DICE DELUXE

Regulile Jocului (v 1.0 - 27-10-2016)

1. Prezentare generală

Scopul jocului este de a obține trei zaruri speciale identice într-o linie orizontala sau diagonală pe una dintre grile.

Specificaţii generale:

Tip

Arcade

Progresiv

Nu

Opțiune Turbo

Da

Runda Bonus

Da

Simboluri Mister

Da

Multiplicatori

Da

Număr de monede ce pot fi mizate

1 (nu poate fi schimbat)

Procentul teoretic de plată (RTP)

95%

Jackpot

Nu

Jocul se va deconecta dacă este inactiv pentru un număr consecutiv de minute (numărul minutelor variază în funcție de jurisdicție); funcția de recuperare a sesiunii de joc va salva progresul. La următoarea sesiune de joc, poți continua de unde ai rămas.

În cazul unor dificultăți tehnice, care întrerup conexiunea la server, jocul este salvat automat și se va reîncărca la conectarea succesivă. În acest caz, reconectarea la serverul de joc nu va fi posibilă în primele 30 de secunde de la deconectare.

Notă: În cazul unei defecțiuni tehnice, toate mizele și plățile vor fi anulate; orice pariu care nu a fost încă acceptat va fi anulat, orice pariu care a rămas nefinalizat va fi rambursat.

2. Cum se joacă

Notă: Dacă nu ai fonduri suficiente pentru a începe un joc, poți seta pariul la valoarea minimă posibilă prin intermediul unei ferestre de dialog care te informează cu privire la acest lucru. Suma totală câștigată, în valuta ta, la finalul unei runde de joc se adaugă soldului total.

Pe bara de informații localizată pe dreapta ferestrei de joc, poți vizualiza:

Urmează acești pași pentru a juca:

 1. Setează-ți miza. Pentru a seta miza, selectează valoare monedei folosind butoanle selectează valoarea monedei (+ și -) care sunt afișate sub valoarea actuală selecționată - MIZA ta reprezintă valoarea monedei selecționată înmulțită cu numărul de monede de mizat (mereu 1).

  Premiul pentru fiecare gamă de puncte, în valuta ta, se afișează în secţiunea de puncte premiu a ferestrei de joc și depinde de valoarea selectată a monedei.

  Notă: Valoarea mizată nu poate fi schimbată după începerea unei runde de joc.

 2. Clic pe JOACĂ pentru a plasa miza și pentru a începe runda de joc - primele 3 perechi de zaruri normale vor fi generate. În secţiunea GENERATOR DE ZARURI din fereastra de joc, în dreapta fiecărei pereche de zaruri generată, poți vedea zarurile speciale rezultate.

  În secţiunea GENERATOR DE ZARURI din fereastra de joc, poți vedea ce înseamnă fiecare zar. De exemplu, un număr rezultat din suma a două zaruri normale sau 2x același zar normal.

 3. Clic pe JOACĂ (sau pe TERMINAȚI JOCUL) din nou pentru a plasa 3 zaruri speciale rezultate în cea mai bună poziție pe una din cele 4 grile sau clic pe butonul SET sub o grilă pentru a plasa zarurile pe acea grilă - cele 3 zaruri speciale rezultate se plasează vertical pe coloanele grilei, în aceeași ordine în care apar în secţiunea GENERATOR DE ZARURI al ferestrei principale de joc.

 4. Repetă pasul 3 până ce toate grilele sunt acoperite de zaruri speciale.

  Notă: Dacă oricare dintre zarurile speciale de pe grile se aprind intermitent, înseamnă că acele zaruri ar putea ajuta la crearea unei linii câștigătoare cu zarurile speciale nou generate.

Câștigi puncte pe o grilă dacă, pe acea grilă, ai trei zaruri speciale în linie orizontală (de la stânga la dreapta) sau în linie diagonală (din colțul stânga sus până în colțul dreapta jos sau din colțul stânga jos până în colțul dreapta sus). Punctele câștigate pe fiecare grilă sunt afișate deasupra grilei și crespund TABELEI DE PUNCTE.

Notă: Dacă ai 9 zaruri speciale de același fel pe o grilă, pentru acea grilă, câștigi 200 de puncte extra.

Câștigi o rundă de joc dacă TOTALUL PUNCTELOR tale la fiecare sfârșit de rundă este mai mare sau egal cu 100.

Suma totală câștigată, în valuta ta, este afișată pe bara de info (CÂȘTIG) și reprezintă suma afișată în secţiunea PUNCTE PREMIU a ferestrei de joc care corespunde gamei de puncte în care numărul TOTAL de PUNCTE la finalul rundei de joc se încadrează.

Exemplu: Secțiunea PUNCTE PREMIU arată premiile pentru gama de puncte cu 100, apoi 150 șamd. Dacă ai TOTALUL PUNCTELOR 140 apoi, suma pe care o câștigi, în valuta aleasă de tine, este suma afișată în PUNCTE PREMIU pentru 100 de PUNCTE. Dacă ai avea TOTALUL PUNCTELOR 160 apoi, suma pe care o câștigi, în valuta aleasă de tine, este suma afișată în PUNCTE PREMIU pentru 150 de PUNCTE.

3. Caracteristici Speciale

3.1. Grila Bonus

Trei zaruri speciale Bonus într-o linie câștigătoare pe orice grilă declanşează runda grilă bonus - runda grilă bonus începe imediat după ce se formează linia câștigătoare; runa de joc normală continuă după ce runda grilă bonus se încheie.

În timpul rundei grilă bonus, poți câștiga un număr extra de puncte și/sau o rundă bonus grilă mister, în funcție de simbolurile pe care le descoperi pe grilă.

Pentru a descoperi simboluri, clic pe simbolul lacăt afișat pe grilă. Când descoperi un număr câștigător de simboluri, așa cum este afișat pe tabelul de plăți GRILĂ BONUS, runda bonus se încheie.

Numărul de puncte câștigat în timpul unei runde grilă bonus, se adaugă totalului punctelor grilei care declanșează runda grilă bonus.

Dacă câștigi runda grilă bonus mister, acea rundă bonus începe imediat și rundele normale se reiau după ce acea rundă bonus se încheie.

3.2. Runda Bonus Grilă Mister

Orice rundă bonus grilă mister pe care o câștigi în timpul rundei bonus grilă se joacă după ce runda bonus grilă se încheie.

Joci o rundă bonus grilă mister în același mod în care ai juca o rundă bonus grilă.

În timpul rundei grilă bonus, poți câștiga extra runde bonus grilă mister, în funcție de simbolurile pe care le descoperi pe grilă.

Pentru a descoperi simboluri, clic pe simbolul lacăt afișat pe grilă. Când descoperi un număr câștigător de simboluri, așa cum este afișat pe tabelul de plăți GRILĂ MISTER, runda bonus se încheie.

La încheierea rundei bonus, se reiau rundele normale.

3.3 Runda Mister

Orice rundă bonus grilă mister pe care o câștigi în timpul rundelor bonus grilă mister se joacă după ce runda bonus grilă mister se încheie.

Joci o rundă bonus grilă mister în același mod în care ai juca o rundă bonus grilă.

Dacă în timpul unei runde bonus grilă mister aduni mai mult de 100 de PUNCTE TOTALE din toate cele PATRU GRILE, suma totală câștigată, în valuta aleasă de tine, va fi suma maximă afișată în secţiunea PUNCTE PREMIU pe fereastra de joc.

Valoarea maximă a câștigurilor la care o poți ajunge într-un joc este de 100 ori miza.

Notă: Nu poți schimba valoarea mizei în timpul rundei bonus grilă mister.

3.4. Multiplicatori

În funcție de numărul de grile câștigătoare, în timpul rundelor normale de joc și rundelor mister, TOTALUL PUNCTELOR poate fi multiplicat astfel:

 • 3 grile câștigătoare - PUNCTE TOTALE x 1.5

 • 4 grile câștigătoare - PUNCTE TOTALE x 2

4. Opțiunea Turbo

Poți utiliza opțiunea Turbo pentru a popula rapid coloanele grilei, după ce runda de joc a început (primul zar a fost generat).

Pentru a activa această opțiune, deasupra butonului JOACĂ, selecționează chenarul TURBO și apoi clic pe JOACĂ.

Poți activa și utiliza opțiunea TURBO oricând după ce runda de joc a început.

Pentru a dezactiva această opțiune, deselecționează căsuța TURBO.

Notă: În cazul în care una dintre grile declanșează runda bonus grilă, opțiunea TURBO intră în pauză și runda bonus grilă începe - poți contiuna runda de joc cu opțiunea TURBO activată la încheierea rundei bonus.

5. Alte butoane în joc

Ai la dispoziție următoarele butoane:

INFO – Clic pentru a deschide tabelul de câștiguri unde poți vedea:

Buton opțiuni – în colțul din stânga sus al ecranului, clic pe acest buton pentru a deschide Setările Jocului unde cu ajutorul unor slidere, poți poți ajusta sunetul, activa/dezactiva opțiunea turbo, vedea istoria jocului și regulile în detaliu;

Butoane Sonor - în colțul din stânga sus al ecranului, clic pe boxă pentru a opri și reporni sonorul jocului;

Buton Reguli - în colțul stânga sus, clic pe acest buton pentru a vedea regulile detaliate ale jocului într-o nouă fereastră de browser;

Buton Ecran Întreg - faceţi clic pe butonul din colţul din dreapta-sus al ecranului pentru a activa modalitatea ecran complet; pentru a dezactiva ecranul întreg, faceţi clic pe Buton Anulare Ecran Întreg sau apăsaţi ESC pe tastatură.

Buton Ieşire - faceţi clic pe butonul din colţul din dreapta-sus al ecranului pentru a ieși din joc;

Buton Istoric - (numai în modalitatea bani reali) clic pe acest buton pentru a vizualiza istoricul jocului.