Jackpot Rango

Pravila igre (1.0 – 21.8.2018)

1. Pregled

Cilj je dobiti dobitnu kombinaciju na dobitnoj liniji na svim rolama.

Podatci o igri:

Tip

Automati

Broj rola

5

Broj redova

3

Broj linija

25 (fiksnih)

Broj novčića koji se mogu uložiti po liniji

1 do 10

Progresivni

Da

Udvostručavanje

Ne

Značajka automatskih vrtnji

Da

Wild simboli

Da

Množitelji

Da (Wild)

Scatter simboli

Da

Bonus igra

Ne

Besplatne vrtnje

Da (Scatter)

Izravni dobitak

Ne

Povrat igraču

Manje od maksimalnog uloga: 94,62 %

Uz maksimalan ulog 95,27 %

Jackpot

Progresivni

2. Kako igrati

Napomena: Ako nemate dovoljno sredstava za igru, ulog se može postaviti na najmanji mogući iznos putem dijaloškog okvira koji vas o tome obavještava.

Sve isplate su za linijske kombinacije s lijeva nadesno. Dobici na različitim linijama zbrajaju se zajedno. Isplaćuje se samo najviša dobitna kombinacija na svakoj odabranoj liniji. Dobici iz besplatnih vrtnji dodaju se ukupnom dobitku.

Značajka automatskih vrtnji ne započinje besplatne vrtnje automatski - za to je potrebna potvrda (odnosno radnja) igrača.

Na informacijskoj traci pri dnu glavnog zaslona igre možete pregledati trenutačni ULOG, svoje STANJE i trenutačni DOBITAK u vašoj valuti te trenutačne BODOVE u novčićima.

2.1. Verzija za stolna računala

Za igranje pratite sljedeće korake:

  1. Kliknite Gumb za odabir vrijednosti novčića a zatim upotrijebite gumbe + i - za odabir vrijednosti novčića i broj novčića uloženih po liniji.

    Napomena: Ukupan ulog u vašoj valuti prikazan je iznad trenutačno odabrane vrijednosti novčića.

  2. Kliknite Gumb za odabir vrijednosti novčićaza stavljanje uloga i jednokratnu vrtnju rola.

Ukupan dobiveni iznos u novčićima, u skladu s isplatnom tablicom, prikazuje se u skočnom prozoru Dobitak. Iznos dobitka za svaku dobitnu kombinaciju prikazan je u isplatnoj tablici.

Ukupan dobiveni iznos u vašoj valuti prikazuje se na informacijskoj traci (DOBITAK) i predstavlja ukupan iznos koji ste osvojili u novčićima umnožen vrijednošću novčića.

2.2. Verzija za mobitele

Za igranje pratite sljedeće korake:

  1. Dodirnite Ploča s postavkama za mobitelekako biste otvorili zaslon s postavkama.

  2. Na zaslonu s postavkama, dodirnite Gumb za odabir vrijednosti novčićaa zatim upotrijebite gumbe + i - za odabir vrijednosti novčića i broja novčića uloženih po liniji. Dodirnite Gumb za povratakza povratak na glavni zaslon.

    Napomena: Ukupan ulog u vašoj valuti prikazan je iznad trenutačno odabrane vrijednosti novčića.

  3. Dodirnite gumb Gumb za odabir vrijednosti novčićada biste ponovo zavrtjeli role.

Ukupan dobiveni iznos u novčićima, u skladu s isplatnom tablicom, prikazuje se u skočnom prozoru Dobitak. Iznos dobitka za svaku dobitnu kombinaciju prikazan je u isplatnoj tablici.

Ukupan dobiveni iznos u vašoj valuti prikazuje se na informacijskoj traci (DOBITAK) i predstavlja ukupan iznos koji ste osvojili u novčićima umnožen vrijednošću novčića.

3. Posebni simboli i značajke

3.1. Wild (zamjenski simbol)

Svaki Wild simbol može zamijeniti/predstavljati bilo koji drugi simbol osim Scattera i jackpot simbola; neće dodijeliti besplatne vrtnje ako ga zamijeni Rango simbol.

3.2. Rango besplatne vrtnje

Dva ili tri Rango simbola na prvoj roli (koje neće zamijeniti Wild simboli) aktivirat će 2 Rango besplatne vrtnje, u kojima će prva rola biti fiksirana na mjestu, kao i svi Rango simboli i Wild simboli na ostalim rolama. To znači da se prva rola neće vrtjeti te da će svi ostali Rango i Wild simboli ostati na svojim pozicijama u sljedeće 2 vrtnje, a to će vrijediti i za sve dodatne Rango simbole i Wild simbole koji se na rolama zaustave u prvoj besplatnoj vrtnji.

Za vrijeme 2 Rango besplatne vrtnje, Wild simboli neće množiti dobitne linije (kao što to rade u običnim besplatnim vrtnjama). Nadalje, za vrijeme Rango besplatnih vrtnji, 2 Rango simbola na prvoj roli neće aktivirati dodatne Rango besplatne vrtnje.

Rango besplatne vrtnje mogu se aktivirati za vrijeme običnih besplatnih vrtnji: u tom slučaju, 2 Rango besplatne vrtnje odigrat će se odmah (Wild simboli i Rango simboli fiksirat će se na mjestu), a nakon toga će se nastaviti obične besplatne vrtnje.

3.3. Scatter (aktivirajući) simbol

Tri ili više Scatter simbola bilo gdje na rolama aktivirat će 10 dodatnih običnih besplatnih vrtnji, za vrijeme kojih:

Gore navedeno ne odnosi se na Rango besplatne vrtnje.

Napomena: Za vrijeme besplatnih vrtnji ne možete mijenjati vrijednost novčića.

Za vrijeme vrtnje se može dodijeliti do 12 besplatnih vrtnji (10 običnih besplatnih vrtnji i 2 Rango besplatne vrtnje).

Rango besplatne vrtnje mogu se dodijeliti za vrijeme običnih besplatnih vrtnji i obične besplatne vrtnje mogu se dodijeliti za vrijeme Rango besplatnih vrtnji. Rango besplatne vrtnje uvijek će se odigrati prije običnih.

Primjer 1: Za vrijeme običnih besplatnih vrtnji, 4. vrtnja aktivira Rango besplatne vrtnje. Sljedeće dvije vrtnje bit će Rango besplatne vrtnje, a zatim će se odigrati preostalih 6 običnih besplatnih vrtnji.

Primjer 2: Za vrijeme Rango besplatnih vrtnji, 1. vrtnja aktivira 10 običnih besplatnih vrtnji. Sljedeća vrtnja bit će Rango besplatna vrtnja, a zatim će se odigrati preostalih 10 običnih besplatnih vrtnji.

Napomena: Ne postoji ograničenje na broj Rango ili običnih besplatnih vrtnji koje se mogu osvojiti za vrijeme bilo koje vrste besplatnih vrtnji.

3.4. Progresivni jackpot

Samo 5 jackpot simbola, uz maksimalan broj novčića i linija kvalificirat će vas za osvajanje progresivnog jackpota. Sve ostale kombinacije isplaćuju dobitke u skladu s isplatnom tablicom.

Progresivni jackpot može se osvojiti za vrijeme običnih vrtnji i za vrijeme besplatnih vrtnji.

Progresivni jackpot ne može se aktivirati za vrijeme Rango besplatnih vrtnji.

Sa svakim ulogom, osnovna vrijednost progresivnog jackpota raste za 0,5 % tog uloga.

Napomena: Osnovna vrijednost progresivnog jackpota (progresivni fond) je iznos spremljen u eurima, a prikazuje se u vrijednosti novčića od po 10 eura (ovo možda nećete moći odabrati u igri): 500.000,00 početna vrijednost + 0,5 % od svih uloga.

Brojač progresivnog jackpota prikazuje vrijednost progresivnog jackpota za trenutačno odabranu vrijednost novčića. Prikazana vrijednost jackpota proporcionalna je odabranoj vrijednosti novčića i dio je osnovne vrijednosti jackpota, a računa se u odnosu na trenutačno odabranu vrijednost novčića.

Napomena: Maksimalni iznos progresivnog jackpota isplatit će se uz maksimalnu dostupnu vrijednost novčića.

Primjeri vrijednosti jackpota (u vašoj valuti):

Vrijednost novčića 0,01

Početna vrijednost jackpota

500


Vrijednost novčića 0,02

Početna vrijednost jackpota

1.000

Vrijednost jackpota ažurira se svake 3 sekunde. Ovisno o internetskom operateru i hardveru klijenta, moguća su kašnjenja u komunikaciji poslužitelja i klijentskog računala, koja se mogu razlikovati od igrača do igrača te od poruke do poruke.

Moguće je da između dva ažuriranja brojača progresivnog jackpota dva igrača uzastopno s malom vremenskom razlikom osvoje jackpot. U tom slučaju, prvi po redu igrač osvaja cijeli iznos jackpota, dok drugi igrač osvaja minimalni zajamčeni progresivni jackpot, kao i iznos od 0,5 % uloga stavljenih između ta dva osvajanja jackpota.