3888 Ways of the Dragon

Regulile jocului (5.1 - 06.11.2018)

1. Prezentare

Obiectivul este de a obține o combinație câștigătoare pe o direcție câștigătoare distribuită pe role.

Specificațiile jocului:

Tip

Slot-uri

Numărul de role

5

Numărul de rânduri

3 - pentru prima rolă din stânga, 6 - pentru restul rolelor

Numărul de direcții

3888

Numărul de monede

30

Progresiv

Nu

Funcție dublă

Nu

Funcție de învârtire automată

Da

Simboluri Wild

Da (Dragon)

Simboluri Multiplicator

Nu

Simboluri Dispersie

Da (Simbol Bonuss)

Rundă Bonuss

Nu

Învârtiri gratuite

Da

Câștig instant

Nu

RTP

95,95%

2. Cum se joacă

Notă: În cazul în care nu aveți destui bani pentru a juca un joc, pariul poate fi setat la o sumă minimă selectabilă prin intermediul unei ferestre de dialog care vă informează cu privire la asta.

Toate direcțiile câștigătoare plătesc de la stânga la dreapta. Sunt adunate toate câștigurile de pe direcții diferite. Doar cea mai mare combinație câștigătoare de pe fiecare direcție este plătită. Câștigurile de la Învârtirile gratuite sunt adăugate la câștigul total

Notă: Numărul de simboluri câștigătoare adiacente (direcții) este calculat prin înmulțirea numărului de simboluri câștigătoare de pe fiecare rolă. De exemplu, dacă există 1 simbol câștigător pe rola 1, 1 simbol câștigător pe rola 2 și 2 simboluri câștigătoare pe rola 3, atunci numărul de simboluri câștigătoare adiacente este 1 x 1 x 2 = 2. În acest caz, numărul de role implicate în câștig este 3 – în tabelul de plăți puteți vedea câștigul pentru 3 role de la simbolul câștigător.

Funcția de învârtire automată nu declanșează în mod automat Învârtirile gratuite - intervenția jucătorului este necesară.

Pe bara (barele) de informare puteți vedea MIZA curentă, BALANȚA și CÂȘTIGUL curent, în valuta dvs. și CREDITUL curent în monede.

2.1. Versiunea desktop

Pentru a juca, urmați acești pași:

  1. Faceți clic pe Selectați butonul valoare fisăși folosiți butoanele + și - pentru a selecta o valoare a monedei.

    Notă: Miza totală, în valuta dvs. este indicat deasupra valorii curente a monedei.

  2. Faceți clic Învârtirepentru a pune un pariu și a învârti rolele o dată.

Suma totală câștigată, în monede, conform tabelului de plăți este afișată în fereastra pop-up Câștig. Pentru fiecare combinație câștigătoare, suma câștigată este egală cu numărul de simboluri câștigătoare adiacente înmulțite cu suma indicată de tabelul de plăți pentru numărul de role implicate în câștig.

Suma totală câștigată, în valuta dvs., este indicată în bara de informații (CÂȘTIG) și este suma totală pe care ați câștigat-o în monede, multiplicată cu valoarea monede.

2.2. Versiunea pentru mobil

Pentru a juca, urmați acești pași:

  1. Atingeți Panoul Setări pentru mobilpentru a deschide ecranul setări.

  2. În ecranul setări, atingeți Selectați butonul valoare fisăși folosiți butoanele + și - pentru a selecta o valoare a monedei. Atingeți Butonul Revenirepentru a reveni la ecranul principal.

    Notă: Miza totală, în valuta dvs. este indicat deasupra valorii curente a monedei.

  3. Atingeți Învârtirepentru a învârti rolele o singură dată.

Suma totală câștigată, în monede, conform tabelului de plăți este afișată în fereastra pop-up Câștig. Pentru fiecare combinație câștigătoare, suma câștigată este egală cu numărul de simboluri câștigătoare adiacente înmulțite cu suma indicată de tabelul de plăți pentru numărul de role implicate în câștig.

Suma totală câștigată, în valuta dvs., este indicată în bara de informații (CÂȘTIG) și este suma totală pe care ați câștigat-o în monede, multiplicată cu valoarea monedei.

3. Simboluri și funcții speciale

3.1. Wild

Simbolul Wild (Dragon) înlocuiește toate celelalte simboluri, cu excepția simbolului Bonuss.

3.2. Învârtiri gratuite

Trei sau mai multe simboluri Bonuss aflate oriunde pe role declanșează un număr de Învârtiri gratuite, conform cu tabelul de plăți. Simbolul Bonuss poate să aterizeze doar pe rolele 2, 3, 4 și 5, câte unul pe rolă.

În timpul Învârtirilor gratuite, valoarea pariului rămâne identică cu cea a pariului de la învârtirea care a declanșat Învârtirile gratuite și nu poate fi modificată.

Notă: În timpul Învârtirilor gratuite curente nu se pot declanșa Învârtiri gratuite suplimentare.

3.3. Spin Dragon

În timpul învârtirilor normale și la Învârtiri gratuite, Spin Dragon pot fi declanșate aleatoriu și Dragon va trece peste role și va lăsa să cadă între 3 și 8 simboluri Wild în poziții aleatorii pe role. Spin Dragon sunt mai frecvente în tipul Învârtirilor gratuite.