Mona Lisa Jewels

Pravila igre (2.0 - 5. ožujka 2018. godine)

1. Pregled igre

Cilj je osvojiti dobitnu kombinaciju na dobitnoj liniji na svim rolama.

Podaci o igri:

Tip

Automati

Broj rola

5

Broj redaka

3

Broj linija

25

Broj novčića koji se može uložiti po liniji

1 do 10

Progresivni jackpot

Da

Značajka udvostručavanja

Ne

Značajka automatskih vrtnji

Da

Wild simboli

Da

Množitelji

Da (Wild)

Scatter simboli

Da

Bonusigra

Ne

Besplatne vrtnje

Da (Scatter)

Izravni dobitak

Ne

Povrat igraču (RTP)

Manje od maksimalnog uloga: 94,62 %

Maksimalan ulog: 95,27%

Jackpot

Progresivni jackpot

2. Kako igrati

Napomena: Ako nemate dovoljno sredstava za igru, ulog se može postaviti na najmanji mogući iznos putem dijaloškog okvira koji vas o tome obavještava.

Sve isplate su za linijske kombinacije s lijeva nadesno. Dobici na različitim linijama zbrajaju se zajedno. Isplaćuje se samo najviša dobitna kombinacija na svakoj liniji. Dobici iz besplatnih vrtnji dodaju se ukupnom dobitku.

Značajka automatskih vrtnji ne započinje besplatne vrtnje automatski - za to je potrebna potvrda (odnosno radnja) igrača.

Na informacijskoj traci ispod glavnog zaslona igre možete pregledati trenutačni ULOG, svoje STANJE i trenutačni DOBITAK u vašoj valuti te trenutačne BODOVE u novčićima.

2.1. Verzija za stolna računala

Za igranje pratite sljedeće korake:

 1. Kliknite Gumb za odabir vrijednosti novčića a zatim upotrijebite gumbe + i - za odabir vrijednosti novčića i broj novčića uloženih po liniji.

  Napomena: Ukupan ulog u vašoj valuti prikazan je iznad trenutačno odabrane vrijednosti novčića.

 2. Kliknite Gumb za odabir vrijednosti novčićaza stavljanje uloga i jednokratnu vrtnju rola.

Ukupan dobiveni iznos u novčićima, u skladu s isplatnom tablicom, prikazuje se u skočnom prozoru Dobitak. Iznos dobitka za svaku dobitnu kombinaciju prikazan je u isplatnoj tablici.

Ukupan dobiveni iznos u vašoj valuti prikazuje se na informacijskoj traci (DOBITAK) i predstavlja ukupan iznos koji ste osvojili u novčićima umnožen vrijednošću novčića.

2.2. Verzija za mobitele

Za igranje pratite sljedeće korake:

 1. Dodirnite Ploča s postavkama za mobitelekako biste otvorili zaslon s postavkama.

 2. Na zaslonu s postavkama, dodirnite Gumb za odabir vrijednosti novčićaa zatim upotrijebite gumbe + i - za odabir vrijednosti novčića i broja novčića uloženih po liniji. Dodirnite Gumb za povratakza povratak na glavni zaslon.

  Napomena: Ukupan ulog u vašoj valuti prikazan je iznad trenutačno odabrane vrijednosti novčića.

 3. Dodirnite gumb Gumb za odabir vrijednosti novčićada biste ponovo zavrtjeli role.

Ukupan dobiveni iznos u novčićima, u skladu s isplatnom tablicom, prikazuje se u skočnom prozoru Dobitak. Iznos dobitka za svaku dobitnu kombinaciju prikazan je u isplatnoj tablici.

Ukupan dobiveni iznos u vašoj valuti prikazuje se na informacijskoj traci (DOBITAK) i predstavlja ukupan iznos koji ste osvojili u novčićima umnožen vrijednošću novčića.

3. Posebni simboli i značajke

3.1. Wild (zamjenski simbol)

Svaki Wild simbol može zamijeniti/predstavljati bilo koji drugi simbol osim Scattera i jackpot simbola. Neće dodijeliti besplatne vrtnje ako zamijeni simbol dragulja.

3.2. Besplatne vrtnje dragulja

Dva ili tri simbola dragulja na prvoj roli (koje neće zamijeniti Wild simboli) aktivirat će 2 besplatne vrtnje dragulja, u kojima će prva rola biti fiksirana na mjestu, kao i svi simboli dragulja i Wild simboli na ostalim rolama. To znači da se prva rola neće vrtjeti te da će svi ostali simboli dragulja i Wild simboli ostati na svojim pozicijama u sljedeće 2 vrtnje, a to će vrijediti i za sve simbole dragulja i Wild simbole koji se na rolama zaustave u prvoj besplatnoj vrtnji.

Za vrijeme 2 besplatne vrtnje dragulja, Wild simboli neće množiti dobitne linije (kao što to rade u običnim besplatnim vrtnjama). Nadalje, za vrijeme besplatnih vrtnji dragulja, 2 simbola dragulja na prvoj roli neće aktivirati dodatne besplatne vrtnje dragulja.

Besplatne vrtnje dragulja mogu se aktivirati za vrijeme običnih besplatnih vrtnji: u tom slučaju, 2 besplatne vrtnje dragulja odigrat će se odmah (Wild simboli i simboli dragulja fiksirat će se na mjestu za njih), a nakon toga će se nastaviti obične besplatne vrtnje.

3.3. Scatter simbol

Tri ili više Scatter simbola bilo gdje na rolama aktivirat će 10 dodatnih običnih besplatnih vrtnji, za vrijeme kojih:

 • 1 Wild simbol na dobitnoj liniji isplaćuje 2x dobitak te linije,

 • 2 Wild simbola na dobitnoj liniji isplaćuju 4x dobitak te linije,

 • 3 ili više Wild simbola na dobitnoj liniji isplaćuju 8x dobitak te linije.

Gore navedeno ne odnosi se na besplatne vrtnje dragulja.

Napomena: Za vrijeme besplatnih vrtnji ne možete mijenjati vrijednost novčića.

Za vrijeme vrtnje se može dodijeliti do 12 besplatnih vrtnji (10 običnih besplatnih vrtnji i 2 besplatne vrtnje dragulja).

Besplatne vrtnje dragulja mogu se dodijeliti za vrijeme običnih besplatnih vrtnji i obične besplatne vrtnje mogu se dodijeliti za vrijeme besplatnih vrtnji dragulja. Besplatne vrtnje dragulja uvijek će se odigrati prije običnih.

Primjer 1: Za vrijeme običnih besplatnih vrtnji, 4. vrtnja aktivira besplatnu vrtnju dragulja. Sljedeće dvije vrtnje bit će besplatne vrtnje dragulja, a zatim će se odigrati preostalih 6 običnih besplatnih vrtnji.

Primjer 2: Za vrijeme besplatnih vrtnji dragulja, 1. vrtnja aktivira 10 običnih besplatnih vrtnji. Sljedeća vrtnja bit će besplatna vrtnja dragulja, a zatim će se odigrati preostalih 10 običnih besplatnih vrtnji.

Napomena: Ne postoji ograničenje na broj besplatnih vrtnji dragulja ili običnih besplatnih vrtnji koje se mogu osvojiti za vrijeme bilo koje vrste besplatnih vrtnji.

3.4. Progresivni jackpot

Prikazani povrat igraču (RTP) u odjeljku Pregled igre također uključuje povrat progresivnog jackpota.

Samo 5 jackpot simbola, uz maksimalan broj novčića i linija kvalificirat će vas za osvajanje progresivnog jackpota. Sve ostale kombinacije dobitke isplaćuju u skladu s isplatnom tablicom.

Progresivni jackpot može se osvojiti za vrijeme običnih vrtnji i za vrijeme besplatnih vrtnji.

Progresivni jackpot ne može se aktivirati za vrijeme besplatnih vrtnji dragulja.

Sa svakim ulogom, osnovna vrijednost progresivnog jackpota raste za 0,5 % tog uloga.

Napomena: Osnovna vrijednost progresivnog jackpota je iznos spremljen u eurima, a prikazuje se u vrijednosti novčića od po 10 eura (ovo možda nećete moći odabrati u igri): 500.000,00 početna vrijednost + 0,5 % od svih uloga.

Brojači progresivnog jackpota prikazuju vrijednost progresivnog jackpota za trenutačno odabranu vrijednost novčića. Prikazana vrijednost jackpota proporcionalna je odabranoj vrijednosti novčića i dio je osnovne vrijednosti jackpota, a računa se u odnosu na trenutačno odabranu vrijednost novčića.

Napomena: Maksimalni iznos progresivnog jackpota isplatit će se uz maksimalnu odabranu vrijednost novčića.

Primjeri vrijednosti jackpota (u vašoj valuti):

Vrijednost novčića

0,01

0,2

Početna vrijednost jackpota

500

1.000

Vrijednost jackpota ažurira se svake 3 sekunde. Ovisno o internetskom operateru i hardveru klijenta, moguća su kašnjenja u komunikaciji poslužitelja i klijentskog računala, koja se mogu razlikovati od igrača do igrača te od poruke do poruke.

Moguće je da između dva ažuriranja brojača progresivnog jackpota dva igrača uzastopno s malom vremenskom razlikom osvoje jackpot. U tom slučaju, prvi po redu igrač osvaja cijeli iznos jackpota, dok drugi igrač osvaja minimalni zajamčeni progresivni jackpot, kao i iznos od 0,5 % uloga stavljenih između ta dva osvajanja jackpota.