Europæisk roulette

HTML5-brugervejledning/regler (v1.4)

 

1. Oversigt

I europæisk roulette skal du forsøge at forudsige det hul, som kuglen falder ned i. Den europæiske version af Roulette har kun ét nul og tilbyder flere muligheder for at vinde end amerikansk roulette, som har to nuller.

2. Generelle specifikationer

Roulettetype:                                                       Europæisk roulette

Mindste indsats ved et 0,1-10-bord:                0,1 euro

Jetonstakke:                                                          0,1, 0,2, 0,5, 1, 5, 10

RTP:                                                                        97.30%

Bemærk: Spillet afbrydes hvis der ikke foretages en handling indenfor 45 minutter.

2.1. Afbrydelse af forbindelse under spillet

·     Hvis indsatsen er taget fra saldoen, og spillet afbrydes, vil vindernummeret blive vist i historikpanelet og eventuelle gevinster vil blive krediteret din saldo, når forbindelsen genoprettes.

·     Hvis indsatsen ikke er taget fra saldoen, og spillet afbrydes, tildeles der ingen gevinster, da spillerunden ikke blev gennemført, når forbindelsen genoprettes.

Bemærk: I tilfælde af fejl annulleres alle udbetalinger og spil; ethvert sats, der endnu ikke er accepteret, vil blive annulleret, og ethvert sats på et spil, der ikke er gennemført, tilbageføres.

2.2. Indsatsgrænser

Spiltype

0,1-10-bord - Højeste indsat

Straight Up

10

Split

20

Split 0

20

Street

30

Trio

30

Corner

40

Corner 0

40

Halvt dusin

60

Kolonne, dusin

125

Rød/sort, lige/ulige, lav/høj

250

Nul-naboer

170

Naboer (0-36)

50

Tredjedele

120

Orphelins

90

 

3. Minimumskrav

·     Android 4.0+

·     iOS 4.0 +

·     Windows Phone-kompatible (kan opleve mindre grafikfejl)

4. Indsatstyper

Indvendige indsatser

Du kan satse på et vilkårligt tal, herunder 0, ved at placere jetoner direkte på et nummer.

 

Du kan satse på to numre ved hjælp i samme satsning ved at placere en jeton på den linje, der adskiller de to tal.

 

Du kan satse på kombinationer, såsom 0+1, 0+2 og 0+3, ved at placere en jeton på den linje, der adskiller 0 fra de andre numre.

 

Du kan satse på tre numre i samme række (street) ved at placere en jeton på ydersiden af roulettebordets øverste yderste grænse - over numrene 3, 6, 9, 12, 15, 18, 21, 24, 27, 30, 33 og 36.

 

En indsats ved skæringspunkterne mellem 0, 1 og 2, eller 0, 2 og 3.

 

Du kan placere et indsats på fire numre ad gangen, ved at placere en jeton på hjørnerne, hvor fire numre mødes. Fx skæringspunktet, hvor numrene 4, 5, 7 og 8 mødes.

 

Du kan satse på 0 + 1 + 2 + 3 ved at placere en jeton på yderpunktet, hvor tallene 0 og 3 mødes.

 

Du kan placere en Halvt dusin-indsats (dvs. seks forskellige tal i to tilstødende rækker af tre numre - hver kaldet streets), ved at placere en jeton på den øverste yderste grænse, hvor skillelinjen mellem de to streets er.

 

Udvendige indsatser

I bunden af ​​hver af de tre kolonner er der et felt mærket "2 til 1". Du kan satse på enhver af ​​de tre søjler ved at placere en jeton på felterne mærket "2 til 1". Du vinder, hvis det udtrukne nummer er på den kolonne, du havde satset på. Gevinsterne udbetales i forholdet 2:1. Der tabes på 0.

 

Du kan satse på en gruppe af tolv numre ved at placere en jeton på et af de tre felter markeret med "1st 12", "2nd 12" eller "3rd 12". Hvis en af ​​dine 12 tal er nummeret, hvor roulettekuglen stopper, betales en gevinst i forholdet 2:1. Der tabes på 0.

 

En indsats på feltet markeret med en rød diamant. 0 er ikke inkluderet.

 

En indsats på feltet markeret med en sort diamant. 0 er ikke inkluderet.

 

En indsats i feltet markeret "LIGE". 0 er ikke inkluderet.

 

En indsats i feltet markeret "ULIGE". 0 er ikke inkluderet.

 

En indsats i feltet markeret "Lav". 0 er ikke inkluderet.

 

En indsats i feltet markeret "Høj". 0 er ikke inkluderet.

 

Gruppeindsats

Tryk på knappen Flere Description: http://static-real-alderney.isoftbet.com/html/html5/roulette_html5/roulette_html5_r1/roulette_html5/assets/images/bg-more.png og tryk derefter på Bord Description: http://static-real-alderney.isoftbet.com/html/html5/roulette_html5/roulette_html5_r1/roulette_html5/assets/images/bg-table-active.png at få adgang til indsatser som Naboer, Tredjedele og Orphelins.

 

Naboer

For at placere denne type indsats, skal du trykke på knappen Bord og derefter trykke på knappen 'Naboer' (Nul-naboer). Ved en Nul-naboer-indsats dækker 7 jetoner 0 og 16 andre numre: 0/2/3 + 25/26/28/29 + 4/7 + 12/15 + 18/21 + 19/22 + 32/35, hver med 1 jeton.

 

For at placere denne type indsats skal du trykke på knappen Bord og derefter det ønskede nummer i afsnittet Naboer under specialindsatser. Når du trykker på et nummer i afsnittet Naboer, placeres en jeton på hver af numrene.

 

Tredjedele - Betaler 17:1 for 5/8, 10/11, 13/16, 23/24, 27/30, 33/36

For at placere denne type indsats, skal du trykke på knappen Bord og derefter trykke på knappen 'Tredjedele'. Ved en Tredjedele-indsats, dækker 6 jetoner numrene fra 33 til 27: 5/8 + 10/11 + 13/16 + 23/24 + 27/30 + 33/36, hver med en jeton.

 

Orphelins - Betaler 35:1 ved 1 og 17:1 ved 6/9, 14/17, 17/20, 31/34

For at placere denne type indsats, skal du trykke på knappen Bord og derefter trykke på knappen 'Orphelins'. Ved en Orphelins-indsats dækker 5 jetoner nummer 1 og numrene 6/9 + 14/17 + 17/20 + 31/34 - hver med en jeton.

5. Layout

Bemærk: Hvis du ikke kan se hele roulettebordet på skærmen på din enhed, skal du stryge op (eller ned) for at rulle op eller ned på spilskærmen.

Det europæiske roulettehjul er markeret med tal fra 1 til 36 samt vekslende farver - rød og sort - og et grønt '0'.

Bemærk: Bordindsatser vises på roulettebordet (MIN: 0,1 og MAKS: 10, i euro)  gælder en Straight Up-indsats.

Spilskærmen omfatter følgende sektioner:

·     øverst:

o     knappen Indstillinger Description: http://static-real-alderney.isoftbet.com/html/html5/roulette_html5/roulette_html5_r1/roulette_html5/assets/images/bg-settings.png - tryk for at åbne menuen Indstillinger, hvor du kan:

-        trykke på knappen Hjem Description: http://static-real-alderney.isoftbet.com/html/html5/roulette_html5/roulette_html5_r1/roulette_html5/assets/images/menu/home-icon.png for at lukke spillet og åbne spillets hjemmeside i det samme browservindue

-        trykke på knappen Regler Description: http://static-real-alderney.isoftbet.com/html/html5/roulette_html5/roulette_html5_r1/roulette_html5/assets/images/menu/rules-icon.png for at se en hurtig forklaring af spilreglerne

-        trykke på knappen Kasserer Description: http://static-real-alderney.isoftbet.com/html/html5/roulette_html5/roulette_html5_r1/roulette_html5/assets/images/menu/cashier-icon.png for at gå til kasserer-siden

-        trykke på knappen Mute Description: http://static-real-alderney.isoftbet.com/html/html5/roulette_html5/roulette_html5_r1/roulette_html5/assets/images/menu/soundOn.png for at deaktivere alle spillyde (tryk på knappen igen for at aktivere alle spillyde)

-        trykke på knappen Statistik Description: http://static-real-alderney.isoftbet.com/html/html5/roulette_html5/roulette_html5_r1/roulette_html5/assets/images/menu/statistics-icon.png for at se en oversigt over de sidste numre, hvor roulettekuglen er stoppet og anden spilstatistik, og for at åbne spilhistorik i en ny browserside

-        trykke på knappen Del Description: http://static-real-alderney.isoftbet.com/html/html5/roulette_html5/roulette_html5_r1/roulette_html5/assets/images/menu/share-icon.png for at dele spillinket på et socialt netværk

Bemærk: Tryk på knappen Indstillinger Description: http://static-real-alderney.isoftbet.com/html/html5/roulette_html5/roulette_html5_r1/roulette_html5/assets/images/bg-settings.png igen for at lukke indstillingsmenuen.

o     visningen for den aktuelle saldo og indsats: Når du vinder ændres indsatsvisningen til gevinstvisningen og viser dine aktuelle gevinster

o     en historik over de forskellige spilresultater

·     i midten af skærmen: den minimale og maksimale bordindsats og roulettebordet

·     nederst fra venstre mod højre:

o     jetonstakken - for at vælge en anden jetonstak trykkes på den aktuelt viste jetonstak

o     tryk på knappen Flere Description: http://static-real-alderney.isoftbet.com/html/html5/roulette_html5/roulette_html5_r1/roulette_html5/assets/images/bg-more.png at se de tilgængelige handlinger:

-        Ryd Description: http://static-real-alderney.isoftbet.com/html/html5/roulette_html5/roulette_html5_r1/roulette_html5/assets/images/bg-clear-active.png - kun aktiv efter en indsats er placeret på bordet: tryk for at slette alle indsatser placeret på bordet

-        Fortryd Description: http://static-real-alderney.isoftbet.com/html/html5/roulette_html5/roulette_html5_r1/roulette_html5/assets/images/bg-undo-active.png - tryk for at fjerne den sidste jeton placeret på bordet

-        Bord Description: http://static-real-alderney.isoftbet.com/html/html5/roulette_html5/roulette_html5_r1/roulette_html5/assets/images/bg-table-active.png - tryk for at se (og placere) gruppeindsatser

-        Fordoble Description: http://static-real-alderney.isoftbet.com/html/html5/roulette_html5/roulette_html5_r1/roulette_html5/assets/images/bg-double-active.png - tryk for at fordoble alle nuværende indsatser placeret på bordet

o     tryk på knappen Auto Description: http://static-real-alderney.isoftbet.com/html/html5/roulette_html5/roulette_html5_r1/roulette_html5/assets/images/bg-repeat.png (kun aktiv efter en indsats er placeret) for at starte autospil-funktionen

o     trykke på knappen Gentag Description: http://static-real-alderney.isoftbet.com/html/html5/roulette_html5/roulette_html5_r1/roulette_html5/assets/images/bg-rebet.png at placere den forrige indsats på bordet (denne handling drejer ikke roulettehjulet)

o      tryk på knappen SPIL Description: http://static-real-alderney.isoftbet.com/html/html5/roulette_html5/roulette_html5_r1/roulette_html5/assets/images/SPIN_btn.png at dreje roulettehjulet (kun aktiv efter en indsats er placeret på bordet)

Når du trykker på knappen Bord Description: http://static-real-alderney.isoftbet.com/html/html5/roulette_html5/roulette_html5_r1/roulette_html5/assets/images/bg-table-active.png. kan du se de tilgængelige gruppeindsatser, såsom Naboer, Tredjedele og Orphelins.

Bemærk: Hvis du ikke kan se hele roulettebordet på skærmen på din enhed, skal du stryge op (eller ned) for at rulle op eller ned på spilskærmen.

6. Spilleregler og indstillinger

6.1. Spilindstillinger

Standardpålydende for jetoner er 0,1

Placering af modstridende indsatser er ikke muligt. Modstridende indsatser er:

·     en indsats på både rød og sort i samme runde

·     en indsats på både lige og ulige i samme runde

·     en indsats på både høj og lav i samme runde

·     en indsats på alle tre kolonner i sammen runde (det er tilladt at satse på to ud af tre kolonner)

·     en indsats på alle tre dusin i sammen runde (det er tilladt at satse på to ud af tre dusin)

6.2. Hvordan man spiller

Trin 1

Vælg den jetonstak, du vil bruge. Når du har valgt en jetonværdi, forbliver den valgt, indtil du ændrer den ved at trykke på den aktuelt valgte stak. Dette betyder, at du kan satse den samme værdi uden at vende tilbage til jetonstakkene.

Bemærk: Du kan ikke placere mere end det tilladte antal jetoner på nogen numre eller felter.

Trin 2

Når du vælger en jetonstak, skal du på roulettebordet trykke på det/de område(r), hvor du ønsker at placere en indsats - hvert tryk placerer en jeton i det område.

Bemærk: Du kan også placere en indsats ved at trække en jeton fra den valgte stak til det område, hvor du ønsker at placere din indsats.

For at fjerne en indsats, skal du trykke på knappen Flere Description: http://static-real-alderney.isoftbet.com/html/html5/roulette_html5/roulette_html5_r1/roulette_html5/assets/images/bg-more.png, for at se de tilgængelige handlinger, og derefter trykke på Fortryd Description: http://static-real-alderney.isoftbet.com/html/html5/roulette_html5/roulette_html5_r1/roulette_html5/assets/images/bg-undo-active.png for at fjerne den sidst-placerede jeton.

For at fjerne alle indsatser, skal du trykke på knappen Flere Description: http://static-real-alderney.isoftbet.com/html/html5/roulette_html5/roulette_html5_r1/roulette_html5/assets/images/bg-more.png, for at se de tilgængelige handlinger, og derefter trykke på Ryd Description: http://static-real-alderney.isoftbet.com/html/html5/roulette_html5/roulette_html5_r1/roulette_html5/assets/images/bg-clear-active.png .

Bemærk: Indsatser kan ikke fjernes efter, at rouletten er begyndt at dreje.

Trin 3

Tryk på knappen SPIL Description: http://static-real-alderney.isoftbet.com/html/html5/roulette_html5/roulette_html5_r1/roulette_html5/assets/images/SPIN_btn.png for at dreje roulettehjulet, efter indsatser er placeret - denne handling viser roulettehjulet, der drejer, på skærmen. Når kuglen er i bevægelse, kan du ikke placere flere indsatser, indtil den stopper.

Trin 4

Når roulettehjulet stopper, vises det nummer, som kuglen er standset ved, samt eventuelle gevinster over roulettehjulet (i et stykke tid).

Du kan derefter se det/de sidste nummer/numre, som bolden standsede ud fra, i visningen Sidste resultat eller i statistikafsnittet.

Du kan få vist ethvert beløb, du har vundet, i gevinstvisningen. Det beløb, du vinder, føjes til din saldo.

Efter kuglen er stoppet, kan du:

·     Klik på knappen Gentag Description: http://static-real-alderney.isoftbet.com/html/html5/roulette_html5/roulette_html5_r1/roulette_html5/assets/images/bg-rebet.png for at placere samme indsats som sidste gang, og klik derefter på SPIL Description: http://static-real-alderney.isoftbet.com/html/html5/roulette_html5/roulette_html5_r1/roulette_html5/assets/images/SPIN_btn.png for at starte en ny runde.

·     Start et nyt spil fra trin 1.

Bemærk: Hvis du forsøger at placere en jeton på et nummer eller felt, efter den højeste indsats er lagt, eller hvis du ikke har penge nok, vil du få en meddelelse herom, og der placeres ikke flere jetoner.

7. Autospil

I bunden af skærmen, skal du trykke på knappen Auto Description: http://static-real-alderney.isoftbet.com/html/html5/roulette_html5/roulette_html5_r1/roulette_html5/assets/images/bg-repeat.png (kun aktiv efter en indsats er placeret) for at starte autospil-funktionen.

Tryk på knappen STOP AUTO Description: http://static-real-alderney.isoftbet.com/html/html5/roulette_html5/roulette_html5_r1/roulette_html5/assets/images/stop-auto.png at stoppe autospil-funktionen.

Bemærk: Du kan stoppe autospil-funktionen i at starte en ny runde ved at trykke på knappen STOP AUTO Description: http://static-real-alderney.isoftbet.com/html/html5/roulette_html5/roulette_html5_r1/roulette_html5/assets/images/stop-auto.png før bjælken AUTOSPIL AKTIV afsluttes.

8. Udbetalinger

Standard indsatstype

Udbetaling

Straight Up

35:1

Split

17:1

Split 0

17:1

Street

11:1

Trio

11:1

Corner

8:1

Corner 0

8:1

Halvt dusin

5:1

Kolonne, dusin

2:1

Rød/sort, lige/ulige, høj/lav

1:1