The Nutcracker

Pravila igre (1.0 - 19/06/2019.)

1. Pregled igre

Cilj je osvojiti dobitnu kombinaciju na dobitnoj liniji na svim rolama.

Podaci o igri:

Tip

Automati

Broj rola

5

Broj redaka

3

Broj linija

20 (fiksnih)

Broj novčića koji se može uložiti

20 (fiksnih)

Progresivni jackpot

Ne

Značajka udvostručavanja

Ne

Značajka automatskih vrtnji

Da (ovisno o zemlji)

Wild simboli

Da

Množitelji

Ne

Scatter simboli

Da

Bonusigra

Da

Besplatne vrtnje

Da

Izravni dobitak

Ne

Povrat igraču (RTP)

92,00%

2. Kako igrati

Napomena: Ako nemate dovoljno sredstava za igru, ulog se može postaviti na najmanji mogući iznos putem dijaloškog okvira koji vas o tome obaviještava.

Sve isplate su za linijske kombinacije s lijeva nadesno. Dobici na različitim linijama zbrajaju se zajedno. Isplaćuje se samo najviša dobitna kombinacija na svakoj liniji. Dobici iz besplatnih vrtnji dodaju se ukupnom dobitku.

Značajka automatske vrtnje ne započinje free spins vrtnje ili bonus igru automatski - potrebna je potvrda (radnja) igrača.

Na informacijskoj traci pri dnu glavnog zaslona igre možete pregledati trenutačni ULOG, svoje STANJE i trenutačni DOBITAK u vašoj valuti te trenutačne BODOVE u novčićima.

2.1. Verzija za stolna računala

Za igranje pratite sljedeće korake:

  1. Kliknite na Gumb za odabir vrijednosti novčićaa zatim upotrijebite gumbe + i - za odabir vrijednosti novčića.

    Napomena: Ukupan ulog u vašoj valuti prikazan je iznad trenutačno odabrane vrijednosti novčića.

  2. Kliknite Gumb za odabir vrijednosti novčićaza stavljanje uloga i jednokratnu vrtnju rola.

Ukupan dobiveni iznos u novčićima, u skladu s isplatnom tablicom, prikazuje se u skočnom prozoru Dobitak. Iznos dobitka za svaku dobitnu kombinaciju prikazan je u isplatnoj tablici.

Ukupan dobiveni iznos u vašoj valuti prikazuje se na informacijskoj traci (DOBITAK) i predstavlja ukupan iznos koji ste osvojili u novčićima pomnožen vrijednošću novčića.

2.2. Verzija za mobitele

Za igranje pratite sljedeće korake:

  1. Dodirnite Ploča s postavkama za mobitelekako biste otvorili zaslon s postavkama.

  2. Na zaslonu s postavkama, dodirnite Gumb za odabir vrijednosti novčićaa zatim upotrijebite gumbe + i - za odabir vrijednosti novčića. Dodirnite Gumb za povratakza povratak na glavni zaslon.

    Napomena: Ukupan ulog u vašoj valuti prikazan je iznad trenutačno odabrane vrijednosti novčića.

  3. Dodirnite gumb Gumb za odabir vrijednosti novčićada biste ponovo zavrtjeli role.

Ukupan dobiveni iznos u novčićima, u skladu s isplatnom tablicom, prikazuje se u skočnom prozoru Dobitak. Iznos dobitka za svaku dobitnu kombinaciju prikazan je u isplatnoj tablici.

Ukupan dobiveni iznos u vašoj valuti prikazuje se na informacijskoj traci (DOBITAK) i predstavlja ukupan iznos koji ste osvojili u novčićima pomnožen vrijednošću novčića.

3. Posebni simboli i značajke

3.1. Wild (zamjenski simbol)

Wild simbol može zamijeniti/predstavljati bilo koji drugi simbol osim Scatter simbola, u svrhu formiranja dobitnih kombinacija.

Napomena: Ako u isplatnoj tablici nisu prikazane određene isplate za Wild simbole, za kombinaciju formiranu isključivo od Wild simbola isplaćuje se dobitak kao za simbol najviše razine, ako je to najviša dobitna kombinacija na liniji.

3.2. Scatter simbol

Samo za vrijeme besplatnih vrtnji, tri ili više Scatter simbola bilo gdje na rolama dodjeljuju Fairy Free Spins vrtnje u skladu s isplatnom tablicom.

3.3. Fairy Free Spins vrtnje

Za vrijeme Fairy Free Spins vrtnji, jedan ili više Scatter simbola bilo gdje na rolama dodijelit će dodatne Fairy Free Spins vrtnje, u skladu s isplatnom tablicom (za Fairy Free Spins vrtnje).

Za vrijeme Fairy Free Spins vrtnji, ako se pojavi Wild simbol na cijeloj trećoj roli (naslagani wild simbol), povećat će vrijednost množitelja dobitka za jedan, do x10.

Napomena: Nutcracker Free Spins vrtnje ne mogu se aktivirati za vrijeme Fairy Free Spins vrtnji. Maksimalan broj Fairy Free Spins vrtnji koje možete odigrati za vrijeme jedne runde je 100.

3.4. Nutcracker Bonus

Za vrijeme običnih vrtnji, ako se pojavi Wild simbol na cijeloj trećoj roli (naslagani wild simbol), aktivirat će Nutcracker Bonus rundu gdje morate odabrati jedan od poklona za osvajanje nasumičnog dobitka od 5, 7, 8 ili 10 Nutcracker Free Spins vrtnji.

Rola tri je Wild rola i ostat će nepomična za vrijeme Nutcracker Free Spins vrtnji.

Osim toga, za vrijeme svake Nutcracker Free Spins vrtnje, svaki put kada osvojite dobitnu kombinaciju, simboli iz te kombinacije ostat će nepomični sve dok se role ponovo ne zavrte (ponovna vrtnja je također besplatna) - dobitna kombinacija još uvijek nije isplaćena. Također, bilo koji dobitni simboli iz narednih ponovnih vrtnji zadržat će se na mjestu.

Napomena: Ponovna vrtnja ne smanjuje preostali broj Nutcracker Free Spins vrtnji.

Ako posle ponovne vrtnje osvojite još dobitnih kombinacija, prethodni dobitni simboli kao i novi dobitni simboli ostaju na mjestu sve dok se role ponovo ne zavrte - dobitne kombinacije još vijek nisu isplaćene.

Ovo se nastavlja sve dok se konačni dobitak (formiran od svih simbola zadržanih na mjestu) ne može više povećati (više se ne pojavljuju simboli koji mogu biti zadržani) i u tom trenutku konačni dobitak se isplaćuje i nastavlja se sa Nutcracker Free Spins vrtnjama.

Napomena: Fairy Free Spins vrtnje ne mogu se aktivirati za vrijeme Nutcracker Free Spins vrtnji.