Rango

Pravila igre (1.0 - 9.8.2018)

1. Pregled igre

Cilj je osvojiti dobitnu kombinaciju na dobitnoj liniji na svim rolama.

Podaci o igri:

Tip

Automati

Broj rola

5

Broj redaka

3

Broj linija

25 (fiksnih)

Broj novčića koji se može uložiti po liniji

1 do 10

Progresivni jackpot

Ne

Značajka udvostručavanja

Ne

Značajka automatskih vrtnji

Da

Wild simboli

Da

Množitelji

Da (Wild)

Scatter simboli

Da

Bonus igra

Ne

Besplatne vrtnje

Da (Scatter)

Izravni dobitak

Ne

Povrat igraču (RTP)

Manje od maksimalnog uloga: 95,12 %

Maksimalan ulog: 95,27 %

Super dobitak

50.000 novčića

2. Kako igrati

Napomena: Ako nemate dovoljno sredstava za igru, ulog se može postaviti na najmanji mogući iznos putem dijaloškog prozora koji će vas o tome obavijestiti.

Sve isplate su za linijske kombinacije s lijeva nadesno. Dobici na različitim linijama zbrajaju se zajedno. Isplaćuje se samo najviša dobitna kombinacija na svakoj odabranoj liniji. Dobici iz besplatnih vrtnji dodaju se ukupnom dobitku.

Značajka automatskih vrtnji ne započinje besplatne vrtnje automatski - za to je potrebna potvrda (odnosno radnja) igrača.

Na informacijskoj traci pri dnu glavnog zaslona igre možete pregledati trenutačni ULOG, svoje STANJE i trenutačni DOBITAK u vašoj valuti te trenutačne BODOVE u novčićima.

2.1. Verzija za stolna računala

Za igranje pratite sljedeće korake:

  1. Kliknite Gumb za odabir vrijednosti novčića a zatim upotrijebite gumbe + i - za odabir vrijednosti novčića i broj novčića uloženih po liniji.

    Napomena: Ukupan ulog u vašoj valuti prikazan je iznad trenutačno odabrane vrijednosti novčića.

  2. Kliknite Gumb za odabir vrijednosti novčićaza stavljanje uloga i jednokratnu vrtnju rola.

Ukupan dobiveni iznos u novčićima, u skladu s isplatnom tablicom, prikazuje se u skočnom prozoru Dobitak. Iznos dobitka za svaku dobitnu kombinaciju prikazan je u isplatnoj tablici.

Ukupan dobiveni iznos u vašoj valuti prikazuje se na informacijskoj traci (DOBITAK) i predstavlja ukupan iznos koji ste osvojili u novčićima umnožen vrijednošću novčića.

2.2. Verzija za mobitele

Za igranje pratite sljedeće korake:

  1. Dodirnite Ploča s postavkama za mobitelekako biste otvorili zaslon s postavkama.

  2. Na zaslonu s postavkama, dodirnite Gumb za odabir vrijednosti novčićaa zatim upotrijebite gumbe + i - za odabir vrijednosti novčića i broja novčića uloženih po liniji. Dodirnite Gumb za povratakza povratak na glavni zaslon.

    Napomena: Ukupan ulog u vašoj valuti prikazan je iznad trenutačno odabrane vrijednosti novčića.

  3. Dodirnite gumb Gumb za odabir vrijednosti novčićada biste ponovo zavrtjeli role.

Ukupan dobiveni iznos u novčićima, u skladu s isplatnom tablicom, prikazuje se u skočnom prozoru Dobitak. Iznos dobitka za svaku dobitnu kombinaciju prikazan je u isplatnoj tablici.

Ukupan dobiveni iznos u vašoj valuti prikazuje se na informacijskoj traci (DOBITAK) i predstavlja ukupan iznos koji ste osvojili u novčićima umnožen vrijednošću novčića.

3. Posebni simboli i značajke

3.1. Wild (zamjenski simbol)

Svaki Wild simbol može zamijeniti/predstavljati bilo koji drugi simbol osim Scattera i Super dobitak simbola. Neće dodijeliti besplatne vrtnje ako zamijeni Rango simbol.

3.2. Rango besplatne vrtnje

Dva ili tri Rango simbola na prvoj roli (koje neće zamijeniti Wild simboli) aktivirat će 2 Rango besplatne vrtnje, u kojima će prva rola biti fiksirana na mjestu, kao i svi Rango i Wild simboli na ostalim rolama. To znači da se prva rola neće vrtjeti te da će svi ostali Rango i Wild simboli ostati na svojim pozicijama u sljedeće 2 vrtnje, a to će vrijediti i za sve Rango i Wild simbole koji se na rolama zaustave u prvoj besplatnoj vrtnji.

Za vrijeme 2 Rango besplatne vrtnje, Wild simboli neće množiti dobitne linije (kao što to rade u običnim besplatnim vrtnjama). Nadalje, za vrijeme Rango besplatnih vrtnji, 2 Rango simbola na prvoj roli neće aktivirati dodatne Rango besplatne vrtnje.

Rango besplatne vrtnje mogu se aktivirati za vrijeme običnih besplatnih vrtnji: u tom slučaju, 2 Rango besplatne vrtnje odigrat će se odmah (Wild i Rango simboli fiksirat će se na mjestu za njih), a nakon toga će se nastaviti obične besplatne vrtnje.

3.3. Scatter simbol

Tri ili više Scatter simbola bilo gdje na rolama aktivirat će 10 dodatnih običnih besplatnih vrtnji, za vrijeme kojih:

Gore navedeno ne odnosi se na Rango besplatne vrtnje.

Napomena: Za vrijeme besplatnih vrtnji ne možete mijenjati vrijednost novčića.

Za vrijeme vrtnje se može dodijeliti do 12 besplatnih vrtnji (10 običnih besplatnih vrtnji i 2 Rango besplatne vrtnje).

Rango besplatne vrtnje mogu se dodijeliti za vrijeme običnih besplatnih vrtnji i obične besplatne vrtnje mogu se dodijeliti za vrijeme Rango besplatnih vrtnji. Rango besplatne vrtnje uvijek će se odigrati prije običnih.

Primjer 1: Za vrijeme običnih besplatnih vrtnji, 4. vrtnja aktivira Rango besplatnu vrtnju. Sljedeće dvije vrtnje bit će Rango besplatne vrtnje, a zatim će se odigrati preostalih 6 običnih besplatnih vrtnji.

Primjer 2: Za vrijeme Rango besplatnih vrtnji, 1. vrtnja aktivira 10 običnih besplatnih vrtnji. Sljedeća vrtnja bit će Rango besplatna vrtnja, a zatim će se odigrati preostalih 10 običnih besplatnih vrtnji.

Napomena: Ne postoji ograničenje na broj Rango ili običnih besplatnih vrtnji koje se mogu osvojiti za vrijeme bilo koje vrste besplatnih vrtnji.