Million Coins Respin

Pravila igre (1.0 – 14.12.2018)

1. Pregled igre

Cilj je osvojiti dobitnu kombinaciju na dobitnoj liniji na svim rolama.

Podaci o igri:

Tip

Automati

Broj rola

5

Broj redaka

3

Broj linija

20 (ne može se mijenjati)

Broj novčića koji se može uložiti po liniji

1 do 5

Progresivni jackpot

Ne

Značajka udvostručavanja

Ne

Značajka automatskih vrtnji

Da

Wild simboli

Da

Množitelji

Ne

Scatter simboli

Ne

Bonus igra

Ne

Besplatne vrtnje

Ne

Izravni dobitak

Ne

Povrat igraču (RTP)

93,73% - 95,49%, za obične vrtnje

96,00 % - za ponovne vrtnje

Super nagradu

1.000.000 novčića, na liniji 1 uz maksimalan ulog

2. Kako igrati

Napomena: Ako nemate dovoljno sredstava za igru, ulog se može postaviti na najmanji mogući iznos putem dijaloškog okvira koji vas o tome obavještava.

Sve isplate su za linijske kombinacije s lijeva nadesno. Dobici na različitim linijama zbrajaju se zajedno. Isplaćuje se samo najviša dobitna kombinacija na svakoj liniji.

Na informacijskoj traci pri dnu glavnog zaslona igre možete pregledati trenutačni ULOG, svoje STANJE i trenutačni DOBITAK u vašoj valuti te trenutačne BODOVE u novčićima.

2.1. Verzija za stolna računala

Za igranje pratite sljedeće korake:

 1. Kliknite Gumb za odabir vrijednosti novčića a zatim upotrijebite gumbe + i - za odabir vrijednosti novčića i broj novčića uloženih po liniji.

  Napomena: Ukupan ulog u vašoj valuti prikazan je iznad trenutačno odabrane vrijednosti novčića.

 2. Kliknite Gumb za odabir vrijednosti novčićaza stavljanje uloga i jednokratnu vrtnju rola.

Ukupan dobiveni iznos u novčićima, u skladu s isplatnom tablicom, prikazuje se u skočnom prozoru Dobitak. Iznos dobitka za svaku dobitnu kombinaciju prikazan je u isplatnoj tablici.

Ukupan dobiveni iznos u vašoj valuti prikazuje se na informacijskoj traci (DOBITAK) i predstavlja ukupan iznos koji ste osvojili u novčićima umnožen vrijednošću novčića.

2.2. Verzija za mobitele

Za igranje pratite sljedeće korake:

 1. Dodirnite Ploča s postavkama za mobitelekako biste otvorili zaslon s postavkama.

 2. Na zaslonu s postavkama, dodirnite Gumb za odabir vrijednosti novčićaa zatim upotrijebite gumbe + i - za odabir vrijednosti novčića i broja novčića uloženih po liniji. Dodirnite Gumb za povratakza povratak na glavni zaslon.

  Napomena: Ukupan ulog u vašoj valuti prikazan je iznad trenutačno odabrane vrijednosti novčića.

 3. Dodirnite gumb Gumb za odabir vrijednosti novčićada biste ponovo zavrtjeli role.

Ukupan dobiveni iznos u novčićima, u skladu s isplatnom tablicom, prikazuje se u skočnom prozoru Dobitak. Iznos dobitka za svaku dobitnu kombinaciju prikazan je u isplatnoj tablici.

Ukupan dobiveni iznos u vašoj valuti prikazuje se na informacijskoj traci (DOBITAK) i predstavlja ukupan iznos koji ste osvojili u novčićima umnožen vrijednošću novčića.

3. Posebni simboli i značajke

3.1. Wild (zamjenski simbol)

WILD simbol u dobitnoj kombinaciji može zamijeniti/predstavljati bilo koji drugi simbol osim simbola 10, 0 i 00.

3.2. Bonus isplate

Uz maksimalan ulog, simboli 10, 0 i 00 isplaćuju dobitak u skladu s isplatnom tablicom.

Na liniji 1: 10+0+0+0+00 isplaćuje 1 milijun novčića.

na linijama 2 - 20: 10+0+0+0+00 isplaćuje 100.000 novčića.

Napomena: Sve druge posebne kombinacije (formirane od simbola 10 i 0) isplaćuju se u novčićima, u skladu sa isplatnom tablicom, uz maksimalan ulog.

Simboli 10, 0 i 00 mogu se pojavljivati na rolama kako slijedi:

 • 10 - samo na roli 1

 • 0 - samo na rolama 2, 3, 4 i 5

 • 00 - samo na roli 5

3.3. Značajka ponovnih vrtnji rola

Nakon završetka obične vrtnje, imate mogućnost ponovne vrtnje jedne od pet rola. Da biste to učinili, pri dnu role za koju želite ponovnu vrtnju, kliknite ili dodirnite PONOVNA VRTNJA.

Cijena ponovne vrtnje, u Vašoj valuti, prikazuje se ispod svake role i ovisi o mogućnosti dobitaka koji proističu iz ponovne vrtnje te role.

Napomena: Ovu značajku nećete moći koristiti za one role za koje Vaš trenutačni saldo ne pokriva cijenu njihovih ponovnih vrtnji.

Isplaćuju se samo dobitne kombinacije u kojima sudjeluje rola koju odaberete za ponovnu vrtnju. U slučaju da, nakon ponovne vrtnje te role dođe do iste dobitne kombinacije, a u njoj sudjeluje rola odabrana za ponovnu vrtnju, onda se ova kombinacija isplaćuje.

Primjer 1: Na prve tri role, na svakoj roli, imate simbol 7. Ako ponovno zavrtite rolu broj tri i na toj roli ponovno dobijete simbol 7 - ova dobitna kombinacija se isplaćuje.

Primjer 2: Na prve tri role, na svakoj roli, imate simbol Bar i simbol 7 (to znači da imate dvije dobitne kombinacije, jednu za simbole Bar i jednu za simbole 7). Ako ponovno zavrtite rolu broj četiri i ako dobijete simbol Bar na toj roli - tada imate novu dobitnu kombinaciju za simbol Bar koja se isplaćuje. Prethodna kombinacija za simbol 7 se ne isplaćuje.

Primjer 3: Na prve četiri role, na svakoj roli, imate simbol Trešnje za dobitak sačinjen od četiri ista simbola. Ako ponovno zavrtite rolu broj pet i ne dobijete još jedan simbol Trešnje - izvorni dobitak od četiri ista simbola se ne isplaćuje ponovno.

Nakon obične vrtnje, ako promijenite vrijednost novčića, ova značajka više neće biti dostupna (sve dok još jednom ne zavrtite role).