Ghosts 'N' Gold

Pravila igre (1.1 - 25.7.2019.)

1. Pregled igre

Cilj je osvojiti dobitnu kombinaciju na liniji za klađenje preko više rola.

Podaci o igri:

Tip

Automati

Broj rola

5

Broj redaka

3 - za prvu rolu s lijeve strane, 6 - za ostatak rola

Broj kombinacija

3888

Broj novčića

30

Progresivni jackpot

Ne

Značajka udvostručavanja

Ne

Značajka automatskih vrtnji

Da

Wild simboli

Da (škrinja s blagom)

Množitelji

Ne

Scatter simboli

Da (Bonus simbol)

Bonus igra

Ne

Free spins

Da

Izravni dobitak

Ne

Povrat igraču (RTP)

95,95%

2. Kako igrati

Napomena: Ako nemate dovoljno sredstava za igru, ulog se može postaviti na najmanji mogući iznos putem dijaloškog okvira koji vas o tome obavještava.

Sve dobitne kombinacije računaju se s lijeva nadesno. Dobici iz različitih kombinacija (linija) zbrajaju se zajedno. Isplaćuje se samo najveći dobitak na svakoj liniji za klađenje. Dobici iz bonus igre besplatnih vrtnji Free Spins dodaju se ukupnom dobitku

Napomena: Broj susjednih dobitnih simbola (kombinacija) dobiva se množenjem broja dobitnih simbola na svakoj roli. Primjerice, ako postoji 1 dobitni simbol na roli 1, 1 dobitni simbol na roli 2 i 2 dobitna simbola na roli 3, broj susjednih dobitnih simbola je 1 x 1 x 2 = 2. U ovom slučaju, broj rola koje sudjeluju u dobitku je 3 pa u isplatnoj tablici možete provjeriti dobitak za 3 role i dobitni simbol.

Značajka automatskih vrtnji ne započinje Free Spin-ove automatski. Igrač ih mora započeti ručno.

Na informacijskoj traci možete pregledati trenutačni ULOG, svoje STANJE i trenutačni DOBITAK u vašoj valuti te trenutačne BODOVE u novčićima.

2.1. Verzija za stolna računala

Za igranje pratite sljedeće korake:

  1. Kliknite na Gumb za odabir vrijednosti novčićaa zatim upotrijebite gumbe + i - za odabir vrijednosti novčića.

    Napomena: Ukupan ulog u vašoj valuti prikazan je iznad trenutačno odabrane vrijednosti novčića.

  2. Kliknite Vrtnja za stavljanje uloga i jednokratnu vrtnju rola.

Ukupan dobiveni iznos u novčićima, u skladu s isplatnom tablicom, prikazuje se u skočnom prozoru Dobitak . Za svaku dobitnu kombinaciju, dobitni iznos je broj susjednih dobitnih simbola pomnožen iznosom prikazanim u isplatnoj tablici za broj rola koje sudjeluju u dobitnoj kombinaciji.

Ukupan dobiveni iznos u vašoj valuti prikazuje se na informacijskoj traci (DOBITAK) i predstavlja ukupan iznos koji ste osvojili u novčićima pomnožen vrijednošću novčića.

2.2. Verzija za mobitele

Za igranje pratite sljedeće korake:

  1. Dodirnite Ploča s postavkama za mobitele kako biste otvorili zaslon s postavkama.

  2. Na zaslonu s postavkama, dodirnite Gumb za odabir vrijednosti novčića a zatim upotrijebite gumbe + i - za odabir vrijednosti novčića. Dodirnite Gumb za povratak za povratak na glavni zaslon.

    Napomena: Ukupan ulog u vašoj valuti prikazan je iznad trenutačno odabrane vrijednosti novčića.

  3. Dodirnite gumb Vrtnja da biste ponovo zavrtjeli role.

Ukupan dobiveni iznos u novčićima, u skladu s isplatnom tablicom, prikazuje se u skočnom prozoru Dobitak. Za svaku dobitnu kombinaciju, dobitni iznos je broj susjednih dobitnih simbola pomnožen iznosom prikazanim u isplatnoj tablici za broj rola koje sudjeluju u dobitnoj kombinaciji.

Ukupan dobiveni iznos u vašoj valuti prikazuje se na informacijskoj traci (DOBITAK) i predstavlja ukupan iznos koji ste osvojili u novčićima pomnožen vrijednošću novčića.

3. Posebni simboli i značajke

3.1. Wild simbol

Wild simbol (škrinja s blagom) može zamijeniti bilo koji drugi simbol osim Bonus simbola.

3.2. Bonus igra Free Spins

Tri ili više Bonus simbola bilo gdje na rolama dodjeljuju određeni broj besplatnih vrtnji - Free Spin-ova, u skladu s isplatnom tablicom. Bonus simbol može se pojaviti samo na rolama 2, 3, 4 i 5 i to samo po jedan na svakoj roli.

Za vrijeme Bonusa Free Spins, uloženi iznos ostaje isti kao u običnoj vrtnji koja je aktivirala Free Spins i ne može se promijeniti.

Napomena: Dodatni Free Spin-ovi ne mogu se osvojiti za vrijeme igranja trenutačnih Free Spin-ova.

3.3. Wild Ghost Spins

Za vrijeme običnih i besplatnih vrtnji (Free Spins), Wild Ghost Spins mogu se nasumično aktivirati, a Wild Ghost će se obrušiti preko rola i ispustiti između 3 i 8 Wild simbola na slučajno odabrane pozicije na rolama. Wild Ghost Spins vrtnje češće su za vrijeme Free Spin-ova.