Skulls of Legend

Pravila igre (1.2 - 26. 08. 2019.)

1. Pregled igre

Cilj je osvojiti dobitnu kombinaciju na dobitnoj liniji na svim rolama.

Podaci o igri:

Tip

Videoautomat

Broj rola

5

Broj redaka

3

Broj linija

30 (ne može se mijenjati)

Broj novčića koji se može uložiti po liniji

1 (ne može se mijenjati)

Progresivni jackpot

Ne

Udvostručavanje/riskiranje

Ne

Automatska vrtnja

Da

Wild (zamjenski) simboli

Da

Množitelji

Ne

Scatter (aktivirajući) simboli

Da

Bonus igra

Ne

Besplatne vrtnje

Da

Izravni dobitak

Ne

Prosječni povrat igraču (RTP)

95,74%

Super nagradu

45.000 novčića (1.500 po liniji)

2. Kako igrati

Napomena: Ako nemate dovoljno sredstava za igru, ulog se može postaviti na najmanji mogući iznos putem dijaloškog okvira koji vas o tome obavještava.

Sve isplate su za linijske kombinacije s lijeva nadesno. Dobici na različitim linijama zbrajaju se zajedno. Isplaćuje se samo najviša dobitna kombinacija na svakoj liniji. Dobici iz besplatnih vrtnji dodaju se ukupnom dobitku.

Napomena: Značajka automatskih vrtnji ne započinje besplatne vrtnje automatski – za to je potrebna potvrda (odnosno radnja) igrača.

Na informacijskoj traci možete pregledati trenutačni ULOG, svoje STANJE i trenutačni DOBITAK u vašoj valuti te trenutačne BODOVE u novčićima.

2.1. Verzija za stolna računala

Za igranje pratite sljedeće korake:

  1. Kliknite na Gumb za odabir vrijednosti novčićaa zatim upotrijebite gumbe + i - za odabir vrijednosti novčića.

    Napomena: Ukupan ulog u vašoj valuti prikazan je iznad trenutačno odabrane vrijednosti novčića.

  2. Kliknite Gumb za odabir vrijednosti novčićaza stavljanje uloga i jednokratnu vrtnju rola.

Ukupan dobiveni iznos u novčićima, u skladu s isplatnom tablicom, prikazuje se u skočnom prozoru Dobitak. Iznos dobitka za svaku dobitnu kombinaciju prikazan je u isplatnoj tablici.

Ukupan dobiveni iznos u vašoj valuti prikazuje se na informacijskoj traci (DOBITAK) i predstavlja ukupan iznos koji ste osvojili u novčićima pomnožen vrijednošću novčića.

2.2. Verzija za mobitele

Za igranje pratite sljedeće korake:

  1. Dodirnite Ploča s postavkama za mobitelekako biste otvorili zaslon s postavkama.

  2. Na zaslonu s postavkama, dodirnite Gumb za odabir vrijednosti novčićaa zatim upotrijebite gumbe + i - za odabir vrijednosti novčića. Dodirnite Gumb za povratakza povratak na glavni zaslon.

    Napomena: Ukupan ulog u vašoj valuti prikazan je iznad trenutačno odabrane vrijednosti novčića.

  3. Dodirnite gumb Gumb za odabir vrijednosti novčićada biste ponovo zavrtjeli role.

Ukupan dobiveni iznos u novčićima, u skladu s isplatnom tablicom, prikazuje se u skočnom prozoru Dobitak. Iznos dobitka za svaku dobitnu kombinaciju prikazan je u isplatnoj tablici.

Ukupan dobiveni iznos u vašoj valuti prikazuje se na informacijskoj traci (DOBITAK) i predstavlja ukupan iznos koji ste osvojili u novčićima pomnožen vrijednošću novčića.

3. Posebni simboli i značajke

3.1. Wild (zamjenski simbol)

Wild simbol može zamijeniti/predstavljati bilo koji drugi simbol osim Scatter simbola u svrhu formiranja dobitnih kombinacija.

Napomena: Samo po jedan Wild i Scatter simbol mogu se istovremeno pojaviti na istoj roli.

3.2. Šireći/prošireni Wild simboli (Wild rola)

Za vrijeme običnih vrtnji, kada se Wild simbol zaustavi na roli, brojač Wild simbola na dnu te role povećava se za 1 (dakle, Wild simboli se prikupljaju).

Kada se na nekoj roli prikupe 4 Wild simbola, ta se rola pretvara u Wild (zamjensku) rolu (tj. rolu s proširenim Wild simbolom). U sljedeće 4 vrtnje, ta Wild rola ostaje fiksirana na mjestu, a brojač Wild simbola te role smanjuje se za jedan sa svakom vrtnjom.

Ako osvojite besplatne vrtnje, Wild rola se neće zadržati na mjestu za vrijeme besplatnih vrtnji, ali će se vratiti kada besplatne vrtnje završe te nastavljate od točke u kojoj ste stali prije besplatnih vrtnji (ako imate još vrtnji).

Napomena: Svaka vrijednost novčića sadrži vlastite brojače Wild simbola. Oni se spremaju svaki puta kada promijenite vrijednost novčića. Vrijednost novčića ne može se mijenjati za vrijeme vrtnji u kojima je aktiva Wild rola.

3.3. Besplatne vrtnje

Napomena: Na kraju besplatnih vrtnji, igra se vraća na vrtnju koja je aktivirala besplatne vrtnje.

Tri ili više Scatter simbola bilo gdje na rolama isplaćuje dobitak u skladu s isplatnom tablicom, a također će se aktivirati bonus igra koja će (slučajnim odabirom) dodijeliti jednu od četiri vrste besplatnih vrtnji.

Ako osvojite besplatne vrtnje dok je Wild rola aktivna, besplatne vrtnje će se odigrati prve, a zatim ćete nastaviti s igrom prije aktiviranja besplatnih vrtnji.

Za vrijeme besplatnih vrtnji, Wild simboli se ne prikupljaju i Wild role se ne zadržavaju, ali će se vratiti kada besplatne vrtnje završe, kako je opisano pod 3.2. Šireći/prošireni Wild simboli (Wild rola).

Kliknite POČNI ili dodirnite Gumb Potvrdiza automatsko biranje vrste besplatnih vrtnji (slučajnim odabirom) i početak istih.

Raspoložive su sljedeće vrste besplatnih vrtnji:

Napomena: Vrijednost novčića ne može se mijenjati za vrijeme besplatnih vrtnji. Dodatne besplatne vrtnje ne mogu se aktivirati za vrijeme igranja besplatnih vrtnji.