Diamond Wild Mini

Pravila igre (1.1 - 15. veljače 2018. godine)

1. Pregled igre

Cilj je osvojiti dobitnu kombinaciju na dobitnoj liniji na svim rolama.

Podaci o igri:

Tip

Automati

Broj rola

5

Broj redaka

3

Broj linija

1 do 20

Broj novčića koji se može uložiti

1 do 10 (po liniji)

Progresivni jackpot

Da

Značajka udvostručavanja

Ne

Značajka automatskih vrtnji

Da

Wild simboli

Da

Množitelji

Ne

Scatter simboli

Ne

Bonusigra

Ne

Besplatne vrtnje

Da

Izravni dobitak

Ne

Povrat igraču (RTP)

93,20 % do 95,20 %

Jackpot

Progresivni jackpot

Igra će se isključiti ako na njoj nema nikakve aktivnosti određeni broj uzastopnih minuta (broj minuta ovisi o regiji, odnosno nadležnosti). Značajka oporavka igre spremit će vaše napredovanje, tako da ćete moći nastaviti od mjesta na kojem ste stali kada se igra sljedeći puta učita.

U slučaju tehničkih poteškoća koje dovedu do izgubljene veze s igraćim poslužiteljem, igra koju ste igrali automatski se sprema i učitat će se kada se sljedeći puta uspostavi veza s igraćim poslužiteljem. Nakon pada veze, nećete se moći ponovno povezati s igraćim poslužiteljem sljedećih 30 sekundi.

Napomena: U slučaju kvara poništavaju se sve isplate i igre. Ulozi koji još nisu prihvaćeni poništavaju se, a oni koji nisu isplaćeni vraćaju se.

2. Kako igrati

Napomena: Ako nemate dovoljno sredstava za igru, ulog se može postaviti na najmanji mogući iznos putem dijaloškog okvira koji vas o tome obavještava.

Sve dobitne kombinacije se računaju s lijeva nadesno, osim u slučaju simbola besplatnih rundi i dijamanta.

Tri ili više simbola dijamanta bilo gdje na rolama isplaćuju dobitak u skladu s isplatnom tablicom, ili dodjeljuju progresivni jackpot ako se igra uz maksimalan ulog u novčićima i na maksimalnom broju linija.

Dobici na različitim linijama zbrajaju se zajedno.

Isplaćuje se samo najviša dobitna kombinacija na svakoj odabranoj liniji.

Dijamantni dobici (tri ili više simbola dijamanta bilo gdje na rolama) dodaju se ostalim dobicima, prikazuju se u mjeraču dobitaka i na kraju se dodaju na igraći saldo.

Na informacijskoj traci ispod glavnog zaslona igre možete pregledati trenutačni ULOG, svoje STANJE i trenutačni DOBITAK u vašoj valuti te trenutačne BODOVE u novčićima.

Napomena: Koristite strelice na lijevoj i desnoj strani donje informacijske trake za pomicanje informacija (STANJE, BODOVI).

Za igranje pratite sljedeće korake:

  1. KlikniteGumb za odabir vrijednosti novčića za otvaranje zaslona s postavkama oklade a zatim upotrijebite gumbe + i - za odabir vrijednosti novčića i broja novčića uloženih po liniji.
    Napomena:
    Ukupan ulog u vašoj valuti prikazan je iznad trenutačno odabrane vrijednosti novčića. Za pristup zaslonu s postavkama uloga možete također kliknuti Ploča s postavkama za mobiteleza otvaranje zaslona s postavkama i zatim kliknite Gumb za odabir vrijednosti novčića; kliknite Gumb za povratakza povratak na glavni zaslon.

  2. Kliknite gumb Gumb za odabir vrijednosti novčićada biste ponovo zavrtjeli role.

Ukupan dobiveni iznos u novčićima, u skladu s isplatnom tablicom, prikazuje se u skočnom prozoru Dobitak. Iznos dobitka za svaku dobitnu kombinaciju prikazan je u isplatnoj tablici.

Ukupan dobiveni iznos u vašoj valuti prikazuje se na informacijskoj traci (DOBITAK) i predstavlja ukupan iznos koji ste osvojili u novčićima umnožen vrijednošću novčića.

3. Posebni simboli i značajke

3.1. Wild (zamjenski simbol)

Wild simbol može zamijeniti/predstavljati svaki drugi simbol osim simbola besplatnih igara i simbola dijamanta.

3.2. Besplatne runde

Tri ili više simbola besplatnih rundi bilo gdje na rolama dodjeljuju 8 besplatnih rundi, a dobici se udvostručavaju. Dodatne besplatne runde mogu se osvojiti za vrijeme igranja besplatnih rundi.

Dobici simbola dijamanta ne udvostručuju se za vrijeme besplatnih rundi.

Iznos uloga i broj linija na kojima se igra u vrtnji koja je aktivirala besplatne runde ostaju isti i za vrijeme besplatnih rundi i ne mogu se promijeniti sve do završetka besplatnih rundi.

3.3. Progresivni jackpot

Prikazani povrat igraču (RTP) u odjeljku Pregled igre također uključuje povrat progresivnog jackpota.

Napomena: Za vrijeme besplatnih vrtnji ne možete osvojiti progresivni jackpot.

Pet ili više simbola dijamanta bilo gdje na rolama, uz maksimalan ulog (tj. maksimalan broj novčića i linija) kvalificirat će vas za osvajanje progresivnog jackpota. Svaki drugi iznos uloga (koji nije maksimalan ulog) isplaćuje dobitke u skladu s isplatnom tablicom.

Sa svakim ulogom, osnovna vrijednost progresivnog jackpota raste za 0,5 % tog uloga, a 0,25 % uloga stavlja se na stranu za 8x i 9x jackpotove simbola dijamanta.

Napomena: Osnovna vrijednost progresivnog jackpota je iznos spremljen u eurima, a prikazuje se u vrijednosti novčića od po 10 eura (ovo možda nećete moći odabrati u igri):

Brojač progresivnog jackpota prikazuje vrijednost progresivnog jackpota za trenutačno odabranu vrijednost novčića. Prikazana vrijednost jackpota proporcionalna je odabranoj vrijednosti novčića i dio je osnovne vrijednosti jackpota, a računa se u odnosu na trenutačno odabranu vrijednost novčića. Koristite strelice na lijevoj i desnoj strani brojača za pomicanje informacija.

Napomena: Maksimalni iznos progresivnog jackpota isplatit će se uz maksimalnu odabranu vrijednost novčića.

Primjeri vrijednosti jackpota (u vašoj valuti):

Vrijednost novčića 0,01

5x simbol dijamanta

6x simbol dijamanta

7x simbol dijamanta

8x simbol dijamanta

9x simbol dijamanta

Početna vrijednost jackpota

20

100

200

2.000

5.000


Vrijednost novčića 0,02

5x simbol dijamanta

6x simbol dijamanta

7x simbol dijamanta

8x simbol dijamanta

9x simbol dijamanta

Početna vrijednost jackpota

40

200

400

4.000

10.000

Vrijednost jackpota ažurira se svake 3 sekunde. Ovisno o internetskom operateru i hardveru klijenta, moguća su kašnjenja u komunikaciji poslužitelja i klijentskog računala, koja se mogu razlikovati od igrača do igrača te od poruke do poruke.

Moguće je da između dva ažuriranja brojača progresivnog jackpota dva igrača uzastopno s malom vremenskom razlikom osvoje jackpot. U tom slučaju, prvi po redu igrač osvaja cijeli iznos jackpota, dok drugi igrač osvaja minimalni zajamčeni progresivni jackpot, kao i iznos od 0,5 % uloga stavljenih između ta dva osvajanja jackpota.

4. Značajka automatskih vrtnji

Postavka ograničenja gubitka omogućuje automatsko zaustavljanje značajke automatskih vrtnji kada iznos odabranog ograničenja kojem su dodani vaši skupni dobici i oduzeti vaši skupni ulozi iznosi manje od 0.

Napomena: Značajka automatske vrtnje ne započinje besplatne runde automatski - za to je potrebna potvrda (odnosno radnja) igrača.

Kliknite gumb AUTOMATSKA VRTNJA Gumb za automatske vrtnje da bi se otvorio zaslon s postavkama za VRTNJE gdje možete postaviti sljedeće:

Kliknite AKTIVIRAJ za zatvaranje zaslona s postavkama za VRTNJE i za početak značajke automatskih vrtnji uz trenutačno odabrani ulog i postavke. Kliknite Gumb za povratakza zatvaranje zaslona s postavkama za VRTNJE bez pokretanja značajke automatskih vrtnji.

Za zaustavljanje značajke Automatska vrtnja u bilo kojem trenutku, na glavnom zaslonu igre, kliknite Gumb za zaustavljanje automatske vrtnje.

Napomena: Za pristup zaslonu s postavkama za VRTNJE možete također kliknuti Ploča s postavkama za mobiteleza otvaranje zaslona s postavkama a zatim kliknite Gumb za automatske vrtnje.

5. Ostali gumbi u igri

Raspoloživi su sljedeći gumbi:


Gumb Info

Kliknite kako biste otvorili isplatnu tablicu na kojoj možete pregledati:

  • informacije o isplatama dobitnih kombinacija u novčićima;

  • informacije o posebnim značajkama ili posebnim simbolima i njihovim isplatama ili posebnim nagradama;

  • linije u igri i osnovna pravila igre.

Gumb za zaustavljanje automatske vrtnje

(raspoloživ samo kada se role vrte) Kliknite ovaj gumb za trenutačno zaustavljanje rola.

Gumb PRESKOČI za stolna računala

(raspoloživ za vrijeme animacija prilikom osvajanja dobitka) Kliknite ovaj gumb za preskakanje prikazivanja tih animacija.

Ploča s postavkama za mobitele

Kliknite taj gumb za otvaranje zaslona s postavkama. Kliknite Gumb za povratakza zatvaranje zaslona s postavkama.

Gumb Info

Na zaslonu s postavkama, kliknite ovaj gumb za otvaranje zaslona s opcijama.

Gumb Zvuk

Na zaslonu s opcijama, kliknite ovaj gumb kako biste isključili/uključili zvuk u igri.

Gumb Povijest

(samo u igri za novac) Na zaslonu s postavkama, kliknite ovaj gumb za prikaz prethodno odigranih rundi u novom prozoru preglednika.

PRAVILA

Kliknite ovaj gumb na isplatnoj tablici za pregledavanje detaljnih pravila igre u novom prozoru preglednika.

TURBO

(dostupno samo za određene zemlje) Na zaslonu s postavkama za VRTNJE, pomaknite prekidač za uključivanje/isključivanje pored oznake TURBO na UKLJ. da biste omogućili turbo značajku kojom se ubrzava igra (trajanje vrtnje smanjuje se na najmanju moguću mjeru); pomaknite na ISKLJ. da biste onemogućili tu značajku.