Super Fast Hot Hot

Pravila igre (1.0 – 01.02.2019.)

1. Pregled

Cilj je dobiti dobitnu kombinaciju na dobitnoj liniji na svim rolama.

Podaci o igri:

Tip

Videoautomat

Broj rola

5

Broj redova

3

Broj linija

25 (fiksnih)

Broj novčića koji se mogu uložiti po liniji

1 do 10

Progresivni

Ne

Udvostručavanje

Ne

Značajka automatskih vrtnji

Da

Wild simboli

Da

Množitelji

Da (Wild)

Scatter simboli

Da

Bonus krug

Ne

Besplatne vrtnje

Da (Scatter)

Izravni dobitak

Ne

Povrat igraču

Manje od maksimalnog uloga: 95,12%

Maksimalan ulog: 95,27 %

Super nagradu

50.000 novčića

2. Kako igrati

Napomena: Ako nemate dovoljno sredstava za igru, ulog se može postaviti na najmanji mogući iznos putem dijaloškog okvira koji vas o tome obavještava.

Sve dobitne linije isplaćuju se slijeva na desno. Dobici na drugim odabranim linijama zbrajaju se. Isplaćuje se samo najviša dobitna kombinacija na svakoj odabranoj liniji. Dobitci iz besplatnih vrtnji dodaju se ukupnom dobitku.

Značajka automatske vrtnje ne započinje besplatne vrtnje automatski - za to je potrebna potvrda (odnosno radnja) igrača.

Na informacijskoj traci pri dnu zaslona glavne igre možete pregledati aktualni ULOG, svoje STANJE i trenutačni DOBITAK u vašoj valuti te aktualne BODOVE u novčićima.

2.1. Verzija za stolna računala

Za igranje pratite sljedeće korake:

  1. Kliknite Gumb za odabir vrijednosti novčića a zatim upotrijebite gumbe + i - za odabir vrijednosti novčića i broj novčića uloženih po liniji.

    Napomena: Ukupan ulog u vašoj valuti prikazan je iznad trenutačno odabrane vrijednosti novčića.

  2. Kliknite Gumb za odabir vrijednosti novčićaza stavljanje uloga i jednokratnu vrtnju rola.

Ukupan dobiveni iznos u novčićima, u skladu s isplatnom tablicom, prikazuje se u skočnom prozoru Dobitak. Iznos dobitka za svaku dobitnu kombinaciju prikazan je u isplatnoj tablici.

Ukupan dobiveni iznos u vašoj valuti prikazuje se na informacijskoj traci (DOBITAK) i predstavlja ukupan iznos koji ste osvojili u novčićima umnožen vrijednošću novčića.

2.2. Verzija za mobitele

Za igranje pratite sljedeće korake:

  1. Dodirnite Ploča s postavkama za mobitelekako biste otvorili zaslon s postavkama.

  2. Na zaslonu s postavkama, dodirnite Gumb za odabir vrijednosti novčićaa zatim upotrijebite gumbe + i - za odabir vrijednosti novčića i broja novčića uloženih po liniji. Dodirnite Gumb za povratakza povratak na glavni zaslon.

    Napomena: Ukupan ulog u vašoj valuti prikazan je iznad trenutačno odabrane vrijednosti novčića.

  3. Dodirnite gumb Gumb za odabir vrijednosti novčićada biste ponovo zavrtjeli role.

Ukupan dobiveni iznos u novčićima, u skladu s isplatnom tablicom, prikazuje se u skočnom prozoru Dobitak. Iznos dobitka za svaku dobitnu kombinaciju prikazan je u isplatnoj tablici.

Ukupan dobiveni iznos u vašoj valuti prikazuje se na informacijskoj traci (DOBITAK) i predstavlja ukupan iznos koji ste osvojili u novčićima umnožen vrijednošću novčića.

3. Posebni simboli i značajke

3.1. Wild (zamjenski) simbol

Svaki Wild simbol može zamijeniti/predstavljati bilo koji drugi simbol osim Scattera i jackpot simbola. Neće dodijeliti besplatne vrtnje ako zamijeni simbol dijamanta.

3.2. Super besplatne vrtnje

Dva ili tri simbola dijamanta na prvoj roli (koje neće zamijeniti Wild simboli) aktivirat će 2 super besplatne vrtnje, u kojima će prva rola biti fiksirana na mjestu, kao i svi simboli dijamanta i Wild simboli na ostalim rolama. To znači da se prva rola neće vrtjeti te da će svi ostali simboli dijamanta i Wild simboli ostati na svojim pozicijama u sljedeće 2 vrtnje, a to će vrijediti i za sve dodatne simbole dijamanta i Wild simbole koji se na rolama zaustave u prvoj besplatnoj vrtnji.

Za vrijeme 2 super besplatne vrtnje, Wild simboli neće množiti dobitne linije (kao što to rade u običnim besplatnim vrtnjama). Nadalje, za vrijeme super besplatnih vrtnji, 2 simbola dijamanta na prvoj roli neće aktivirati dodatne super besplatne vrtnje.

Super besplatne vrtnje mogu se aktivirati za vrijeme običnih besplatnih vrtnji: u tom slučaju, 2 super besplatne vrtnje odigrat će se odmah (Wild simboli i simboli dijamanta fiksirat će se na mjestu), a nakon toga će se nastaviti obične besplatne vrtnje.

3.3. Scatter (aktivirajući) simbol

Tri ili više Scatter simbola bilo gdje na rolama aktivirat će 10 dodatnih običnih besplatnih vrtnji, za vrijeme kojih:

Gore navedeno ne odnosi se na super besplatne vrtnje.

Napomena: Za vrijeme besplatnih vrtnji ne možete mijenjati vrijednost novčića.

Za vrijeme vrtnje se može dodijeliti do 12 besplatnih vrtnji (10 običnih besplatnih vrtnji i 2 super besplatne vrtnje).

Super besplatne vrtnje mogu se dodijeliti za vrijeme običnih besplatnih vrtnji i obične besplatne vrtnje mogu se dodijeliti za vrijeme super besplatnih vrtnji. Super besplatne vrtnje uvijek će se odigrati prije običnih.

Primjer 1: Za vrijeme običnih besplatnih vrtnji, 4. vrtnja aktivira super besplatne vrtnje. Sljedeće dvije vrtnje bit će super besplatne vrtnje, a zatim će se odigrati preostalih 6 običnih besplatnih vrtnji.

Primjer 2: Za vrijeme super besplatnih vrtnji, 1. vrtnja aktivira 10 običnih besplatnih vrtnji. Sljedeća vrtnja bit će super besplatna vrtnja, a zatim će se odigrati preostalih 10 običnih besplatnih vrtnji.

Napomena: Ne postoji ograničenje na broj super ili običnih besplatnih vrtnji koje se mogu osvojiti za vrijeme bilo koje vrste besplatnih vrtnji.