Lucky Dragon

Pravila igre (2.2 - 29.8.2019. godine)

1. Pregled igre

Cilj je osvojiti dobitnu kombinaciju na dobitnoj liniji koja se prostire preko svih rola.

Podaci o igri:

Tip

Automati

Broj rola

3

Broj redaka

3

Broj linija

5 (ne može se mijenjati)

Broj novčića koji se može uložiti

25 (ne može se mijenjati)

Progresivni jackpot

Da

Značajka udvostručavanja

Ne

Značajka automatskih vrtnji

Da

Wild simboli

Da (Lucky Dragon)

Množitelji

Da (Lucky Dragon)

Scatter simboli

Ne

Bonus igra

Ne

Free spins

Ne

Izravni dobitak

Ne

Povrat igraču (RTP)

95,56%

Jackpot

Progresivni jackpot

2. Kako igrati

Napomena: Ako nemate dovoljno sredstava za igru, ulog se može postaviti na najmanji mogući iznos putem dijaloškog okvira koji vas o tome obavještava.

Sve dobitne kombinacije se računaju s lijeva nadesno. Dobici na različitim linijama zbrajaju se zajedno. Isplaćuje se samo najviša dobitna kombinacija na svakoj liniji.

Napomena: Značajka automatske vrtnje ne započinje besplatne vrtnje automatski. Igrač ih mora započeti ručno.

Na informacijskoj traci možete pregledati trenutačni ULOG, svoje STANJE i trenutačni DOBITAK u vašoj valuti te trenutačne BODOVE u novčićima.

ANY -Znači da će svaki simbol koji ima tu vrijednost biti ponuđen tablicom za isplatu.

2,1. Verzija za stolna računala

Za igranje pratite sljedeće korake:

  1. Kliknite Gumb za odabir vrijednosti novčića a zatim upotrijebite gumbe + i - za odabir vrijednosti novčića.

    Napomena: Ukupan ulog u vašoj valuti prikazan je iznad trenutačno odabrane vrijednosti novčića.

  2. Kliknite Gumb za odabir vrijednosti novčića za stavljanje uloga i jednokratnu vrtnju rola.

Ukupan dobiveni iznos u novčićima, u skladu s isplatnom tablicom, prikazuje se u skočnom prozoru Dobitak . Iznos dobitka za svaku dobitnu kombinaciju prikazan je u isplatnoj tablici.

Ukupan dobiveni iznos u vašoj valuti prikazuje se na informacijskoj traci (DOBITAK) i predstavlja ukupan iznos koji ste osvojili u novčićima pomnožen vrijednošću novčića.

2,2. Verzija za mobitele

Za igranje pratite sljedeće korake:

  1. Dodirnite Ploča s postavkama za mobitele kako biste otvorili zaslon s postavkama.

  2. Na zaslonu s postavkama, dodirnite Gumb za odabir vrijednosti novčića a zatim upotrijebite gumbe + i - za odabir vrijednosti novčića. Dodirnite Gumb za povratak za povratak na glavni zaslon.

    Napomena: Ukupan ulog u vašoj valuti prikazan je iznad trenutačno odabrane vrijednosti novčića.

  3. Dodirnite gumb Gumb za odabir vrijednosti novčića da biste ponovo zavrtjeli role.

Ukupan dobiveni iznos u novčićima, u skladu s isplatnom tablicom, prikazuje se u skočnom prozoru Dobitak. Iznos dobitka za svaku dobitnu kombinaciju prikazan je u isplatnoj tablici.

Ukupan dobiveni iznos u vašoj valuti prikazuje se na informacijskoj traci (DOBITAK) i predstavlja ukupan iznos koji ste osvojili u novčićima pomnožen vrijednošću novčića.

3. Posebni simboli i značajke

3,1. Wild simbol

Simbol Lucky Dragon predstavlja Wild simbol samo kada je potpuno vidljiv na roli (što znači da ispunjava cijelu rolu) i tada može zamijeniti bilo koji drugi simbol osim simbola Progressive Jackpot te pomnožiti sve dobitke u toj vrtnji X2.

Čak i potpuno vidljiv simbol Lucky Dragon neće se ponašati kao Wild simbol ako je u kombinaciji koja sadrži tri simbola Lucky Dragon.

Simbol Lucky Dragon neće biti Wild kada je vidljiv samo djelomično. Kada je simbol Lucky Dragon samo djelomično vidljiv, ipak se ubraja u kombinacije Lucky Dragon simbola.

Ako su potpuno vidljivi, simboli Lucky Dragon zaustavit će se na sve tri role i igra će dodijeliti isplatu za 3X simbola Lucky Dragon na svakoj odabranoj liniji. Dobici se neće množiti X2.

3.2. Progresivni jackpot

RTP (prosječni povrat igraču) prikazan u odjeljku Pregled uključuje i RTP za Progressive Jackpot.

Samo kombinacija 3 simbola Progressive Jackpot na odabranoj liniji, uz maksimalan ulog (maksimalan broj novčića po liniji i maksimalan broj linija) kvalificirat će vas za osvajanje progresivnog jackpota - Progressive Jackpot. Svaki drugi iznos uloga (koji nije maksimalan ulog) isplaćuje dobitke u skladu s isplatnom tablicom.

Zasebni Progressive Jackpot raspoloživ je za svaku vrijednost novčića koju možete odabrati.

Sa svakim ulogom, osnovna vrijednost progresivnog jackpota raste za 1 % tog uloga.

Napomena: Osnovna vrijednost progresivnog jackpota vezana je uz vrijednost novčića od 10 (što možda nećete moći odabrati u igri): početna vrijednost od 150.000 + 1 % od svih uloga

Brojač za Progressive Jackpot prikazuje vrijednost progresivnog jackpota za trenutačno odabranu vrijednost novčića. Prikazana vrijednost jackpota proporcionalna je odabranoj vrijednosti novčića i dio je osnovne vrijednosti jackpota, a računa se u odnosu na trenutačno odabranu vrijednost novčića.

Napomena: Maksimalni iznos progresivnog jackpota isplatit će se kada ste odabrali maksimalnu vrijednost novčića.

Primjeri vrijednosti jackpota (u vašoj valuti):

Vrijednost novčića

0,01

0,02

Početna vrijednost jackpota

150

300

Vrijednost jackpota ažurira se svake 3 sekunde. Ovisno o internetskom operateru i hardveru klijenta, moguća su kašnjenja u komunikaciji poslužitelja i klijentskog računala, koja se mogu razlikovati od igrača do igrača te od poruke do poruke.

Moguće je da između dva ažuriranja brojača progresivnog jackpota dva igrača uzastopno s malom vremenskom razlikom osvoje jackpot. U tom slučaju, prvi po redu igrač osvaja cijeli iznos jackpota, dok drugi igrač osvaja minimalni zajamčeni Progressive Jackpot, kao i iznos od 1% uloga stavljenih između ta dva osvajanja jackpota.