Legend of Loki

Pravila igre (1.0 – 03/07/2019)

1. Pregled igre

Cilj je osvojiti dobitnu kombinaciju na dobitnoj liniji na svim rolama.

Podaci o igri:

Tip

Automati

Broj rola

5

Broj redaka

3

Broj linija

20 (ne može se mijenjati)

Broj novčića koji se može uložiti

20 (ne može se mijenjati)

Progresivni jackpot

Ne

Značajka udvostručavanja

Ne

Značajka automatskih vrtnji

Da

Wild simboli

Da

Množitelji

Ne

Scatter simboli

Da

Bonus igra

Ne

Besplatne vrtnje

Da

Izravni dobitak

Ne

Povrat igraču (RTP)

92,00 %

Super nagradu

500 novčića po liniji, za vrijeme običnih vrtnji

Igra će se isključiti ako na njoj nema nikakve aktivnosti određeni broj uzastopnih minuta (broj minuta ovisi o regiji, odnosno nadležnosti). Značajka oporavka igre spremit će vaše napredovanje, tako da ćete moći nastaviti od mjesta na kojem ste stali kada se igra sljedeći puta učita.

U slučaju tehničkih poteškoća koje dovedu do izgubljene veze s igraćim poslužiteljem, igra koju ste igrali automatski se sprema i učitat će se kada se sljedeći puta uspostavi veza s igraćim poslužiteljem. Nakon pada veze, nećete se moći ponovno povezati s igraćim poslužiteljem sljedećih 30 sekundi.

Napomena: U slučaju kvara poništavaju se sve isplate i igre. Ulozi koji još nisu prihvaćeni poništavaju se, a oni koji nisu isplaćeni vraćaju se.

2. Kako igrati

Napomena: Ako nemate dovoljno sredstava za igru, ulog se može postaviti na najmanji mogući iznos putem dijaloškog okvira koji vas o tome obavještava.

Sve dobitne linije računaju se s lijeva nadesno, osim u slučaju Scatter simbola. Dobici na različitim linijama zbrajaju se zajedno. Isplaćuje se samo najviša dobitna kombinacija na svakoj liniji. Dobici od Scatter simbola i besplatnih vrtnji dodaju se ukupnom dobitku.

Na informacijskoj traci pri dnu glavnog zaslona igre možete pregledati trenutačni ULOG, svoje STANJE i trenutačni DOBITAK u vašoj valuti te trenutačne BODOVE u novčićima.

2.1. Verzija za stolna računala

Za igranje pratite sljedeće korake:

 1. Kliknite na Gumb za odabir vrijednosti novčića a zatim upotrijebite gumbe + i - za odabir vrijednosti novčića.

  Napomena: Ukupan ulog u vašoj valuti prikazan je iznad trenutačno odabrane vrijednosti novčića.

 2. Kliknite Gumb za odabir vrijednosti novčića za stavljanje uloga i (jednokratnu) vrtnju rola.

Ukupan dobiveni iznos u novčićima, u skladu s isplatnom tablicom, prikazuje se u skočnom prozoru Dobitak. Iznos dobitka za svaku dobitnu kombinaciju prikazan je u isplatnoj tablici.

Ukupan dobiveni iznos u vašoj valuti prikazuje se na informacijskoj traci (DOBITAK) i predstavlja ukupan iznos koji ste osvojili u novčićima umnožen vrijednošću novčića.

2.2. Verzija za mobitele

Za igranje pratite sljedeće korake:

 1. Dodirnite Ploča s postavkama za mobitele kako biste otvorili zaslon s postavkama.

 2. Na zaslonu s postavkama, dodirnite Gumb za odabir vrijednosti novčića a zatim upotrijebite gumbe + i - za odabir vrijednosti novčića. Dodirnite Gumb za povratak za povratak na glavni zaslon.

  Napomena: Ukupan ulog u vašoj valuti prikazan je iznad trenutačno odabrane vrijednosti novčića.

 3. Dodirnite gumb Gumb za odabir vrijednosti novčića da biste ponovo zavrtjeli role.

Ukupan dobiveni iznos u novčićima, u skladu s isplatnom tablicom, prikazuje se u skočnom prozoru Dobitak. Iznos dobitka za svaku dobitnu kombinaciju prikazan je u isplatnoj tablici.

Ukupan dobiveni iznos u vašoj valuti prikazuje se na informacijskoj traci (DOBITAK) i predstavlja ukupan iznos koji ste osvojili u novčićima umnožen vrijednošću novčića.

3. Posebni simboli i značajke

3.1. Wild (zamjenski simbol)

Wild simbol može zamijeniti/predstavljati bilo koji drugi simbol osim Scatter simbola, u svrhu formiranja dobitnih kombinacija.

3.2. Scatter simbol

Za vrijeme običnih vrtnji, tri ili više Scatter simbola bilo gdje na rolama dodijelit će određeni broj novčića, u skladu s isplatnom tablicom i aktivirat će 10 besplatnih vrtnji.

3.3. Besplatne vrtnje

Na početku igre s besplatnim vrtnjama, jedan slučajno odabrani simbol (osim Wild i Scatter simbola) je odabran da bude "fiksiran" za vrijeme igre s besplatnim vrtnjama. Svaki put kada se taj simbol pojavi na rolama za vrijeme besplatne vrtnje, ostaje fiksiran na mjestu sve dok se ne završi igra s besplatnim vrtnjama.

Napomena: Besplatne vrtnje ne mogu biti ponovno aktivirane. Dobici iz besplatnih vrtnji dodaju se ukupnom dobitku.

3.4. Divlji udar

Na početku obične vrtnje, Lokijevo žezlo će udariti slučajno odabrane pozicije na rolama pretvarajući ih u Wild simbole. Wild simboli ostaju na mjestu sve do završetka te vrtnje - svi Wild simboli na rolama će se ponašati isto kao i u običnoj igri.

3.5. Olujni pljusak

Na završetku obične vrtnje bez dobitaka, munja će udariti na slučajno odabrane pozicije na rolama pretvarajući ih u normalne simbole (uvijek isti za svaku pogođenu poziciju) ili u Wild simbol. Svi eventualni dobici će biti isplaćeni kada se ta oluja završi.

3.6. Naslagane ponovne vrtnje

Kada je cijela prva rola (prva rola s krajnje lijeve strane) zauzeta istim simbolom (osim Scatter i Wild simbola), koji nije zamijenjen Wild simbolom, dodijeljuje se ponovna vrtnja.

Za vrijeme ponovne vrtnje, simboli na prvoj roli ostaju na mjestu.

Osim toga, ako se simboli na prvoj roli ili Wild simboli pojave bilo gdje drugdje na rolama za vrijeme ponovne vrtnje, dodijeljuje se još jedna ponovna vrtnja a ti simboli ili Wild simboli ostaju na istome mjestu. Ako se simboli na prvoj roli ili Wild simboli ne pojave nigdje drugdje na rolama za vrijeme ponovne vrtnje, iznos koji ste osvojili za vrijeme ponovne(ih) vrtnje(i) bit će dodan ukupnom dobitku i nastavit će se obična igra.

4. Značajka automatskih vrtnji

Postavka ograničenja gubitka omogućuje automatsko zaustavljanje automatske vrtnje ako odabrano ograničenje plus zbrojeni dobitci minus zbrojeni ulozi iznose manje od 0.

Napomena: Značajka automatskih vrtnji ne započinje besplatne vrtnje automatski – za to je potrebna potvrda (odnosno radnja) igrača.

4.1. Verzija za stolna računala

Kliknite gumb AUTOMATSKA VRTNJA Gumb za automatske vrtnje da bi se otvorio prozor s postavkama za VRTNJE gdje možete postaviti sljedeće:

Kliknite AKTIVIRAJ da biste zatvorili prozor s postavkama za VRTNJE i pokrenuli značajku automatskih vrtnji s trenutačno odabranim ulogom i postavkama za automatsku vrtnju. Kliknite bilo gdje van prozora s postavkama da biste ga zatvorili bez pokretanja značajke automatskih vrtnji.

Kliknite gumb ZAUSTAVI AUTOMATSKU VRTNJU Gumb za zaustavljanje automatske vrtnje FL da biste u bilo kojem trenutku zaustavili značajku automatskih vrtnji.

4.2. Verzija za mobitele

Dodirnite Ploča s postavkama za mobitele za otvaranje zaslona s postavkama za VRTNJE, dodirnite Gumb za automatske vrtnje a zatim možete postaviti sljedeće:

Dodirnite AKTIVIRAJ za zatvaranje zaslona s postavkama za VRTNJE i za početak značajke automatskih vrtnji uz trenutačno odabrani ulog i postavke. Dodirnite Gumb za povratak za zatvaranje zaslona s postavkama bez pokretanja značajke automatskih vrtnji.

Da biste u bilo kojem trenutku zaustavili značajku Automatska vrtnja, na glavnom zaslonu igre dodirnite Gumb za zaustavljanje automatske vrtnje.

5. Ostali gumbi u igri

5.1. Verzija za stolna računala

Raspoloživi su sljedeći gumbi:

Gumb Info

Kliknite kako biste otvorili isplatnu tablicu na kojoj možete pregledati:

 • informacije o isplatama dobitnih kombinacija u novčićima;

 • informacije o posebnim značajkama ili posebnim simbolima i njihovim isplatama ili posebnim nagradama;

 • linije u igri i osnovna pravila igre.

Gumb za zaustavljanje automatske vrtnje

(raspoloživ samo kada se role vrte) Kliknite ovaj gumb za trenutačno zaustavljanje rola.

Gumb PRESKOČI za stolna računala

(raspoloživ za vrijeme animacija prilikom osvajanja dobitka) Kliknite ovaj gumb za preskakanje prikazivanja tih animacija.

Ploča s postavkama za mobitele

U donjem lijevom dijelu igraćeg zaslona, kliknite ovaj gumb za otvaranje prozora s postavkama

Ploča s postavkama za mobitele

U donjem desnom dijelu zaslona igre, kliknite ovaj gumb za prelazak na prikaz preko cijelog zaslona; za izlaz iz ovog prikaza, kliknite Ploča s postavkama za mobitele ili pritisnite tipku ESC na tipkovnici.

Gumb Zvuk

Na ploči s postavkama, kliknite ovaj gumb kako biste uključili/isključili zvuk u igri.

Gumb Povijest

(samo u igri za novac) Na ploči s postavkama, kliknite ovaj gumb za prikaz prethodno odigranih rundi u novom prozoru preglednika.

Gumb Početna

Na ploči s postavkama, dodirnite ovaj gumb kako biste zatvorili igru i otvorili početno web-mjesto u istom prozoru preglednika.

PRAVILA

Na isplatnoj tablici, kliknite ovaj gumb za prikaz detaljnih pravila igre u novom prozoru preglednika.

TURBO

(dostupno samo za određene zemlje) U prozoru s postavkama za VRTNJE, pomaknite prekidač za uključivanje/isključivanje pored oznake TURBO na UKLJ. da biste omogućili turbo značajku kojom se ubrzava igra (trajanje vrtnje smanjuje se na najmanju moguću mjeru); pomaknite na ISKLJ. da biste onemogućili tu značajku.

5.2. Verzija za mobitele

Raspoloživi su sljedeći gumbi:

Ploča s postavkama za mobitele

Na glavnom zaslonu, dodirnite ovaj gumb da biste otvorili zaslon s postavkama. Dodirnite Gumb za povratak da biste zatvorili zaslon s postavkama.

Gumb Info

Na zaslonu s postavkama, dodirnite ovaj gumb za otvaranje isplatne tablice, gdje se nalazi sljedeće:

 • informacije o isplatama dobitnih kombinacija u novčićima;

 • informacije o posebnim značajkama ili posebnim simbolima i njihovim isplatama ili posebnim nagradama;

 • linije u igri te osnovna pravila igre.

Gumb Info

Na zaslonu s postavkama,dodirnite ovaj gumb za otvaranje zaslona s opcijama.

Gumb Zvuk

Na zaslonu s opcijama, dodirnite ovaj gumb kako biste isključili/uključili zvuk u igri.

Gumb Povijest

Na zaslonu s postavkama, dodirnite ovaj gumb a zatim dodirnite POVJEST za prikaz prethodno odigranih rundi u novom prozoru preglednika.

Gumb Početna

Na zaslonu s opcijama dodirnite gumb Početna kako biste zatvorili igru i otvorili početno web-mjesto u istom prozoru preglednika.

Gumb PRESKOČI za stolna računala

(dostupan za vrijeme dobitnih animacija) Dodirnite taj gumb kako biste preskočili dobitne animacije.

PRAVILA

U isplatnoj tablici, dodirnite ovaj gumb za prikaz detaljnih pravila igre u novom prozoru preglednika.

TURBO

(dostupno samo za određene zemlje) Na zaslonu s postavkama za VRTNJE, pomaknite prekidač za uključivanje/isključivanje pored oznake TURBO na UKLJ. da biste omogućili turbo značajku kojom se ubrzava igra (trajanje vrtnje smanjuje se na najmanju moguću mjeru); pomaknite na ISKLJ. da biste onemogućili tu značajku.