Euroopan Ruletti

HTML5 Käyttäjän Opas / Säännöt (v1.5)

 

1.         Yleiskatsaus

Euroopan Roulettessa, yrität ennustaa numerokoloa, johon pallo tulee pysähtymään. Rouletin Eurooppalaisessa versiossa on vain yksi nolla ja se tarjoaa useampia mahdollisuuksia voittaa kuin Amerikkalainen Ruletti jossa on kaksi nollaa..

Huomio: Jotta voimme kuvailla peliä ja sen toiminnallisuutta, seuraavissa osioissa me käytämme EUROA pelivaluuttana. Varsinaisen pelisi valuutta päätellään operaattorille rekisteröimäsi tilin mukaan ja näytetään valitun kolikkoarvon vieressä.

2.         Yleiset Ominaisuudet

Ruletin tyyppi: Euroopan Ruletti

Minimipanos 0.1-10 pöydälle: 0.1 Euro

Pelimerkkipinot: 0.1, 0.2, 0.5, 1, 5, 10

RTP: 97.30%

Huomio: Pelin yhteys katkaistaan, jos mitään toimintaa ei tapahdu 45 peräkkäisen minuutin aikana.

2.1.     Yhteyskatkos pelin aikana

     Jos panoksen määrä on jo otettu saldolta, ja yhteys peliin katkeaa: kun yhteys on muodostettu uudelleen niin voittava numero näytetään Historia paneelissa ja kaikki voitot lisätään saldoon.

     Jos panosta ei ole otettu saldolta, ja yhteys peliin katkeaa: kun yhteys on muodostettu uudelleen niin voittoja ei jaeta, koska panostusta ei suoritettu loppuun.

Huomio: Toimintahäiriön sattuessa kaikki maksut ja pelit mitätöidään; mikä tahansa hyväksymätön panos mitätöidään, mikä tahansa ratkaisematon panos palautetaan.

2.2.     Panosrajat

Panostyyppi

0.1-10 Pöytä - Maksimipanokset

Yksittäinen

10

Jako

20

0 Jako

20

Katu

30

Trio

30

Kulma

40

0 kulma

40

Kuutosviiva

60

Sarake, Tusina

125

Punainen/Musta, Parilliset/Parittomat, Pienet Numerot/Isot Numerot

250

Nollan Naapurit

170

Naapurit (0-36)

50

Kolmannet

120

Orvot

90

 

3.         Minimivaatimukset

     Android 4.0+

     iOS 4.0+

     Windows Puhelin yhteensopiva (voi kärsiä pieniä graafisia ongelmia)

4.         Panostyypit

Sisäpanokset

Voit pelata mitä tahansa numeroa, mukaan lukien 0, asettamalla pelimerkit suoraan numerolle.

 

Voit pelata kahta numeroa käyttämällä samaa panosta asettamalla pelimerkin viivalle joka erottaa nämä kaksi numeroa.

 

Voit pelata sellaisilla yhdistelmillä, kuten 0+1, 0+2 ja 0+3, asettamalla pelimerkin viivalle, joka erottaa 0:n muista numeroista.

 

Voit pelata kolmella numerolla käyttämällä samaa panosta kun asetat pelimerkit Rulettipöydän ulkoiselle oikealle rajaviivalle - Rulettipöydän numeroiden 3, 6, 9, 12, 15, 18, 21, 24, 27, 30, 33 ja 36 yläpuolelle.

 

Panos 0, 1 ja 2, tai 0, 2 tai 3 välisellä leikkaavalla pisteellä.

 

Voit asettaa panoksen neljälle numerolle samanaikaisesti, asettamalla pelimerkit näiden neljän numeron yhdistäviin kulmiin. Esim: keskipiste jossa rulettinumerot 4, 5, 7 ja 8 kohtaaavat.

 

Voit panostaa 0+1+2+3:llä asettamalla pelimerkit ulkoiselle pisteelle, jossa numerot 0 ja 3 kohtaavat.

 

Voit asettaa Kuutosviiva panoksen (tarkoittaa kuutta eri numeroa kahdella vierekkäisellä kolmen numeron rivillä - kutsutaan nimellä katu), asettamalla pelimerkit ulkoiselle oikealle rajalle, jossa kahden kadun jakavat viivat leikkaavat.

 

Ulkopanokset

Kunkin kolmen numeron sarakkeen pohjalla, on laatikko merkittynä “2 : 1”. Voit pelata kutakin kolmesta sarakkeesta asettamalla pelimerkit “2 : 1” merkittyihin laatikoihin. Voitat, jos lopullinen ruletin numero on sarakkeessa, jolle asetit panoksen. Voitot maksetaan 2:1:een suhteen mukaan; 0 on häviävä numero.

 

Voit pelata kahdentoista numeron ryhmää asettamalla pelimerkit yhdelle kolmesta laatikosta merkittynä "1. 12", "2. 12", or "3. 12". Jos yksi 12 numerostasi on numero, jolle Rulettipallo pysähtyy, sinulle maksetaan 2:1 suhteen mukaan; 0 on häviävä numero

 

Panos laatikossa joka on merkitty punaisella ruudulla. 0 ei sisälly.

 

Panos laatikossa joka on merkitty mustalla ruudulla. 0 ei sisälly.

 

Panos laatikossa joka on merkitty "PARILLISET". 0 ei sisälly tähän.

 

Panos laatikossa joka on merkitty "PARITTOMAT". 0 ei sisälly tähän.

 

Panos laatikossa joka on merkitty "Pienet Numerot". 0 ei sisälly tähän.

 

Panos laatikossa joka on merkitty "Isot numerot". 0 ei sisälly tähän.

 

Ryhmäpanos

Napauta Lisää painiketta Description: http://static-real-alderney.isoftbet.com/html/html5/roulette_html5/roulette_html5_r1/roulette_html5/assets/images/bg-more.png ja sitten napauta Pöytä Description: http://static-real-alderney.isoftbet.com/html/html5/roulette_html5/roulette_html5_r1/roulette_html5/assets/images/bg-table-active.png päästäksesi käsiksi panoksiin, kuten Naapurit, Kolmannet, Orvot.

 

Naapurit

Asettaaksesi tämäntyyppisen panoksen, napauta Pöytä painiketta ja sitten napauta ‘Naapurit’ (Nollan Naapurit)painiketta. Nollan Naapurit panokselle, 9-pelimerkkiä kattaa 0 ja 16 muuta numeroa: 0/2/3, 25/26/28/29 – kukin kahdella pelimerkillä ja 4/7, 12/15, 18/21, 19/22, 32/35 – kukin yhdellä pelimerkillä.

 

Asettaaksesi tämäntyyppisen panoksen, napauta Pöytä painiketta ja sitten napauta haluttua numeroa Erikoispanosten Naapurit osiossa.Napauttaessasi numeroa naapurit osiossa, yksi pelimerkki asetetaan jokaiselle numerolle.

 

Kolmannet Maksaa 17:1 for 5/8, 10/11, 13/16, 23/24, 27/30, 33/36

Asettaaksesi tämäntyyppisen panoksen napauta Pöytä painiketta ja sitten napauta ‘Kolmannet’ painiketta. Kolmannet panokselle, 6-pelimerkkiä kattaa 12 numeroa: 5/8, 10/11, 13/16, 23/24, 27/30, 33/36 – kukin yhdellä pelimerkillä.

 

Orvot Maksaa 35:1 1:lle ja 17:16/9, 14/17, 17/20, 31/34:lle

Asettaaksesi tämäntyyppisen panoksen, napauta Pöytä painiketta ja sitten napauta ‘Orvot’ painiketta. Orvot panokselle, 5-pelimerkkiä kattaa numeron 1 yhdellä pelimerkillä ja numerot 6/9 + 14/17 + 17/20 + 31/34, kukin yhdella merkillä.

5.         Asettelu

Huomio: Tapauksessa, jolloin et voi katsella koko ruletti pöytää laitteistosi ruudulta, pyyhkäise ylös (tai alas) selataksesi ylös tai alas peliruudulla.

Euroopan Ruletti pyörä on merkittu numeroilla 1 - 36 ja vaihtuvilla väreillä –punainen ja musta – ja vihreä ‘0’.

Huomio: Rulettipöydän näytetyt pöytärajat (MIN: 0.1 ja MAKS: 10, euroina) liittyvät Yksittäispanokseen.

Peliruudulla on seuraavat osiot:

     ylemmällä puolella:

o     asetukset painike Description: http://static-real-alderney.isoftbet.com/html/html5/roulette_html5/roulette_html5_r1/roulette_html5/assets/images/bg-settings.png – napauta avataksesi asetukset luettelon, jossa voit:

      napauta Koti painiketta Description: http://static-real-alderney.isoftbet.com/html/html5/roulette_html5/roulette_html5_r1/roulette_html5/assets/images/menu/home-icon.png sulkeaksesi pelin ja avataksesi kotisivun, samassa selainikkunassa

      napauta pelissä Säännötpainiketta Description: http://static-real-alderney.isoftbet.com/html/html5/roulette_html5/roulette_html5_r1/roulette_html5/assets/images/menu/rules-icon.png katsoaksesi nopeasti pelin sääntöjä

      napauta Kassa painiketta Description: http://static-real-alderney.isoftbet.com/html/html5/roulette_html5/roulette_html5_r1/roulette_html5/assets/images/menu/cashier-icon.png mennäksesi rkassa sivulle

      napauta Mykistä painiketta Description: http://static-real-alderney.isoftbet.com/html/html5/roulette_html5/roulette_html5_r1/roulette_html5/assets/images/menu/soundOn.png kytkeäksesi kaikki pelin äänet pois; napauta uudestaan kytkeäksesi pelin äänet päälle

      napauta Tilastot painiketta Description: http://static-real-alderney.isoftbet.com/html/html5/roulette_html5/roulette_html5_r1/roulette_html5/assets/images/menu/statistics-icon.png selataksesi viimeisten numeroiden historiaa, joihin rulettipallot ovat pysähtyneet ja muita pelin kulun tilastoja, ja avataksesi pelihistorian uudella selainsivulla

      napauta Jaa painikettta Description: http://static-real-alderney.isoftbet.com/html/html5/roulette_html5/roulette_html5_r1/roulette_html5/assets/images/menu/share-icon.png jakaaksesi pelin linkin sosiaalisessa mediassa

Huomio: Napauta asetukset painiketta Description: http://static-real-alderney.isoftbet.com/html/html5/roulette_html5/roulette_html5_r1/roulette_html5/assets/images/bg-settings.png uudestaan sulkeaksesi asetukset luettelon.

o     senhetkinen Saldo ja senhetkiset Panokset näytöt; voiton sattuessa, Panokset näyttö muuttuu Voitot näytöiksi ja näyttää senhetkiset voittosi

o     eri pelitulosten historia

     keskellä ruutua: pöydän min. ja maks. rajat ja rulettipöytä

     alemmallapuolella, vasemmalta oikealle:

o     pelimerkkipino –valitaksesi toisen pelimerkkipinon, napauta senhetkistä merkkipinoa

o     napauta Lisää painiketta Description: http://static-real-alderney.isoftbet.com/html/html5/roulette_html5/roulette_html5_r1/roulette_html5/assets/images/bg-more.png selataksesi käytettävissä olevia toimintoja:

      Tyhjennä Description: http://static-real-alderney.isoftbet.com/html/html5/roulette_html5/roulette_html5_r1/roulette_html5/assets/images/bg-clear-active.png – aktiivisena vain panoksen pöydälle asettamisen jälkeen; napauta tyhjentääksesi kaikki pöydällä kaikki panokset

      Kumoa Description: http://static-real-alderney.isoftbet.com/html/html5/roulette_html5/roulette_html5_r1/roulette_html5/assets/images/bg-undo-active.png – napauta poistaaksesi viimeisen pöydälle asetetun pelimerkin

      Pöytä Description: http://static-real-alderney.isoftbet.com/html/html5/roulette_html5/roulette_html5_r1/roulette_html5/assets/images/bg-table-active.png – napauta katsoaksesi (ja asettaaksesi) ryhmäpanoksen

      Tuplaus Description: http://static-real-alderney.isoftbet.com/html/html5/roulette_html5/roulette_html5_r1/roulette_html5/assets/images/bg-double-active.png – napauta tuplataksesi kaikki senhetken pöydälle asetetut panos(panokset)

o     napauta Automaatti painiketta Description: http://static-real-alderney.isoftbet.com/html/html5/roulette_html5/roulette_html5_r1/roulette_html5/assets/images/bg-repeat.png (aktiivisena vain panoksen asettamisen jälkeen) käynnistääksesi pelin automaattipyöräytys ominaisuudella

o     napauta Toista painiketta Description: http://static-real-alderney.isoftbet.com/html/html5/roulette_html5/roulette_html5_r1/roulette_html5/assets/images/bg-rebet.png asettaaksesi edellisen panoksen pöydälle (tämä toiminta ei pyöräytä rulettia)

o     napauta PYÖRÄYTÄ painiketta Description: http://static-real-alderney.isoftbet.com/html/html5/roulette_html5/roulette_html5_r1/roulette_html5/assets/images/SPIN_btn.png pyöräyttääksesi rulettia (aktiivisena vain panoksen pöydälle asettamisen jälkeen)

Napautettuasi Pöytä painiketta Description: http://static-real-alderney.isoftbet.com/html/html5/roulette_html5/roulette_html5_r1/roulette_html5/assets/images/bg-table-active.png , voit katsoa käytettävissä olevia ryhmäpanoksia, kuten Naapurit, Kolmannet, Orvot.

Huomio: Tapauksessa, jolloin et voi katsella koko ryhmäpanos pöytää laitteistosi ruudulla, pyyhkäise ylös (tai alas) selataksesi ylös tai alas peliruudulla.

6.         Pelisäännöt ja Asetukset

6.1.     Pelin Asetukset

Valittu pelimerkin oletusarvo on 0.1.

Ristiriitaisen panoksen asettaminen ei ole mahdollista. Ristiriitaisia panoksia ovat:

     panostus Punaiselle ja Mustalle yksittäisellä pyörähdyksellä

     panostamalla sekä Parillisia että Parittomia yhdellä pyöräytyksellä

     panostus Isoja Numeroita ja Pieniä Numeroita yksittäisellä pyörähdyksellä

     panostus kaikkille kolmelle Sarakealueelle yksittäisellä pyörähdyksellä (panostus kahdella kolmesta Sarakealueesta on sallittu)

     panostus kaikkille kolmelle Tusina-alueelle yksittäisellä pyörähdyksellä (panostus kahdella kolmesta Tusina-alueesta on sallittu)

6.2.     Kuinka pelata

Askel 1

Klikkaa haluttua pelimerkkipinoa Rulettipöydän vasemmassa alakulmassa. Valittuasi pelimerkin arvon, se säilyy valittuna kunnes päätät vaihtaa sen klikkaamalla eri pelimerkkipinoa. Tämä tarkoittaa, että voit pelata samalla panoksella palaamatta pelimerkkipinolle.

Huomio: Et voi asettaa enempää pelimerkkejä kuin sallittu pelimerkkien määrä millä tahansa numerolla tai osiolla.

Askel 2

Valittuasi pelimerkkipinon, roulettipöydällä, napauta aluetta(alueita), joille haluat asettaa panoksen – jokainen napautus asettaa yhden pelimerkin sille alueelle.

Huomio: Voit asettaa panoksen myös raahaamalla pelimerkin valitulta pinolta alueella, jolle haluat panoksen asettaa.

Poistaaksesi panoksen, napauta Lisää painiketta Description: http://static-real-alderney.isoftbet.com/html/html5/roulette_html5/roulette_html5_r1/roulette_html5/assets/images/bg-more.png selataksesi käytettävissä olevia toimintoja ja sitten napauta Peruuta Description: http://static-real-alderney.isoftbet.com/html/html5/roulette_html5/roulette_html5_r1/roulette_html5/assets/images/bg-undo-active.png poistaaksesi viimeisen pöydälle asetetut pelimerkin.

Poistaaksesi kaikki panokset,napauta Lisää painiketta Description: http://static-real-alderney.isoftbet.com/html/html5/roulette_html5/roulette_html5_r1/roulette_html5/assets/images/bg-more.png selataksesi käytettävissä olevia toimintoja ja sitten napauta Tyhjennä Description: http://static-real-alderney.isoftbet.com/html/html5/roulette_html5/roulette_html5_r1/roulette_html5/assets/images/bg-clear-active.png .

Huomio: Panoksia ei voi poistaa ruletin alettua pyörimään.

Askel 3

Napauta PYÖRÄYTÄ painiketta Description: http://static-real-alderney.isoftbet.com/html/html5/roulette_html5/roulette_html5_r1/roulette_html5/assets/images/SPIN_btn.png pyöräyttääksesi rulettipyörää panosten asettamisen jälkeen – tämä toiminta näyttää pyörivän rulettipyörän ruudulla. Pallon ollessa jo liikkeessä, et voi enää asettaa lisää panoksia ennen kuin se on pysähtynyt.

Askel 4

Ruletin lakattua pyörimästä numero, jolle pallo pysähtyi kuin myös voittosi (jos on) näytetään rulettipyörän yllä(rajoitetun ajan).

Voit selailla viimeisiä numeroita, joille pallo pysähtyi viimeisellä näytetyllä Tuloksella tai tilastot osiossa.

Voit katsoa jokaista voittomäärääsi infopalkissa, Voitto näytöllä. Voittamasi määrä lisätään saldolle.

Pallon pysähdyttyä, voit:

     Napauta Toista painiketta Description: http://static-real-alderney.isoftbet.com/html/html5/roulette_html5/roulette_html5_r1/roulette_html5/assets/images/bg-rebet.png asettaa edellisen panoksen ja sitten napauttaa PYÖRÄYTÄ painiketta Description: http://static-real-alderney.isoftbet.com/html/html5/roulette_html5/roulette_html5_r1/roulette_html5/assets/images/SPIN_btn.png aloittaa uuden pyöräytyksen.

     Aloittaa uusi peli Askel 1:stä.

Huomio: Jos yrität asettaa pelimerkin numerolle tai osiolle ennen maksimipanoksen saavuttamista tai jos sinulla ei ole tarpeeksi rahaa,sinulle ilmoitetaan siitä ja lisäpelimerkkejä ei aseteta.

7.         Automaattipeli

Ruudun alemmalla puolella, napauta Automaatti painiketta Description: http://static-real-alderney.isoftbet.com/html/html5/roulette_html5/roulette_html5_r1/roulette_html5/assets/images/bg-repeat.png (aktiivinen vain panoksen asettamisen jälkeen) käynnistääksesi pelin automaattipyöräytys ominaisuuden.

Napauta PYSÄYTÄ AUTOMAATTINEN PELI painiketta Description: http://static-real-alderney.isoftbet.com/html/html5/roulette_html5/roulette_html5_r1/roulette_html5/assets/images/stop-auto.png pysäyttääksesi automaattipelin milloin tahansa.

Huomio: Voit pysäyttää automaattipyöräytyksen aloittamasta uutta pyöräytystä napauttamalla PYSÄYTÄ AUTOMAATTI painiketta Description: http://static-real-alderney.isoftbet.com/html/html5/roulette_html5/roulette_html5_r1/roulette_html5/assets/images/stop-auto.png ennen kuin AUTOMAATTINEN PELI AKTIIVINEN palkki täydentyy.

8.         Voitot

Vakiopanoksen tyyppi

Voitto

Yksittäinen

35:1

Jako

17:1

0 Jako

17:1

Katu

11:1

Trio

11:1

Kulma

8:1

0-kulma

8:1

Kuutosviiva

5:1

Sarake, Tusina

2:1

Punainen/Musta, Parilliset/Parittomat, Pienet Numerot/Isot Numerot

1:1