European Roulette

Pravila igre (v1.0 – 30.7.2019.)

1. Pregled igre

U igri European Roulette (europski rulet), pokušavate pogoditi u kojem brojčanom utoru će se zaustaviti kuglica. Europska verzija ruleta ima samo jednu nulu i nudi više šansi za dobitak od američkog ruleta, koji ima polje dvostruke nule.

2. Opće značajke

Napomena: Vrijednosti žetona navedene su u vašoj valuti. Primjerice, ako je vaša valuta EURO, vrijednost žetona 0,1 je 0,1 EURO.

Vrsta ruleta:

Europski rulet

Prosječan povrat igraču (RTP):

97,30%

Igra se isključuje ako ne poduzmete nikakvu radnju određeni broj uzastopnih minuta (broj ovisi o zemlji u kojoj se igra); značajka obnavljanja sesije sprema napredak u igri tako da kod sljedećeg učitavanja igre nastavljate gdje ste stali.

U slučaju tehničkih poteškoća koje dovedu do izgubljene veze s igraćim poslužiteljem, igra koju ste igrali automatski se sprema i učitat će se kada se sljedeći puta uspostavi veza s igraćim poslužiteljem. Nećete se moći ponovno spojiti na poslužitelj igre prvih 30 sekundi nakon prekida veze.

Napomena: U slučaju kvara poništavaju se sve isplate i igre; ulog koji još nije prihvaćen poništava se, a onaj koji nije isplaćen vraća se.

3. Vrste oklada

3,1. Unutarnje oklade

3.2. Vanjske oklade

3.3. Francuske oklade

Za stavljanje ove oklade, kliknite željeno područje na prostoru za klađenje. Francuske i susjedne oklade stavljaju se kao dodatne oklade standardnim okladama.

Napomena: NA mobilnoj verziji, sve oklade na Trkalištu prikazat će se i u glavnom prozoru.

4. Kako igrati

Kotač za European Roulette ispunjen je brojevima od 1 do 36, naizmjenično crne i crvene boje, te zelenim brojem 0.

Napomena: Ograničenja stola prikazana na stolu za rulet odnose se na okladu na broj (MIN, MAKS). Na info-traci ispod gumbi u glavnoj igri nalazi se vaš trenutačni novčani SALDO, vaš ULOG i trenutačni DOBICI (u vašoj valuti).

Nedavni brojevi: U polju Povijest prikazuje se prethodnih 8 dobitnih brojeva. Redoslijed je od gore nadolje, od najnovijeg do najstarijeg.

"Vrući" brojevi: U prozoru u gornjem desnom uglu zaslona prikazuju se tri VRUĆA broja (najčešće dobitni brojevi u posljednjih 500 vrtnji).

Stavljanje pokazivača miša preko broja na stolu za rulet označava taj broj.

Različiti brojevi i/ili kombinacije brojeva mogu se označiti na raznim pozicijama na stolu.

Primjerice: Ako stavite pokazivač miša preko željenog broja, taj će se broj označiti, a ako pokazivač stavite na liniju između dva susjedna broja, označit će se ta oba broja (oklada na dvobroj).

Označava se i broj na kojem se kuglica zaustavi. Nadalje, vanjske oklade kojima taj broj pripada također se označavaju.

Nije moguće stavljati oprečne oklade. Oprečne oklade jesu:

Za igranje pratite sljedeće korake:

1. korak:

Kliknite željenu vrijednost žetona. Odabrana vrijednost žetona ostat će odabrana sve dok je ne odlučite promijeniti odabirom druge vrijednosti žetona. To znači da možete igrati iste oklade bez potrebe da se vraćate na naslagane nizove žetona.

Napomena: Na brojeve ili kombinacije brojeva ne možete staviti više žetona od dozvoljenog iznosa (ograničenja).

2. korak:

Nakon odabira vrijednosti žetona, stavite pokazivač miša na stol za rulet i kliknite na područje ili područja na koja želite staviti okladu – svakim klikom stavljate po jedan žeton na označenu poziciju.

Za uklanjanje posljednjeg uloga/oklade, kliknite gumb PONIŠTIGumb za automatske vrtnje. Kliknite gumb PONIŠTI SVE Gumb za automatske vrtnjeza uklanjanje svih oklada sa stola.

Za udvostručavanje posljednjeg uloga/oklade, kliknite gumb UDVOSTRUČIGumb za automatske vrtnje. Time ćete udvostručiti iznos svih oklada na stolu.

Napomena: oklade se ne mogu uklanjati ako se kuglica još vrti.

3. korak:

Kliknite gumb ZAVRTI Gumb za automatske vrtnje da biste zavrtjeli kotač za rulet. Kada se kuglica počne micati, stavljanje oklada više nije dozvoljeno.

Za preskakanje animacije vrtnje kotača, kliknite gumb PRESKOČIGumb za automatsku vrtnju.

4. korak:

Svi dobici prikazuju se u info-traci i dodaju se vašem igraćem saldu.

Nakon zaustavljanja kuglice možete se vratiti na 1. korak, ili kliknuti gumb PONOVI ULOG Gumb za automatske vrtnje kako biste prethodni ulog (oklade) dodali na stol , a zatim kliknite ZAVRTI Gumb za automatske vrtnje za početak vrtnje kola.

5. Postavke igre

5.1. Verzija za stolna računala

Raspoloživi su sljedeći gumbi:

Ploča s postavkama za mobilnu verziju

U donjem lijevom dijelu igraćeg zaslona, kliknite ovaj gumb za otvaranje prozora s opcijama (Opcije)

Gumb Info

Na ploči s opcijama kliknite ovaj gumb kako biste otvorili prozor s postavkama (Postavke):

  • ZVUK - Na ploči s postavkama, kliknite ovaj gumb kako biste uključili/isključili zvuk u igri. Kliknite gumb Spremi za spremanje izmjena, ili Odustani za zatvaranje prozora s opcijama bez prethodnog spremanja.

  • TURBO IGRA - Pomaknite prekidač za uključivanje/isključivanje pored oznake TURBO na UKLJ. da biste omogućili značajku kojom se ubrzava igra (trajanje vrtnje smanjuje se na najmanju moguću mjeru); pomaknite na ISKLJ. da biste onemogućili tu značajku. Kliknite gumb Spremi za spremanje izmjena, ili Odustani za zatvaranje prozora s opcijama bez prethodnog spremanja.

Gumb Info

Kliknite kako biste otvorili isplatnu tablicu na kojoj možete pregledati:

  • informacije o isplatama dobitnih kombinacija u novčićima.

  • PRAVILA - Kliknite ovaj gumb na isplatnoj tablici za pregledavanje detaljnih pravila igre u novom prozoru preglednika.

Gumb Povijest

(samo u igri za novac) U prozoru sa opcijama, kliknite ovaj gumb za pregled zaslona povijesti gdje možete kliknuti POVIJEST za pregled povijesti igranja u novom prozoru preglednika.

Gumb Početna

Na ploči s opcijama, dodirnite ovaj gumb kako biste zatvorili igru i otvorili početno web-mjesto u istom prozoru preglednika.

Ploča s postavkama za mobitele

U donjem desnom dijelu zaslona igre, kliknite ovaj gumb za prelazak na prikaz preko cijelog zaslona; za izlaz iz ovog prikaza, kliknite Ploča s postavkama za mobitele ili pritisnite tipku ESC na tipkovnici.

5.2. Verzija za mobitele

Raspoloživi su sljedeći gumbi:

Ploča s postavkama za mobitele

U donjem desnom (za pejzažni/vodoravni prikaz) ili gornjem desnom (za portretni/okomiti prikaz) dijelu dijelu igraćeg zaslona, kliknite ovaj gumb za otvaranje prozora s opcijama (Opcije).

Gumb Info

Na ploči s opcijama kliknite ovaj gumb kako biste otvorili prozor s postavkama (Postavke):

  • ZVUK - Na ploči s postavkama, dodirnite ovaj gumb kako biste uključili/isključili zvuk u igri. Dodirnite gumb Spremi za spremanje izmjena, ili Odustani za zatvaranje prozora s opcijama bez prethodnog spremanja.

  • TURBO IGRA - Pomaknite prekidač za uključivanje/isključivanje pored oznake TURBO na UKLJ. da biste omogućili značajku kojom se ubrzava igra (trajanje vrtnje smanjuje se na najmanju moguću mjeru); pomaknite na ISKLJ. da biste onemogućili tu značajku. Dodirnite gumb Spremi za spremanje izmjena, ili Odustani za zatvaranje prozora s opcijama bez prethodnog spremanja.

  • ZUMIRANJE PROSTORA ZA KLAĐENJE - Pomaknite prekidač za uključivanje/isključivanje pored oznake ZUMIRANJE PROSTORA ZA KLAĐENJE na UKLJ. da biste omogućili značajku ZUMIRANJE PROSTORA ZA KLAĐENJE i aktivaciju prozora s mogućim zumiranjem; pomaknite na ISKLJ. da biste onemogućili tu značajku. Dodirnite gumb Spremi za spremanje izmjena, ili Odustani za zatvaranje prozora s opcijama bez prethodnog spremanja.

  • Napomena: Prozor ZUMIRANJE PROSTORA ZA KLAĐENJE možete aktivirati i dužim pritiskom igraćeg zaslona (oklade možete stavljati i u tom prozoru); pritisnite bilo gdje izvan ovog prozora da biste ga zatvorili.

Gumb Info

Dodirnite za otvaranje isplatne tablice u kojoj možete pregledati:

  • informacije o isplatama dobitnih kombinacija u novčićima.

  • PRAVILA - Dodirnite ovaj gumb na isplatnoj tablici za pregledavanje detaljnih pravila igre u novom prozoru preglednika.

Gumb Povijest

(samo u igri za novac) U prozoru sa opcijama, dodirnite ovaj gumb za pregled zaslona povijesti gdje možete kliknuti POVIJEST za pregled povijesti igranja u novom prozoru preglednika.

Gumb Početna

Na ploči s opcijama, dodirnite ovaj gumb kako biste zatvorili igru i otvorili početno web-mjesto u istom prozoru preglednika.

6. Statistika

6.1. Verzija za stolna računala

Kliknite gumb Statistika Gumb za automatske vrtnje u donjem lijevom uglu igraćeg zaslona kako biste otvorili statistiku igre. Tu su prikazane sljedeće statistike: "POSTOTAK CRVENO/CRNO", "POSTOTAK PAR/NEPAR", "POSTOTAK VEĆIH/MANJIH" te broj vrtnji od posljednje 0.

Napomena: prikazuje se statistika za najviše posljednjih 500 vrtnji.


6.2. Verzija za mobitele

Dodirnite gumb Statistika Gumb za automatske vrtnje u donjem lijevom uglu igraćeg zaslona kako biste otvorili statistiku igre. Tu su prikazane sljedeće statistike: "POSTOTAK CRVENO/CRNO", "POSTOTAK PAR/NEPAR", "POSTOTAK VEĆIH/MANJIH" te broj vrtnji od posljednje 0.

Napomena: prikazuje se statistika za najviše posljednjih 500 vrtnji.