The Dalai Panda

Pravila igre (3.1 - 04. lipanj 2018. godine)

1. Pregled igre

Cilj je osvojiti dobitnu kombinaciju na pobjedničkoj liniji preko više rola.

Podaci o igri:

Tip

Automati

Broj rola

6 (2 skupine, svaka po 3 role)

Broj redaka

3

Broj kombinacija

27 kombinacija za svaku skupinu rola - za vrijeme običnih vrtnji

729 kombinacija - za vrijeme besplatnih vrtnji

729 kombinacija s lijeva na desno i 729 kombinacija s desna na lijevo, za vrijeme značajke Prošireni dobitak

Broj novčića

30

Progresivni jackpot

Ne

Značajka udvostručavanja

Ne

Značajka automatskih vrtnji

Da

Wild simboli

Da

Množitelji

Ne

Scatter simboli

Da (Bonus simbol)

Bonus igra

Da (besplatne vrtnje)

Besplatne Vrtnje

Da

Izravni dobitak

Ne

Povrat igraču (RTP)

95,81 %

Super nagradu

729.000 novčića (500 novčića po svakoj kombinaciji, za vrijeme značajke Prošireni dobitak)

Igra će se isključiti ako na njoj nema nikakve aktivnosti određeni broj uzastopnih minuta (broj minuta ovisi o regiji, odnosno nadležnosti). Značajka oporavka igre spremit će vaše napredovanje, tako da ćete moći nastaviti od mjesta na kojem ste stali kada se igra sljedeći puta učita.

U slučaju tehničkih poteškoća koje dovedu do izgubljene veze s igraćim poslužiteljem, igra koju ste igrali automatski se sprema i učitat će se kada se sljedeći puta uspostavi veza s igraćim poslužiteljem. Nakon pada veze, nećete se moći ponovno povezati s igraćim poslužiteljem sljedećih 30 sekundi.

Napomena: U slučaju kvara poništavaju se sve isplate i igre. Ulozi koji još nisu prihvaćeni poništavaju se, a oni koji nisu isplaćeni vraćaju se.

2. Kako igrati

Napomena: Ako nemate dovoljno sredstava za igru, ulog se može postaviti na najmanji mogući iznos putem dijaloškog okvira koji vas o tome obavještava.

Za skupinu rola na lijevoj strani, sve dobitne kombinacije računaju se s lijeva nadesno. Za skupinu rola na desnoj strani, sve dobitne kombinacije računaju se s desna na lijevo. Za značajku Prošireni dobici, dobitne kombinacije se računaju s lijeva nadesno ili s desna nalijevo. Za vrijeme besplatnih vrtnji, dobici se računaju s lijeva nadesno. Dobitci iz različitih kombinacija zbrajaju se zajedno. Isplaćuje se samo najveći dobitak iz svake kombinacije. Dobici iz besplatnih vrtnji dodaju se ukupnom dobitku.

Napomena: Broj susjednih dobitnih simbola (kombinacija) dobiva se množenjem broja dobitnih simbola na svakoj roli. Primjerice, ako postoji 1 dobitni simbol na roli 1, 1 dobitni simbol na roli 2 i 2 dobitna simbola na roli 3, broj susjednih dobitnih simbola je 1 x 1 x 2 = 2. U ovom slučaju, broj rola koje sudjeluju u dobitku je 3 pa u isplatnoj tabeli možete provjeriti dobitak za 3 role i dobitni simbol.

Za vrijeme običnih vrtnji, za svaku skupinu rola, primjenjuju se isplate samo do 3 role. Za vrijeme besplatnih vrtnji i za značajku Prošireni Wild, primjenjuju se isplate do 6 rola.

Na informacijskoj traci možete pregledati trenutačni ULOG, svoje STANJE i trenutačni DOBITAK u vašoj valuti te trenutačne BODOVE u novčićima.

2.1. Verzija za stolna računala

Za igranje pratite sljedeće korake:

 1. Kliknite na Gumb za odabir vrijednosti novčićaa zatim upotrijebite gumbe + i - za odabir vrijednosti novčića.

  Napomena: Ukupan ulog u vašoj valuti prikazan je iznad trenutačno odabrane vrijednosti novčića.

 2. Kliknite Vrtnjaza stavljanje uloga i jednokratnu vrtnju rola.

Ukupan dobiveni iznos u novčićima, u skladu s isplatnom tablicom, prikazuje se u skočnom prozoru Dobitak. Za svaku dobitnu kombinaciju, dobitni iznos je broj susjednih dobitnih simbola pomnožen iznosom prikazanim u isplatnoj tabeli za broj rola koje sudjeluju u dobitnoj kombinaciji.

Ukupan dobiveni iznos u vašoj valuti prikazuje se na informacijskoj traci (DOBITAK) i predstavlja ukupan iznos koji ste osvojili u novčićima pomnožen vrijednošću novčića.

2.2. Verzija za mobitele

Za igranje pratite sljedeće korake:

 1. Dodirnite Ploča s postavkama za mobitelekako biste otvorili zaslon s postavkama.

 2. Na zaslonu s postavkama, dodirnite Gumb za odabir vrijednosti novčićaa zatim upotrijebite gumbe + i - za odabir vrijednosti novčića. Dodirnite Gumb za povratakza povratak na glavni zaslon.

  Napomena: Ukupan ulog u vašoj valuti prikazan je iznad trenutačno odabrane vrijednosti novčića.

 3. Dodirnite gumb Vrtnjada biste ponovo zavrtjeli role.

Ukupan dobiveni iznos u novčićima, u skladu s isplatnom tablicom, prikazuje se u skočnom prozoru Dobitak. Za svaku dobitnu kombinaciju, dobitni iznos je broj susjednih dobitnih simbola pomnožen iznosom prikazanim u isplatnoj tabeli za broj rola koje sudjeluju u dobitnoj kombinaciji.

Ukupan dobiveni iznos u vašoj valuti prikazuje se na informacijskoj traci (DOBITAK) i predstavlja ukupan iznos koji ste osvojili u novčićima pomnožen vrijednošću novčića.

3. Posebni simboli i značajke

3.1. Wild (zamjenski simbol)

Za vrijeme običnih vrtnji, panda baca Wild simbole na slučajno odabrane pozicije na roli.

Wild simbol zamjenjuje sve druge simbole osim Bonus simbola, u svrhu formiranja dobitnih kombinacija.

3.2. Prošireni dobici

Nasumice, za vrijeme običnih vrtnji, kada se dobitna kombinacija može formirati od simbola iz obje skupine rola a već postoji najmanje jedna dobitna kombinacija u obje skupine (3 role uključene u dobitak), tada se dvije skupine pridružuju i shodno tome se isplaćuje dobitna kombinacija, proširujući početnu dobitnu kombinaciju.

Početna dobitna kombinacija se ne isplaćuje. Isplaćuje se samo proširena dobitna kombinacija. Sve druge dobitne kombinacije (3 role uključene u dobitak) se isplaćuju kao i obično.

Napomena: Dobitna kombinacija koja uključuje 6 rola bit će isplaćena dva puta: jednom s lijeva nadesno i jednom s desna nalijevo.

3.3. Besplatne vrtnje

3 ili više Bonus simbola bilo gdje na rolama isplaćuju dobitak u skladu s isplatnom tabelom i aktiviraju besplatne vrtnje (3x bonus simboli dodjeljuju samo besplatne vrtnje, bez novčića).

Broj besplatnih vrtnji ovisi od broja besplatnih vrtnji prikupljenih u kući besplatnih vrtnji za trenutačno odabranu vrijednost novčića i aktivnu valutu.

Uvijek će biti najmanje 5 besplatnih vrtnji u kući besplatnih vrtnji. Uvijek kad imate vrtnju sa dobicima u obje skupine rola (također se primjenjuje na značajku Prošireni dobitak), brojač kuće besplatnih vrtnji povećava se za 1.

Napomena: Sve vrijednosti novčića (za svaku valutu) imaju svoju kuću besplatnih vrtnji. Kuća besplatnih vrtnji vraća se na 5 nakon dovršetka besplatnih vrtnji aktivne igre. Kada se sesija igre nastavi (primjerice, u slučaju aktiviranja značajke obnavljanja), prikupljene besplatne vrtnje u kući besplatnih vrtnji, vraćaju se u sljedećim sesijama igre koje se igraju u istoj valuti.

Za vrijeme besplatnih vrtnji, od 2 do 6 bonus simbola bilo gdje na rolama dodjeljuju dodatne besplatne vrtnje u skladu s isplatnom tabelom.

Za vrijeme besplatnih vrtnji, uloženi iznos ostaje isti kao u običnoj vrtnji koja je aktivirala besplatne vrtnje i ne može se promijeniti.

3.4. Wild (zamjenske) role

Za vrijeme besplatne vrtnje, jedna ili dvije role mogu se pretvoriti u Wild rolu.

3.5. Slučajni Wild simboli

Za vrijeme besplatnih vrtnji, panda može ubaciti nasumični broj Wild simbola, jedan Wild simbol po roli.

3.6. Množitelj dobitaka

Nakon besplatne vrtnje sa značajkom Wild role ili po dovršetku značajke Slučajni Wild simboli, nasumice, također možete dobiti množitelj 2x.

Množitelj se primjenjuje samo na dobitke iz te besplatne vrtnje.

4. Značajka automatskih vrtnji

Postavka ograničenja gubitka omogućuje automatsko zaustavljanje automatske vrtnje ako odabrano ograničenje plus zbrojeni dobitci minus zbrojeni ulozi iznose manje od 0.

Napomena: Značajka automatskih vrtnji ne započinje besplatne vrtnje automatski – za to je potrebna potvrda (odnosno radnja) igrača.

4.1. Verzija za stolna računala

Kliknite gumb AUTOMATSKA VRTNJA Gumb za automatske vrtnje da bi se otvorio prozor s postavkama za VRTNJE gdje možete postaviti sljedeće:

Kliknite AKTIVIRAJ da biste zatvorili prozor s postavkama za VRTNJE i pokrenuli značajku automatskih vrtnji s trenutačno odabranim ulogom i postavkama za automatsku vrtnju. Kliknite bilo gdje van prozora s postavkama da biste ga zatvorili bez pokretanja značajke automatskih vrtnji.

Kliknite gumb ZAUSTAVI AUTOMATSKU VRTNJU Gumb za zaustavljanje automatske vrtnje FL da biste u bilo kojem trenutku zaustavili značajku automatskih vrtnji.

4.2. Verzija za mobitele

Dodirnite Ploča s postavkama za mobiteleza otvaranje zaslona s postavkama za VRTNJE, dodirnite Gumb za automatske vrtnjea zatim možete postaviti sljedeće:

Dodirnite AKTIVIRAJ za zatvaranje zaslona s postavkama za VRTNJE i za početak značajke automatskih vrtnji uz trenutačno odabrani ulog i postavke. Dodirnite Gumb za povratakza zatvaranje zaslona s postavkama bez pokretanja značajke automatskih vrtnji.

Da biste u bilo kojem trenutku zaustavili značajku Automatska vrtnja, na glavnom zaslonu igre dodirnite Gumb za zaustavljanje automatske vrtnje.

5. Ostali gumbi u igri

5.1. Verzija za stolna računala

Raspoloživi su sljedeći gumbi:

Gumb Info

Kliknite kako biste otvorili isplatnu tablicu na kojoj možete pregledati:

 • informacije o isplatama dobitnih kombinacija u novčićima;

 • informacije o posebnim značajkama ili posebnim simbolima i njihovim isplatama ili posebnim nagradama;

 • osnovna pravila igre.

Gumb za zaustavljanje automatske vrtnje

(raspoloživ samo kada se role vrte) Kliknite ovaj gumb za trenutačno zaustavljanje rola.

Gumb PRESKOČI za stolna računala

(raspoloživ za vrijeme animacija prilikom osvajanja dobitka) Kliknite ovaj gumb za preskakanje prikazivanja tih animacija.

Ploča s postavkama za mobitele

U donjem lijevom dijelu igraćeg zaslona, kliknite ovaj gumb za otvaranje prozora s postavkama

Ploča s postavkama za mobitele

U donjem desnom dijelu zaslona igre, kliknite ovaj gumb za prelazak na prikaz preko cijelog zaslona; za izlaz iz ovog prikaza, kliknite Ploča s postavkama za mobitele ili pritisnite tipku ESC na tipkovnici.

Gumb Zvuk

Na ploči s postavkama, kliknite ovaj gumb kako biste uključili/isključili zvuk u igri.

Gumb Povijest

(samo u igri za novac) Na ploči s postavkama, kliknite ovaj gumb za prikaz prethodno odigranih rundi u novom prozoru preglednika.

Gumb Početna

Na ploči s postavkama, dodirnite ovaj gumb kako biste zatvorili igru i otvorili početno web-mjesto u istom prozoru preglednika.

PRAVILA

Kliknite ovaj gumb na isplatnoj tablici za pregledavanje detaljnih pravila igre u novom prozoru preglednika.

TURBO

(dostupno samo za određene zemlje) U prozoru s postavkama za VRTNJE, pomaknite prekidač za uključivanje/isključivanje pored oznake TURBO na UKLJ. da biste omogućili turbo značajku kojom se ubrzava igra (trajanje vrtnje smanjuje se na najmanju moguću mjeru); pomaknite na ISKLJ. da biste onemogućili tu značajku.

5.2. Verzija za mobitele

Raspoloživi su sljedeći gumbi:

Ploča s postavkama za mobitele

Na glavnom zaslonu, dodirnite ovaj gumb da biste otvorili zaslon s postavkama. Dodirnite Gumb za povratakda biste zatvorili zaslon s postavkama.

Gumb Info

Na zaslonu s postavkama, dodirnite ovaj gumb za otvaranje isplatne tablice, gdje se nalazi sljedeće:

 • informacije o isplatama dobitnih kombinacija u novčićima;

 • informacije o posebnim značajkama ili posebnim simbolima i njihovim isplatama ili posebnim nagradama;

 • osnovna pravila igre.

Gumb Info

Na zaslonu s postavkama,dodirnite ovaj gumb za otvaranje zaslona s opcijama.

Gumb Zvuk

Na zaslonu s opcijama, dodirnite ovaj gumb kako biste isključili/uključili zvuk u igri.

Gumb Povijest

(samo u igri za novac) Na zaslonu s postavkama, dodirnite ovaj gumb a zatim dodirnite POVJEST za prikaz prethodno odigranih rundi u novom prozoru preglednika.

Gumb Početna

Na zaslonu s opcijama dodirnite gumb Početna kako biste zatvorili igru i otvorili početno web-mjesto u istom prozoru preglednika.

Gumb za zaustavljanje automatske vrtnje

(raspoloživ samo dok se role vrte ili kada je aktivna značajka automatskih vrtnji) Kliknite ovaj gumb za brže zaustavljanje rola ili zaustavljanje značajke automatskih vrtnji.

Gumb PRESKOČI za stolna računala

(dostupan za vrijeme dobitnih animacija) Dodirnite taj gumb kako biste preskočili dobitne animacije.

PRAVILA

U isplatnoj tablici, dodirnite ovaj gumb za prikaz detaljnih pravila igre u novom prozoru preglednika.

TURBO

(dostupno samo za određene zemlje) Na zaslonu s postavkama za VRTNJE, pomaknite prekidač za uključivanje/isključivanje pored oznake TURBO na UKLJ. da biste omogućili turbo značajku kojom se ubrzava igra (trajanje vrtnje smanjuje se na najmanju moguću mjeru); pomaknite na ISKLJ. da biste onemogućili tu značajku.