Alice Adventure

Pravila igre (1.1 - 2.2.2018. godine)

1. Pregled igre

Cilj je osvojiti dobitnu kombinaciju na dobitnoj liniji na svim rolama.

Podaci o igri:

Tip

Automati

Broj rola

5

Broj redaka

3

Broj linija

30 (ne može se mijenjati)

Broj novčića koji se može uložiti

1 do 10 (po liniji)

Progresivni jackpot

Ne

Značajka udvostručavanja

Ne

Značajka automatskih vrtnji

Da

Wild simboli

Da

Množitelji

Da (Wild)

Scatter simboli

Da

Bonusigra

Da

Besplatne vrtnje

Da (bonus)

Izravni dobitak

Ne

Povrat igraču (RTP)

94,96 %

Super nagradu

10.000 novčića po liniji (uz maksimalan ulog i bez množitelja)

2. Kako igrati

Napomena: Ako nemate dovoljno sredstava za igru, ulog se može postaviti na najmanji mogući iznos putem dijaloškog okvira koji vas o tome obavještava.

Sve isplate su za linijske kombinacije s lijeva nadesno. Dobici na različitim linijama zbrajaju se zajedno. Isplaćuje se samo najviša dobitna kombinacija na svakoj odabranoj liniji. Dobici iz besplatnih vrtnji dodaju se ukupnom dobitku.

Napomena: Značajka automatske vrtnje ne započinje besplatne vrtnje ili bonus igru automatski - potrebna je potvrda (radnja) igrača.

Na informacijskoj traci ispod glavnog zaslona igre možete pregledati trenutačni ULOG, svoje STANJE i trenutačni DOBITAK u vašoj valuti te trenutačne BODOVE u novčićima.

2.1. Verzija za stolna računala

Za igranje pratite sljedeće korake:

  1. Kliknite Gumb za odabir vrijednosti novčića a zatim upotrijebite gumbe + i - za odabir vrijednosti novčića i broj novčića uloženih po liniji.

    Napomena: Ukupan ulog u vašoj valuti prikazan je iznad trenutačno odabrane vrijednosti novčića.

  2. Kliknite Gumb za odabir vrijednosti novčićaza stavljanje uloga i jednokratnu vrtnju rola.

Ukupan dobiveni iznos u novčićima, u skladu s isplatnom tablicom, prikazuje se u skočnom prozoru Dobitak. Iznos dobitka za svaku dobitnu kombinaciju prikazan je u isplatnoj tablici.

Ukupan dobiveni iznos u vašoj valuti prikazuje se na informacijskoj traci (DOBITAK) i predstavlja ukupan iznos koji ste osvojili u novčićima umnožen vrijednošću novčića.

2.2. Verzija za mobitele

Za igranje pratite sljedeće korake:

  1. Dodirnite Ploča s postavkama za mobitelekako biste otvorili zaslon s postavkama.

  2. Na zaslonu s postavkama, dodirnite Gumb za odabir vrijednosti novčićaa zatim upotrijebite gumbe + i - za odabir vrijednosti novčića i broja novčića uloženih po liniji. Dodirnite Gumb za povratakza povratak na glavni zaslon.

    Napomena: Ukupan ulog u vašoj valuti prikazan je iznad trenutačno odabrane vrijednosti novčića.

  3. Dodirnite gumb Gumb za odabir vrijednosti novčićada biste ponovo zavrtjeli role.

Ukupan dobiveni iznos u novčićima, u skladu s isplatnom tablicom, prikazuje se u skočnom prozoru Dobitak. Iznos dobitka za svaku dobitnu kombinaciju prikazan je u isplatnoj tablici.

Ukupan dobiveni iznos u vašoj valuti prikazuje se na informacijskoj traci (DOBITAK) i predstavlja ukupan iznos koji ste osvojili u novčićima umnožen vrijednošću novčića.

3. Posebni simboli i značajke

3.1. Wild (zamjenska) rola

Ovaj simbol može se pojaviti samo za vrijeme besplatnih vrtnji i može zamijeniti/predstavljati bilo koji drugi simbol osim simbola Wild (zamjenskog) množitelja, Scattera (aktivirajućeg simbola) i bonus simbola. Kada se ovaj simbol pojavi, ostat će na rolama do kraja besplatnih vrtnji.

Napomena: Za vrijeme besplatnih vrtnji može se pojaviti više simbola Wild (zamjenske) role.

3.2. Alice Wild (zamjenski) simbol

Može zamijeniti/predstavljati bilo koji drugi simbol osim simbola Wild role, Wild množitelja, Scattera i Bonus simbola.

3.3. Simboli Wild množitelja

Simboli Wild (zamjenskog) množitelja mogu zamijeniti/predstavljati bilo koji drugi simbol osim Alice Wild simbola, simbola Wild role, Scattera i bonus simbola.

Brojem prikazanim na simbolu množitelja pomnožit će se svi linijski dobici.

Ako aktivna dobitna linija sadrži više simbola množitelja, ukupan množitelj se računa množenjem brojeva prikazanih na simbolima Wild množitelja.

Primjer: Za kombinaciju od tri simbola u kojoj je jedan simbol običan, a dva simbola su množitelji X2, ukupan množitelj je X4.

3.4. Scatter simbol

Sve pozicije Scatter simbola na rolama isplaćuju dobitak u skladu s isplatnom tablicom.

3.5. Bonus simbol i bonus igra

Tri ili više Bonus simbola bilo gdje na rolama dodjeljuju 5, 8 ili 15 besplatnih vrtnji (ovisno o odabiru igrača za vrijeme bonus igre), u glavnoj igri i za vrijeme besplatnih vrtnji.

Napomena: Za vrijeme besplatnih vrtnji ne možete mijenjati vrijednost novčića. Bonus igra se može aktivirati za vrijeme besplatnih vrtnji.

Kada bonus igra započne, igrač može odabrati vrstu besplatnih vrtnji:

Ti se množitelji odnose samo na te besplatne vrtnje.

Napomena: Besplatne vrtnje koje osvojite za vrijeme bonus igre igraju se uz iste linije za klađenje, ulog po liniji i vrijednost novčića kao i runda koja je aktivirala besplatne vrtnje. Za vrijeme besplatnih vrtnji ne možete mijenjati vrijednost novčića.

Bonus igra se može osvojiti neograničeni broj puta za vrijeme besplatnih vrtnji. Jedini je uvjet da se tri ili više Bonus simbola zaustave bilo gdje na rolama. Množitelj odabran na početku besplatnih vrtnji vrijedi samo za te besplatne vrtnje.

Bonus simboli osvojeni za vrijeme besplatnih vrtnji dodat će se u niz prikupljenih simbola prikazan s lijeve strane glavnog igraćeg zaslona.

Simbol Wild role može se pojaviti na bilo kojoj roli, ali samo za vrijeme besplatnih vrtnji. Kada se simbol Wild role pojavi, proširit će se i ostati fiksiran na mjestu do kraja te vrste besplatnih vrtnji.

Simbol Wild role može se pojaviti na bilo kojoj roli, a više od jednog takvog simbola može biti istovremeno aktivno. Ovaj simbol može zamijeniti/predstavljati bilo koji drugi simbol osim Wild množitelja, Scattera i Bonus simbola.

Ako za vrijeme besplatnih vrtnji osvojite još besplatnih vrtnji, proširene role će se vratiti na početni oblik sa svakim završetkom pojedine skupine besplatnih vrtnji.

Nakon završetka besplatnih vrtnji i povratka na glavnu igru, dobici se dodaju konačnom saldu.