Absolute Super Reels

Pravila igre (1.0 - 20.8.2018.)

1. Pregled igre

Cilj je osvojiti dobitnu kombinaciju na dobitnoj liniji na svim rolama.

Podaci o igri:

Tip

Automati

Broj rola

3+2 (dvije dodatne role)

Broj redaka

3

Broj linija

5 (ne može se mijenjati)

Broj novčića koji se može uložiti po liniji

15 (ne može se mijenjati)

Progresivni jackpot

Da

Značajka udvostručavanja

Ne

Značajka automatskih vrtnji

Da

Wild simboli

Ne

Množitelji

Da (2X, 5X, 10X)

Scatter simboli

Ne

Bonusigra

Ne

Besplatne vrtnje

Da (simbol za ponovne vrtnje)

Izravni dobitak

50, 150, 750, 1.000 novčića

Povrat igraču (RTP)

95,24 %

Jackpot

Progresivni jackpot

2. Kako igrati

Napomena: ako nemate dovoljno sredstava za igru, ulog se može postaviti na najmanji mogući iznos putem dijaloškog prozora koji će vas o tome obavijestiti.

Sve isplate su za linijske kombinacije s lijeva nadesno. Dobici na različitim linijama zbrajaju se zajedno. Isplaćuje se samo najviša dobitna kombinacija na svakoj liniji. Dobici iz besplatnih vrtnji dodaju se ukupnom dobitku.

Napomena: Na info-traci u dnu igraćeg zaslona nalazi se trenutačni ulog, vaš novčani saldo i trenutačni dobitak (u vašoj valuti), kao i vaš trenutačno raspoloživi iznos u novčićima.

2.1. Verzija za stolna računala

Za igranje pratite sljedeće korake:

  1. Kliknite na Gumb za odabir vrijednosti novčićaa zatim upotrijebite gumbe + i - za odabir vrijednosti novčića.

    Napomena: Ukupan ulog u vašoj valuti prikazan je iznad trenutačno odabrane vrijednosti novčića.

  2. Kliknite Gumb za odabir vrijednosti novčićaza stavljanje uloga i jednokratnu vrtnju rola.

Ukupan dobiveni iznos u novčićima, u skladu s isplatnom tablicom, prikazuje se u skočnom prozoru Dobitak. Iznos dobitka za svaku dobitnu kombinaciju prikazan je u isplatnoj tablici.

Ukupan dobiveni iznos u vašoj valuti prikazuje se na informacijskoj traci (DOBITAK) i predstavlja ukupan iznos koji ste osvojili u novčićima umnožen vrijednošću novčića.

2.2. Verzija za mobitele

Za igranje pratite sljedeće korake:

  1. Dodirnite Ploča s postavkama za mobitelekako biste otvorili zaslon s postavkama.

  2. Na zaslonu s postavkama, dodirnite Gumb za odabir vrijednosti novčićaa zatim upotrijebite gumbe + i - za odabir vrijednosti novčića. Dodirnite Gumb za povratakza povratak na glavni zaslon.

    Napomena: Ukupan ulog u vašoj valuti prikazan je iznad trenutačno odabrane vrijednosti novčića.

  3. Dodirnite gumb Gumb za odabir vrijednosti novčićada biste ponovo zavrtjeli role.

Ukupan dobiveni iznos u novčićima, u skladu s isplatnom tablicom, prikazuje se u skočnom prozoru Dobitak. Iznos dobitka za svaku dobitnu kombinaciju prikazan je u isplatnoj tablici.

Ukupan dobiveni iznos u vašoj valuti prikazuje se na informacijskoj traci (DOBITAK) i predstavlja ukupan iznos koji ste osvojili u novčićima umnožen vrijednošću novčića.

3. Posebni simboli i značajke

3.1. Simbol Ponovna vrtnja

Simbol Ponovna vrtnja može se pojaviti samo na sredini pete (krajnje desne) role, tj. na roli množitelja.

Kada igrate s 15 novčića po liniji, ako se simbol za ponovnu vrtnju pojavi na aktivnoj dobitnoj liniji na petoj roli (krajnja desna rola), dodijelit će se tri do sedam besplatnih rundi.

Za vrijeme besplatnih rundi, ako se simbol Ponovna vrtnja zaustavi na srednjoj poziciji pete role i dio je dobitne linije, dodijelit će se tri do sedam besplatnih rundi.

Ove dodatne besplatne runde dodat će se u brojač trenutačno preostalih besplatnih vrtnji i igrati do kraja (dok se sve besplatne vrtnje ne potroše). Ne postoji ograničenje na broj besplatnih vrtnji koje možete osvojiti za vrijeme besplatnih vrtnji.

Napomena: Za vrijeme besplatnih vrtnji, uloženi iznos ostaje isti kao u običnoj vrtnji koja je aktivirala besplatne vrtnje. Vrijednost novčića ne može se promijeniti za vrijeme besplatnih vrtnji.

3.2. Dobici na roli izravnog dobitka

Kada se igra s 10 ili više novčića po liniji, aktivirat će se rola s izravnim dobicima (tj. dobicima koje osvajate odmah).

Ako igrate s ulogom od 10 ili više novčića po liniji i ako se izravni dobitak zaustavi na dobitnoj liniji na 4. roli, dodijelit će se i dodatni dobitak na roli izravnog dobitka.

Dodatni dobitak može biti 50, 150, 750, ili 1.000 novčića.

Napomena: Ako se simbol Izravni dobitak zaustavi na više od jedne dobitne linije, dodatni iznosi kao Izravni dobitak isplatit će se samo jednom.

3.3. Rola množitelja

Kada igrate s 15 novčića po liniji, aktivirat će se rola množitelja (peta rola, odnosno prva s desne strane).

Kada igrate s 15 novčića po liniji, ako se simbol za ponovnu vrtnju pojavi na aktivnoj dobitnoj liniji na petoj roli (krajnja), dodijelit će se tri do sedam besplatnih rundi.

Ako se X2, X5 ili X10 zaustavi na srednjoj poziciji pete role, obični dobici na toj roli (ako ih ima) pomnožit će se brojem prikazanom na simbolu množitelja. Ako ga ima, izravni dobitak će se također pomnožiti iznosom množitelja.

3.4. Progresivni jackpot

Povrat igraču (RTP) u odeljku Pregled uključuje također RTP progresivnog jackpota.

Napomena: Za vrijeme besplatnih vrtnji ne možete osvojiti progresivni jackpot.

Samo kombinacija 3 apsolutno super simbola, izravnog dobitka od 1.000 na 4. roli te množitelja od 10X na 5. roli kvalificirat će vas za osvajanje progresivnog jackpota.

Ako se progresivni jackpot osvoji za vrijeme vrtnje, njegov iznos i iznos svih ostalih osvojenih dobitaka isplatit će se prema isplatnoj tablici; obični dobitak za kombinaciju simbola apsolutno super rola neće se isplaćivati.

Sa svakim ulogom, osnovna vrijednost progresivnog jackpota (progresivni fond) raste za 0,5 % tog uloga.

Napomena: Osnovna vrijednost progresivnog jackpota (progresivni fond) je iznos spremljen u eurima, a prikazuje se u vrijednosti novčića od po 10 eura (ovo možda nećete moći odabrati u igri): 500.000,00 početna vrijednost + 0,5 % od svih uloga.

Brojač progresivnog jackpota prikazuje vrijednost progresivnog jackpota za trenutačno odabranu vrijednost novčića. Prikazana vrijednost jackpota proporcionalna je odabranoj vrijednosti novčića i dio je osnovne vrijednosti progresivnog fonda, a računa se u odnosu na na trenutačno odabranu vrijednost novčića.

Napomena: Maksimalni iznos progresivnog jackpota isplatit će se uz maksimalnu dostupnu vrijednost novčića.

Primjeri vrijednosti jackpota (u vašoj valuti):

Vrijednost novčića 0,01

Početna vrijednost jackpota

500  


Vrijednost novčića 0,02

Početna vrijednost jackpota

1.000

Vrijednost jackpota ažurira se svake 3 sekunde. Ovisno o internetskom operateru i hardveru klijenta, moguća su kašnjenja u komunikaciji poslužitelja i klijentskog računala, koja se mogu razlikovati od igrača do igrača te od poruke do poruke.

Moguće je da između dva ažuriranja brojača progresivnog jackpota dva igrača uzastopno s malom vremenskom razlikom osvoje jackpot. U tom slučaju, prvi po redu igrač osvaja cijeli iznos jackpota, dok drugi igrač osvaja minimalni zajamčeni progresivni jackpot, kao i iznos od 0,5 % uloga stavljenih između ta dva osvajanja jackpota.