The King

Pravila igre (1.1 - 15. siječnja 2018. godine)

1. Pregled igre

Cilj je osvojiti dobitnu kombinaciju na dobitnoj liniji na svim rolama.

Podaci o igri:

Tip

Automati

Broj rola

5

Broj redaka

3

Broj linija

25 (ne može se mijenjati)

Broj novčića koji se može uložiti

25 (ne može se mijenjati)

Progresivni jackpot

Ne

Značajka udvostručavanja

Ne

Značajka automatskih vrtnji

Da

Wild simboli

Da

Množitelji

Ne

Scatter simboli

Da

Bonusigra

Da

Besplatne vrtnje

Da

Izravni dobitak

Ne

Povrat igraču (RTP)

96,01 %

Super nagradu

100.000 novčića za vrijeme bonusa kola s novcem

Igra će se isključiti ako na njoj nema nikakve aktivnosti određeni broj uzastopnih minuta (broj minuta ovisi o regiji, odnosno nadležnosti). Značajka oporavka igre spremit će vaše napredovanje, tako da ćete moći nastaviti od mjesta na kojem ste stali kada se igra sljedeći puta učita.

U slučaju tehničkih poteškoća koje dovedu do izgubljene veze s igraćim poslužiteljem, igra koju ste igrali automatski se sprema i učitat će se kada se sljedeći puta uspostavi veza s igraćim poslužiteljem. Nakon pada veze, nećete se moći ponovno povezati s igraćim poslužiteljem sljedećih 30 sekundi.

Napomena: U slučaju kvara poništavaju se sve isplate i igre. Ulozi koji još nisu prihvaćeni poništavaju se, a oni koji nisu isplaćeni vraćaju se.

2. Kako igrati

Napomena: Ako nemate dovoljno sredstava za igru, ulog se može postaviti na najmanji mogući iznos putem dijaloškog okvira koji vas o tome obavještava.

Sve dobitne linije računaju se s lijeva nadesno, osim u slučaju Scatter simbola. Dobici na različitim linijama zbrajaju se zajedno. Isplaćuje se samo najviša dobitna kombinacija na svakoj liniji. Dobici od bonusa i besplatnih vrtnji dodaju se ukupnom dobitku.

Na informacijskoj traci ispod glavnog zaslona igre možete pregledati trenutačni ULOG, svoje STANJE i trenutačni DOBITAK u vašoj valuti te trenutačne BODOVE u novčićima.

2.1. Verzija za stolna računala

Za igranje pratite sljedeće korake:

 1. Kliknite na Gumb za odabir vrijednosti novčićaa zatim upotrijebite gumbe + i - za odabir vrijednosti novčića.

  Napomena: Ukupan ulog u vašoj valuti prikazan je iznad trenutačno odabrane vrijednosti novčića.

 2. Kliknite Gumb za odabir vrijednosti novčićaza stavljanje uloga i jednokratnu vrtnju rola.

Ukupan dobiveni iznos u novčićima, u skladu s isplatnom tablicom, prikazuje se u skočnom prozoru Dobitak. Iznos dobitka za svaku dobitnu kombinaciju prikazan je u isplatnoj tablici.

Ukupan dobiveni iznos u vašoj valuti prikazuje se na informacijskoj traci (DOBITAK) i predstavlja ukupan iznos koji ste osvojili u novčićima umnožen vrijednošću novčića.

2.2. Verzija za mobitele

Za igranje pratite sljedeće korake:

 1. Dodirnite Ploča s postavkama za mobitelekako biste otvorili zaslon s postavkama.

 2. Na zaslonu s postavkama, dodirnite Gumb za odabir vrijednosti novčićaa zatim upotrijebite gumbe + i - za odabir vrijednosti novčića. Dodirnite Gumb za povratakza povratak na glavni zaslon.

  Napomena: Ukupan ulog u vašoj valuti prikazan je iznad trenutačno odabrane vrijednosti novčića.

 3. Dodirnite gumb Gumb za odabir vrijednosti novčićada biste ponovo zavrtjeli role.

Ukupan dobiveni iznos u novčićima, u skladu s isplatnom tablicom, prikazuje se u skočnom prozoru Dobitak. Iznos dobitka za svaku dobitnu kombinaciju prikazan je u isplatnoj tablici.

Ukupan dobiveni iznos u vašoj valuti prikazuje se na informacijskoj traci (DOBITAK) i predstavlja ukupan iznos koji ste osvojili u novčićima umnožen vrijednošću novčića.

3. Posebni simboli i značajke

3.1. Wild (zamjenski simbol)

Wild simbol je naslagan i možete osvojiti Wild simbol na prvoj, drugoj ili trećoj poziciji iste role.

Wild simbol može zamijeniti/predstavljati bilo koji drugi simbol osim Scatter simbola i simbola kola s novcem, u svrhu formiranja dobitnih kombinacija.

3.2. Scatter simbol

Za vrijeme običnih vrtnji, tri ili više Scatter simbola bilo gdje na rolama 1, 3 i 5 aktivirat će 8 kraljevskih besplatnih vrtnji.

3.3. 2 kraljevske besplatne vrtnje

Za vrijeme kraljevskih besplatnih vrtnji, na početku svake vrtnje, nasumice će biti odabrano od 2 do 5 rola za vrtjenje u sinkronizaciji (isti simboli na svakoj roli) - vijek će biti odabrane rola koje su susjedne.

Napomena: Besplatne vrtnje ne mogu biti ponovno aktivirane. Dobici iz besplatnih vrtnji dodaju se ukupnom dobitku.

Za vrijeme besplatnih vrtnji ne možete mijenjati svoj ulog.

3.4. Bonus kolo s novcem

Pet ili više simbola kola s novcem bilo gdje na rolama aktivirat će igru bonus kola s novcem - koja ima dvije faze.

Za vrijeme prve faze igre bonus kola s novcem, početni simboli kola s novcem ostaju fiksirani na mjestu svije dok role ne iščeznu u pozadini i pokrene se besplatna ponovna vrtnja - niti jedna dobitna kombinacija neće biti isplaćena za vrijeme igre bonus kola s novcem.

Napomena: Za vrijeme ponovne vrtnje, simbol kola s novcem će se pojavljivati kao i obično, neće iščeznuti u pozadini.

Na završetku ponovne vrtnje, ako se bilo koji dodatni simbol kola s novcem zaustavi bilo gdje na rolama, dobijate još jednu ponovnu vrtnju (bez obzira koliko ima novih simbola kola s novcem), a svi trenutačno vidljivi simboli kola s novcem ostat će fiksirani na mjestu.

Prva faza bonusa kola s novcem se završava kada se, na kraju ponovne vrtnje, više ne pojavljuju novi simboli kola s novcem ili su sva mjesta na rolama ispunjena simbolima kola s novcem.

Ovisno od broja vidljivih simbola kola s novcem na rolama, na kraju prve faze bonus igre kola s novcem, slijedeća faza je:

Za pokretanje igre super kola s novcem, mega kola s novcem ili epskog kola s novcem, potvrdite da želite nastaviti i zatim kliknite ili dodirnite Gumb za odabir vrijednosti novčića da biste zavrtjeli kolo.

Druga faza bonus igre kola s novcem završava se kada se kolo prestane vrtjeti. Dobili ste iznos prikazan na kolu.

Napomena: Za vrijeme bonus igre kola s novcem ne može se mijenjati ulog. Dobici iz bonus igre kola s novcem dodaju se ukupnim dobicima.

4. Značajka automatskih vrtnji

Postavka ograničenja gubitka omogućuje automatsko zaustavljanje automatske vrtnje ako odabrano ograničenje plus zbrojeni dobitci minus zbrojeni ulozi iznose manje od 0.

Napomena: Značajka automatskih vrtnji ne započinje besplatne vrtnje automatski – za to je potrebna potvrda (odnosno radnja) igrača.

4.1. Verzija za stolna računala

Kliknite gumb AUTOMATSKA VRTNJA Gumb za automatske vrtnje da bi se otvorio prozor s postavkama za VRTNJE gdje možete postaviti sljedeće:

Kliknite AKTIVIRAJ da biste zatvorili prozor s postavkama za VRTNJE i pokrenuli značajku automatskih vrtnji s trenutačno odabranim ulogom i postavkama za automatsku vrtnju. Kliknite bilo gdje van prozora s postavkama da biste ga zatvorili bez pokretanja značajke automatskih vrtnji.

Kliknite gumb ZAUSTAVI AUTOMATSKU VRTNJU Gumb za zaustavljanje automatske vrtnje FL da biste u bilo kojem trenutku zaustavili značajku automatskih vrtnji.

4.2. Verzija za mobitele

Dodirnite Ploča s postavkama za mobiteleza otvaranje zaslona s postavkama za VRTNJE, dodirnite Gumb za automatske vrtnjea zatim možete postaviti sljedeće:

Dodirnite AKTIVIRAJ za zatvaranje zaslona s postavkama za VRTNJE i za početak značajke automatskih vrtnji uz trenutačno odabrani ulog i postavke. Dodirnite Gumb za povratakza zatvaranje zaslona s postavkama bez pokretanja značajke automatskih vrtnji.

Da biste u bilo kojem trenutku zaustavili značajku Automatska vrtnja, na glavnom zaslonu igre dodirnite Gumb za zaustavljanje automatske vrtnje.

5. Ostali gumbi u igri

5.1. Verzija za stolna računala

Raspoloživi su sljedeći gumbi:

Gumb Info

Kliknite kako biste otvorili isplatnu tablicu na kojoj možete pregledati:

 • informacije o isplatama dobitnih kombinacija u novčićima;

 • informacije o posebnim značajkama ili posebnim simbolima i njihovim isplatama ili posebnim nagradama;

 • linije u igri i osnovna pravila igre.

Gumb za zaustavljanje automatske vrtnje

(raspoloživ samo kada se role vrte) Kliknite ovaj gumb za trenutačno zaustavljanje rola.

Gumb PRESKOČI za stolna računala

(raspoloživ za vrijeme animacija prilikom osvajanja dobitka) Kliknite ovaj gumb za preskakanje prikazivanja tih animacija.

Ploča s postavkama za mobitele

U donjem lijevom dijelu igraćeg zaslona, kliknite ovaj gumb za otvaranje prozora s postavkama

Ploča s postavkama za mobitele

U donjem desnom dijelu zaslona igre, kliknite ovaj gumb za prelazak na prikaz preko cijelog zaslona; za izlaz iz ovog prikaza, kliknite Ploča s postavkama za mobitele ili pritisnite tipku ESC na tipkovnici.

Gumb Zvuk

Na ploči s postavkama, kliknite ovaj gumb kako biste uključili/isključili zvuk u igri.

Gumb Povijest

(samo u igri za novac) Na ploči s postavkama, kliknite ovaj gumb za prikaz prethodno odigranih rundi u novom prozoru preglednika.

Gumb Početna

Na ploči s postavkama, dodirnite ovaj gumb kako biste zatvorili igru i otvorili početno web-mjesto u istom prozoru preglednika.

PRAVILA

Kliknite ovaj gumb na isplatnoj tablici za pregledavanje detaljnih pravila igre u novom prozoru preglednika.

TURBO

(dostupno samo za određene zemlje) U prozoru s postavkama za VRTNJE, pomaknite prekidač za uključivanje/isključivanje pored oznake TURBO na UKLJ. da biste omogućili turbo značajku kojom se ubrzava igra (trajanje vrtnje smanjuje se na najmanju moguću mjeru); pomaknite na ISKLJ. da biste onemogućili tu značajku.

5.2. Verzija za mobitele

Raspoloživi su sljedeći gumbi:

Ploča s postavkama za mobitele

Na glavnom zaslonu, dodirnite ovaj gumb da biste otvorili zaslon s postavkama. Dodirnite Gumb za povratakda biste zatvorili zaslon s postavkama.

Gumb Info

Na zaslonu s postavkama, dodirnite ovaj gumb za otvaranje isplatne tablice, gdje se nalazi sljedeće:

 • informacije o isplatama dobitnih kombinacija u novčićima;

 • informacije o posebnim značajkama ili posebnim simbolima i njihovim isplatama ili posebnim nagradama;

 • linije u igri te osnovna pravila igre.

Gumb Info

Na zaslonu s postavkama,dodirnite ovaj gumb za otvaranje zaslona s opcijama.

Gumb Zvuk

Na zaslonu s opcijama, dodirnite ovaj gumb kako biste isključili/uključili zvuk u igri.

Gumb Povijest

(samo u igri za novac) Na zaslonu s postavkama, dodirnite ovaj gumb a zatim dodirnite POVJEST za prikaz prethodno odigranih rundi u novom prozoru preglednika.

Gumb Početna

Na zaslonu s opcijama dodirnite gumb Početna kako biste zatvorili igru i otvorili početno web-mjesto u istom prozoru preglednika.

Gumb za zaustavljanje automatske vrtnje

(raspoloživ samo dok se role vrte ili kada je aktivna značajka automatskih vrtnji) Kliknite ovaj gumb za brže zaustavljanje rola ili za zaustavljanje značajke automatskih vrtnji.

Gumb PRESKOČI za stolna računala

(dostupan za vrijeme dobitnih animacija) Dodirnite taj gumb kako biste preskočili dobitne animacije.

PRAVILA

U isplatnoj tablici, dodirnite ovaj gumb za prikaz detaljnih pravila igre u novom prozoru preglednika.

TURBO

(dostupno samo za određene zemlje) Na zaslonu s postavkama za VRTNJE, pomaknite prekidač za uključivanje/isključivanje pored oznake TURBO na UKLJ. da biste omogućili turbo značajku kojom se ubrzava igra (trajanje vrtnje smanjuje se na najmanju moguću mjeru); pomaknite na ISKLJ. da biste onemogućili tu značajku.