticaal in de kolommen van de roosters geplaatst, in dezelfde volgorde waarin zij verschijnen in de DOBBELSTEEN GENERATOR sectie van het spelscherm.

 4. Herhaal stap 3 totdat alle roosters worden bedekt met rijen bestaande uit speciale dobbelstenen.

  Opmerking: Indien eender welk van de speciale dobbelstenen op de roosters knipperen, betekent dit dat die dobbelstenen misschien een winnende lijn kunnen creeëren met de nieuw gegenereerde speciale dobbelstenen.

Je wint punten op een rooster indien je op dat rooster drie speciale dobbelstenen hebt in een horizontale lijn (van links naar rechts) of in een diagonale lijn (van de linkerbovenhoek naar de rechter benedenhoek of van de linker benedenhoek naar de rechterbovenhoek). De gewonnen punten per rooster worden weergegeven boven het rooster en dit volgens de PUNTENTABEL.

Opmerking: Heb je 9 speciale dobbelstenen van dezelfde soort op een rooster, dan win je voor dat rooster extra 200 punten.

Je wint een spelronde indien je TOTALE PUNTEN op het einde van de spelronde hoger is dan of gelijk is aan 100.

Het totaal gewonnen bedrag, in jouw wisselkoers, wordt weergegeven in de informatiebalk (WINST) en is het bedrag dat wordt weergegeven in de PRIJS PUNTEN sectie van het spelscherm dat overeenstemt met de prijzencategorie waarin het aantal TOTALE PUNTEN op het einde van de spelronde onder valt.

Bijvoorbeeld: DE PRIJZEN PUNTEN sectie geeft de prijzen weer voor de prijzencategorieën die starten met 100, daarna 150 enz. Heb je 140 TOTALE PUNTEN, dan is het bedrag dat je wint, in je wisselkoers, het bedrag dat wordt weergeven in de PUNTEN PRIJS voor 100 PUNTEN. Heb je 160 TOTALE PUNTEN, dan is het bedrag dat je wint, in je wisselkoers, het bedrag dat wordt weergeven in de PUNTEN PRIJS voor 150 PUNTEN.

3. Speciale functies

3.1. Bonus rooster

Drie speciale Bonus dobbelstenen op een winnende lijn op eender welk rooster activeren de bonus rooster ronde - de bonus rooster ronde start nadat de winnende lijn is gevormd; de normale spelronde gaat door nadat de bonus rooster ronde eindigt.

Tijdens de bonus rooster ronde kan je extra punten winnen en/of een mystery rooster bonusronde, afhankelijk van de symbolen die je ontdekt op het rooster.

Om de symbolen te ontdekken dien je te klikken op de sleutelsymbolen die worden weergegeven op het rooster. Wanneer je een winnend aantal symbolen ontdekt, zoals weergegeven in de BONUS ROOSTER winsttabel, zal de bonusronde eindigen.

Het aantal gewonnen punten in een bonusronde wordt toegevoegd aan de totale punten van het rooster die de bonus rooster ronde activeerde.

Win je de mystery rooster bonus ronde, dan zal die bonusronde onmiddellijk starten en zal het normale spel doorgaan eens die bonusronde eindigt.

3.2. Mystery rooster bonusronde

Elke mystery rooster bonusronde die je wint tijdens bonus rooster rondes wordt gespeeld nadat de bonus rooster ronde eindigt.

Je speelt een mystery rooster bonusronde op dezelfde manier waarop je de bonus rooster ronde speelt.

Tijdens de mystery rooster bonusronde kan je mystery spelronden winnen, afhankelijk van de symbolen die je ontdekt op het rooster.

Om de symbolen te ontdekken dien je te klikken op de sleutelsymbolen die worden weergegeven op het rooster. Wanneer je een winnend aantal symbolen ontdekt, zoals weergegeven in de MYSTERY ROOSTER winsttabel, zal de mystery bonusronde eindigen.

Eens deze bonusronde eindigt, zal het normale spel doorgaan.

3.3. Mystery ronde

Elke mystery spelronde die je wint tijdens een mystery rooster bonusronde wordt gespeeld nadat de normale spelronde eindigt.

Je speelt een mystery spelronde op dezelfde manier waarop je een normale spelronde speelt.

Indien je tijdens een mystery spelronde meer dan 100 TOTALE PUNTEN verzamelt uit ALLE VIER DE ROOSTERS, zal het totaal gewonnen bedrag, in jouw wisselkoers, het maximumbedrag zijn dat wordt weergegeven in de PUNTEN PRIJS sectie van het spelscherm.

De maximum hoeveelheid winst die je kan verzamelen tijdens een spel is 100 maal de weddenschap.

Opmerking: Je kan het inzetbedrag niet wijzigen tijdens mystery spelrondes.

3.4. Vermenigvuldigers

Afhankelijk van het aantal winnende roosters, tijdens normale spelrondes en mystery spelrondes, zullen je TOTALE PUNTEN als volgt vermenigvuldigd worden:

 • 3 winnende roosters - TOTALE PUNTEN x 1,5

 • 4 winnende roosters - TOTALE PUNTEN x 2

4. Turbo functie

Je kan de Turbo functie gebruiken om snel lege rooster kolommen te vullen, nadat de spelronde is gestart (de eerste dobbelstenen zijn gegenereerd).

Om deze functie te activeren, boven de knop SPELEN, vink het TURBO vakje aan en klik daarna op SPELEN om deze functie te gebruiken.

Je kan de TURBO functie op elk moment gebruiken en activeren nadat de spelronde is gestart.

Om deze functie te desactiveren, vink het TURBO vakje uit.

Opmerking: Indien een van de roosters de bonus rooster ronde activeert, wordt de TURBO functie gepauzeerd en start de bonus rooster ronde - je kan doorgaan met de spelronde met de TURBO functie geactiveerd.

5. Andere spel knoppen

De volgende knoppen zijn beschikbaar:

INFO - klik om de winsttabel te openen waar je het volgende kan bekijken:

knop OPTIES - in de linkerbovenhoek van het spelscherm, klik op deze knop om het spelopties venster te openen waar je de schuifbalken kan bewegen om winst-, spel- en achtergrondgeluiden te beheren of in het algemeen het volume; klik op OPSLAAN om het spelopties venster te sluiten en enige wijzigingen op te slaan of klik op ANNULEREN om het spelopties venster te sluiten zonder op te slaan

Knop GELUID - in de linkerbovenhoek van het scherm, klik op deze knop om het spelgeluid aan te passen

Knop SPELREGELS – in de linkerbovenhoek van het spelscherm, klik op deze knop om gedetailleerde spelregels te bekijken in een nieuw browservenster

Knop VOLLEDIG SCHERM – klik op deze knop in de rechterbovenhoek van het spelscherm om naar volledig scherm-modus te gaan; om het volledig scherm te sluiten, klik opnieuw op deze knop of druk op ESC op je toetsenbord

Knop VERLATEN – klik op deze knop in de rechterbovenhoek van het spelscherm, klik op deze knop om het spel te verlaten

Knop GESCHIEDENIS – (enkel in geldmodus) klik op deze knop om de speelgeschiedenis te bekijken