Book of Immortals

Pravila igre (1.0 - 30/05/2019. godine)

1. Pregled igre

Cilj je osvojiti dobitnu kombinaciju na dobitnoj liniji na svim rolama.

Podaci o igri:

Tip

Automati

Broj rola

5

Broj redaka

3

Broj linija

10 (ne može se mijenjati)

Broj novčića koji se može uložiti

1 - po liniji (ne može se mijenjati)

Progresivni jackpot

Ne

Značajka udvostručavanja

Ne

Značajka automatskih vrtnji

Da

Wild simboli

Da

Množitelji

Ne

Scatter simboli

Da (Wild)

Bonus igra

Ne

Free Spins

Da

Izravni dobitak

Ne

Povrat igraču (RTP)

92,00 %

2. Kako igrati

Napomena: Ako nemate dovoljno sredstava za igru, ulog se može postaviti na najmanji mogući iznos putem dijaloškog okvira koji vas o tome obaviještava.

Sve isplate su za linijske kombinacije s lijeva nadesno. Dobici na različitim linijama zbrajaju se zajedno. Isplaćuje se samo najviša dobitna kombinacija na svakoj liniji. Dobici iz Free Spins dodaju se ukupnom dobitku.

Značajka automatskih vrtnji ne započinje Free Spins vrtnje automatski – za to je potrebna potvrda (odnosno radnja) igrača.

Na informacijskoj traci možete pregledati trenutačni ULOG, svoje STANJE i trenutačni DOBITAK u vašoj valuti te trenutačne BODOVE u novčićima.

2.1. Verzija za stolna računala

Za igranje pratite sljedeće korake:

  1. Kliknite Gumb za odabir vrijednosti novčićaa zatim upotrijebite gumbe + i - za odabir vrijednosti novčića.

    Napomena: Ukupan ulog u vašoj valuti prikazan je iznad trenutačno odabrane vrijednosti novčića.

  2. Kliknite Gumb za odabir vrijednosti novčićaza stavljanje uloga i jednokratnu vrtnju rola.

Ukupan dobiveni iznos u novčićima, u skladu s isplatnom tablicom, prikazuje se u skočnom prozoru Dobitak. Iznos dobitka za svaku dobitnu kombinaciju prikazan je u isplatnoj tablici.

Ukupan dobiveni iznos u vašoj valuti prikazuje se na informacijskoj traci (DOBITAK) i predstavlja ukupan iznos koji ste osvojili u novčićima pomnožen vrijednošću novčića.

2,2. Verzija za mobitele

Za igranje pratite sljedeće korake:

  1. Dodirnite Ploča s postavkama za mobitelekako biste otvorili zaslon s postavkama.

  2. Na zaslonu s postavkama, dodirnite Gumb za odabir vrijednosti novčićaa zatim upotrijebite gumbe + i - za odabir vrijednosti novčića. Dodirnite Gumb za povratakza povratak na glavni zaslon.

    Napomena: Ukupan ulog u vašoj valuti prikazan je iznad trenutačno odabrane vrijednosti novčića.

  3. Dodirnite gumb Gumb za odabir vrijednosti novčićada biste ponovo zavrtjeli role.

Ukupan dobiveni iznos u novčićima, u skladu s isplatnom tablicom, prikazuje se u skočnom prozoru Dobitak. Iznos dobitka za svaku dobitnu kombinaciju prikazan je u isplatnoj tablici.

Ukupan dobiveni iznos u vašoj valuti prikazuje se na informacijskoj traci (DOBITAK) i predstavlja ukupan iznos koji ste osvojili u novčićima pomnožen vrijednošću novčića.

3. Posebni simboli i značajke

3,1. Wild (zamjenski simbol)

Svaki Wild simbol može zamijeniti/predstavljati bilo koji drugi simbol u svrhu formiranja dobitnih kombinacija.

Napomena: Ako u isplatnoj tablici nisu prikazane određene isplate za Wild simbole, za kombinaciju formiranu isključivo od Wild simbola isplaćuje se dobitak kao za simbol najviše razine, ako je to najviša dobitna kombinacija na liniji.

3,2. Scatter simbol

Tri ili više Scatter simbola bilo gdje na rolama aktivirat će 10 Free Spins vrtnji i također će isplatiti određeni iznos novčića, u skladu s isplatnom tablicom.

3.3. Free Spins vrtnje

Za vrijeme Free Spins vrtnji, vodoravna rola se prikazuje iznad pet običnih rola. Na početku Free Spins vrtnji, vodoravna rola zavrtjet će se jedanput kako bi odredila poseban simbol - to će biti simbol koji će se zaustaviti na sredini vodoravne role.

Kada se najmanje 2 (za simbole visoke razine dobitka) ili najmanje 3 (za simbole niske razine dobitka) posebna simbola zaustavi na običnim rolama (koji nisu naslagani - a ima ih na 2, 3 ili više rola) za vrijeme Free Spins vrtnji, ti simboli će se proširiti da pokriju cijelu rolu(e) gdje su se zaustavili i isplaćivat će čak i na rolama koje nisu susjedne. Ako se dodjeli bilo koji dobitak kao rezultat širenja posebnog simbola, vodoravna rola će se pomjeriti za jednu poziciju kako bi se odredio novi posebni simbol.

Ako je posebni simbol +Free Spins simbol, tada se dodjeljuju dodatne Free Spins vrtnje i vodoravna rola se pomjera za jednu poziciju kako bi se odredio novi posebni simbol.

Ako je poseban simbol jedan od simbola sa visokom razinom dobitka (simboli Bogova), taj simbol je također označiti na jednom od obeliska prikazanom na obe strane rola i proširit će se svaki put kada se najmanje 2 simbola zaustave na rolama (koji nisu naslagani - ima ih na 2, 3 ili više rola) sve dok se ne završe trenutne Free Spins vrtnje.

Napomena: Za vrijeme Free Spins vrtnji ne možete mijenjati vrijednost uloga. Za vrijeme Free Spins vrtnji ne možete osvojiti dodatne Free Spins vrtnje.

3.4. Scarab Swap

Slučajno, na kraju obično isplaćene vrtnje, prije bilo kog isplaćenoga dobitka, simbol swarm of Scarabs može letjeti preko rola i prikačiti se na slučajno odabrane simbole, mijenjajući te simbole u isti simbol.

Napomena: Ne isplaćuju se sve početne dobitne kombinacije već samo dobitne kombinacije koje su rezultat eventualnih promijenjih simbola.