European Roulette

HTML5 käyttöopas / Säännöt (v1.4)

 

1. Yleiskatsaus

European Roulette -pelissä yrität ennustaa numeron, johon pallo pysähtyy. European Roulette on vain yksi nolla, ja se tarjoaa enemmän mahdollisuuksia voittaa kuin American Roulette, jossa on kaksi nollaa.

2. Yleiset tiedot

Rulettityyppi                                         European Roulette

Minimipanos, 0,1-10 pöytään:           0.1 Euro

Stäkit:                                                     0,1, 0,2, 0,5, 1, 5, 10

RTP:                                                        97,30%

Huomautus: Peli katkaistaan jos mitään toimintoja ei toteutettu 45 peräkkäisen minuutin aikana.

2.1. Yhteyden katkeaminen pelin aikana

·     Jos panossumma on otettu saldosta, ja peli katkeaa: kun yhteys on muodostettu uudelleen, voittava numero näkyy Historia-paneelissa, ja mahdolliset voitot lisätään saldoon.

·     Jos panossummaa ei otettu saldosta, ja peli katkeaa: kun yhteys on muodostettu uudelleen, ei voittoja myönnetä, sillä veto jäi kesken.

Huomautus: Vikatilanteissa kaikki maksut ja pelit mitätöidään; kaikki vedot, joita ei vielä ole hyväksytty, mitätöidään, mikä tahansa ratkaisematon veto palautetaan.

2.2. Panostusrajat

Vetotyyppi

0,1-10 pöytä - Maksimipanokset

Yksi numero

10

Kaksi numeroa

20

Kaksi numeroa 0

20

Kolme numeroa

30

Trio

30

Neljä numeroa

40

Kulma 0

40

Kuuden rivi

60

Sarake, tusina

125

Punainen / musta, parillinen / pariton, Matala / Korkea

250

Nollan naapurit

170

Naapurit (0-36)

50

Kolmannekset

120

Orvot

90

 

3. Vähimmäisvaatimukset

·     Android 4.0 +

·     iOS 4.0+

·     Windows Phone-yhteensopiva (voidaan olla pieniä graafisia ongelmia)

4. Vetotyypit

Sisävedot

Voit panostaa mihin tahansa numeroon, myös 0, asettamalla pelimerkkejä suoraan numeron.

 

Voit panostaa kaksi numeroa käyttäen samaa panosta asettamalla pelimerkin linjalle, joka erottaa kaksi numeroa.

 

Voit panostaa yhdistelmiä, kuten 0 + 1, 0 + 2 ja 0 + 3, asettamalla pelimerkki linjalle, joka erottaa 0 ja muut numerot.

 

Voit panostaa kolme numeroa samalla vedolla asettamalla pelimerkit ulkopuolen oikealle rajalle rulettipöydässä -  3, 6, 9, 12, 15, 18, 21, 24, 27, 30, 33 ja 36 rulettipöytien numeroiden yllä.

 

Veto risteämispisteelle välillä 0,1 ja 2 tai 0, 2 ja 3.

 

Voit lyödä vetoa neljän numeroa kerrallaan, asettamalla pelimerkit kulmiin, jossa neljä numeroa kohtaavat. Esim: keskipiste jossa ruletti numerot 4, 5, 7, ja 8 kohtaavat.

 

Voit panostaa 0 + 1 + 2 + 3 asettamalla pelimerkit uloimpaan kohtaan, jossa numerot 0 ja 3 kohtaavat.

 

Voit asettaa kuuden numeron vedon (tarkoittaen kuusi eri numeroa kahdessa vierekkäisessä rivissä kolme numeroa kummassakin), asettamalla pelimerkit ylhäällä ulkoreunaviivalle jossa kaksi kolmen riviä leikkaa.

 

Ulkovedot

Kunkin kolmen numeron sarakkeen alareunassa, on laatikko "2 :1". Voit panostaa mihin tahansa kolmesta sarakkeesta asettamalla pelimerkit "2:1"-ruutuun. Voitat, jos saatu ruletti numero on sarakkeessa johon olet panostanut. Voitot maksetaan 2: 1-suhteessa; 0 on häviävä numero.

 

Voit panostaa kahdentoista numeron ryhmään asettamalla pelimerkit yhteen kolmesta laatikosta jotka on merkitty "1st 12", "2nd 12", tai "3rd 12". Jos joku 12 numerosta on numero, jossa rulettipallo on pysähtynyt, sinulle maksetaan suhteessa 2: 1; 0 on häviävä numero.

 

Panos ruutuun joka on merkitty punaisella vinoneliöllä. 0 ei sisälly.

 

Panos ruutuun joka on merkitty mustalla vinoneliöllä. 0 ei sisälly.

 

Panos ruutuun jossa merkintä "parillinen". 0 ei sisälly.

 

Panos ruutuun jossa merkintä "pariton". 0 ei sisälly.

 

Panos ruutuun jossa merkintä "matala". 0 ei sisälly.

 

Panos ruutuun jossa merkintä "korkea". 0 ei sisälly.

 

Ryhmäveto

Kosketa Lisää-painiketta Description: http://static-real-alderney.isoftbet.com/html/html5/roulette_html5/roulette_html5_r1/roulette_html5/assets/images/bg-more.png ja napauta sitten Taulukko Description: http://static-real-alderney.isoftbet.com/html/html5/roulette_html5/roulette_html5_r1/roulette_html5/assets/images/bg-table-active.png päästäksesi esim. naapurit, kolmannekset, orvot-vetoihin.

 

Naapurit

Voit sijoittaa tämän tyyppisen vedon, koskettamalla Pöytä-painiketta ja valitse sitten "naapurit" (nollan naapurit) -painiketta. Nollan naapurit -vedossa 7 pelimerkkiä kattaa 0 ja 16 muuta numeroa: 0/2/3 + 25/26/28/29 + 4/7 + 12/15 + 18/21 + 19/22 + 32/35, jokaisessa 1 pelimerkki.

 

Voit sijoittaa tämän tyyppinen veto napauttamalla Pöytä-painiketta ja sitten haluamasi numero naapurit osassa Erikoisvedoissa. Kun valitset numeron naapurit osassa, yksi pelimerkki sijoitetaan kuhunkin numeroon.

 

Kolmannekset - voittaa 17: 1 5/8, 10/11, 13/16, 23/24, 27/30, 33/36

Voit sijoittaa tämän tyyppisen vedon, koskettamalla Pöytä-painiketta ja valitse sitten "kolmannekset". Kolmannekset-veto, 6 pelimerkkiä kattavat numerot 33-37: 5/8 + 10/11 + 13/16 + 23/24 + 27/30 + 33/36, joilla kullakin on yksi pelimerkki.

 

Orvot - Voittaa 35: 1 1 ja 17: 1 6/9, 14/17, 17/20, 31/34

Voit sijoittaa tämän tyyppisen vedon, koskettamalla Pöytä-painiketta ja valitse sitten "orvot". Orvot-vedossa 5 pelimerkkiä kattaa numeron 1 yhdellä pelimerkillä ja numerot 6/9 + 14/17 + 17/20 + 31/34 - kullakin on yksi pelimerkki.

5. Layout

Huomautus: Siinä tapauksessa jos et voi tarkastella koko ruletti taulukkoa laitteen näytössä, pyyhkäise ylös (tai alas), jotta vierität ylös tai alas pelin näytön.

European Roulette pyörä on merkitty numeroilla 1-36 ja vuorotellen väriä - punainen ja musta -ja vihreä "0".

Huomautus: Pöytärajat jotka näkyvät pelipöydässä (MIN: 0.1 ja MAX: 10 euroa) liittyvät yhden numeron vetoon.

Peli näyttöruudulla on seuraavat osiot:

·     yläpuolelta:

o     asetukset-painike Description: http://static-real-alderney.isoftbet.com/html/html5/roulette_html5/roulette_html5_r1/roulette_html5/assets/images/bg-settings.png - Kosketa avaa asetukset valikon, jossa voit:

-        Home-painike Description: http://static-real-alderney.isoftbet.com/html/html5/roulette_html5/roulette_html5_r1/roulette_html5/assets/images/menu/home-icon.png - Kosketa sulkeaksesi pelin ja avaa kotisivu, samaan selainikkunaan

-        kosketa pelin sääntöjä -painike Description: http://static-real-alderney.isoftbet.com/html/html5/roulette_html5/roulette_html5_r1/roulette_html5/assets/images/menu/rules-icon.png katsella nopeasti pelin säännöt

-        kosketa Kassa-painiketta Description: http://static-real-alderney.isoftbet.com/html/html5/roulette_html5/roulette_html5_r1/roulette_html5/assets/images/menu/cashier-icon.png Siirry kassasivu

-        kosketa mykistyspainiketta Description: http://static-real-alderney.isoftbet.com/html/html5/roulette_html5/roulette_html5_r1/roulette_html5/assets/images/menu/soundOn.png poistaa kaikki pelin äänet; kosketa painiketta uudelleen, jotta kaikki pelin äänet palautetaan

-        kosketa Tilastot-painiketta Description: http://static-real-alderney.isoftbet.com/html/html5/roulette_html5/roulette_html5_r1/roulette_html5/assets/images/menu/statistics-icon.png tarkastella historiaa viimeisistä numeroista jossa ruletti palloja on pysähtynyt ja muut pelitilastoihin, ja avaa pelihistorian uuteen selainikkunaan 

-        napauttamalla Jaa-painiketta Description: http://static-real-alderney.isoftbet.com/html/html5/roulette_html5/roulette_html5_r1/roulette_html5/assets/images/menu/share-icon.png jakaa pelin linkin sosiaalinen verkosto

Huomautus: Valitse Asetukset- Description: http://static-real-alderney.isoftbet.com/html/html5/roulette_html5/roulette_html5_r1/roulette_html5/assets/images/bg-settings.png uudelleen sulkeaksesi asetus valikon.

o     nykyinen saldo ja nykyisen vedot näkyvät; jos voittaa, vedot näyttö muuttuu voittonäytöksi ja näyttää nykyisen voitot

o     historian eri pelin tuloksista

·     keskellä näytön: pöydän minimi ja maksimi rajoja ja rulettipöytä

·     pohjassa, vasemmalta oikealle:

o     stäkki - Voit valita toisen stäkin, kosketa näytöllä olevaa stäkillä

o     kosketa Lisää-painiketta Description: http://static-real-alderney.isoftbet.com/html/html5/roulette_html5/roulette_html5_r1/roulette_html5/assets/images/bg-more.png Voit tarkastella käytettävissä toimet:

-        Tyhjennä Description: http://static-real-alderney.isoftbet.com/html/html5/roulette_html5/roulette_html5_r1/roulette_html5/assets/images/bg-clear-active.png - Aktiivinen vain, kun veto on asetettu pöydälle; kosketa poistaa kaikki vedot pöydälle

-        Kumoa Description: http://static-real-alderney.isoftbet.com/html/html5/roulette_html5/roulette_html5_r1/roulette_html5/assets/images/bg-undo-active.png - Kosketa poistaa viimeisen siru pöydälle

-        Pöytä Description: http://static-real-alderney.isoftbet.com/html/html5/roulette_html5/roulette_html5_r1/roulette_html5/assets/images/bg-table-active.png - Kosketa tarkastella (ja aseta) ryhmä vetoja

-        Tuplaus Description: http://static-real-alderney.isoftbet.com/html/html5/roulette_html5/roulette_html5_r1/roulette_html5/assets/images/bg-double-active.png - Kosketa tuplaa kaikki nykyiset veto (t) pöydälle

o     kosketa Auto-painiketta Description: http://static-real-alderney.isoftbet.com/html/html5/roulette_html5/roulette_html5_r1/roulette_html5/assets/images/bg-repeat.png (Aktiivinen vain, kun veto on asetettu) alkaa automaattitoiminta peli

o     kosketa Toista-painike Description: http://static-real-alderney.isoftbet.com/html/html5/roulette_html5/roulette_html5_r1/roulette_html5/assets/images/bg-rebet.png asettaa edellinen veto pöydälle (tämä toiminta ei pyöritä rulettia)

o      kosketa PELAA Description: http://static-real-alderney.isoftbet.com/html/html5/roulette_html5/roulette_html5_r1/roulette_html5/assets/images/SPIN_btn.png pyöräytä rulettia (aktiivinen vain, kun veto on asetettu pöydälle)

Kun napautat Pöytä-painiketta Description: http://static-real-alderney.isoftbet.com/html/html5/roulette_html5/roulette_html5_r1/roulette_html5/assets/images/bg-table-active.png , Voit tarkastella käytettävissä ryhmää vetoja, kuten naapurit, kolmannekset, orvot.

Huomautus: Siinä tapauksessa jos et voi tarkastella koko ryhmävetotaulukkoa laitteen näytössä, pyyhkäise ylös (tai alas), jotta vierität ylös tai alas pelin näytön.

6. Pelin säännöt ja asetukset

6.1. Pelin asetukset

Oletuksena pelimerkin arvo on 0,1.

Ristiriitaisia ​​vetoja ei ole mahdollista asettaa. Ristiriitaiset vedot ovat:

·     veto Sekä punainen ja musta yhdelle kierrokselle

·     vedonlyönti sekä parillinen ja pariton yhdelle kierrokselle

·     vedonlyönti Sekä korkea ja matala yhdellä pyöräytyksellä

·     vedonlyönti kaikilla kolmella sarakkeella yhdellä pyöräytyksellä (vedonlyönti kaksi kolmesta sarakkeesta on sallittu)

·     vedonlyönti kaikilla kolmella Tusina-alueella yhdellä pyöräytyksellä (vedonlyönti kaksi kolmesta tusina-alueella on sallittu)

6.2. Kuinka pelata

Vaihe 1

Valitse stäkki, jota haluat käyttää. Kun olet valinnut pelimerkin arvo, se pysyy valittuna, kunnes muutat sitä napauttamalla valitun pinon. Tämä tarkoittaa, että voit pelata samalla panosarvolla palaamatta stäkkeihin.

Huomautus: Et voi sijoittaa enemmän kuin sallitun määrän pelimerkkejä missään numeroissa tai osissa.

Vaihe 2

Kun olet valinnut pelimerkkipinon, pelipöydässä, napauttamalla missä haluat lyödä vetoa - kukin napautus asettaa yhden pelimerkin kyseiseen alueeseen.

Huomautus: Voit myös asettaa vedon vetämällä pelimerkin valitun pinon alueesta, alueelle johon haluat sijoittaa vedon.

Jos haluat poistaa panoksen, kosketa Lisää-painiketta Description: http://static-real-alderney.isoftbet.com/html/html5/roulette_html5/roulette_html5_r1/roulette_html5/assets/images/bg-more.png Voit tarkastella käytettävissä olevia toimintoja ja napauta Kumoa Description: http://static-real-alderney.isoftbet.com/html/html5/roulette_html5/roulette_html5_r1/roulette_html5/assets/images/bg-undo-active.png Poistaaksesi viimeinen siru pöydälle.

Voit poistaa kaikki vedot, kosketa Lisää-painiketta Description: http://static-real-alderney.isoftbet.com/html/html5/roulette_html5/roulette_html5_r1/roulette_html5/assets/images/bg-more.png Voit tarkastella käytettävissä olevia toimintoja ja napauta sitten Tyhjennä Description: http://static-real-alderney.isoftbet.com/html/html5/roulette_html5/roulette_html5_r1/roulette_html5/assets/images/bg-clear-active.png .

Huomautus: Vetoja ei voida poistaa sen jälkeen, ruletti on alkanut pyöriä.

Vaihe 3

Kosketa PELAA Description: http://static-real-alderney.isoftbet.com/html/html5/roulette_html5/roulette_html5_r1/roulette_html5/assets/images/SPIN_btn.png pyöräyttää rulettipyörän kun panokset on asetettu - Tämä toimenpide näyttää rulettipyörän pyörimisen ruudulla. Kun pallo on liikkeessä, et voi sijoittaa enää vetoja kunnes se pysähtyy.

Vaihe 4

Kun ruletti pysähtyy numero, johon pallo pysähtyi sekä voittosi (jos niitä on) näkyvät yläpuolella ruletin (rajoitetun ajan).

Voit sitten katsella viimeinen numero(t), johon pallo pysähtyi Viimeinen Tulos näytöllä tai tilasto-osassa.

Voit tarkastella mitä tahansa voittosumman infopalkissa, että Voittonäytössä. Summa jonka voitat lisätään saldoon.

Kun pallo pysähtyi, voit:

·     Kosketa Toista-painike Description: http://static-real-alderney.isoftbet.com/html/html5/roulette_html5/roulette_html5_r1/roulette_html5/assets/images/bg-rebet.png sijoittaa edellisen panostuksen ja napauta PELAA-painike Description: http://static-real-alderney.isoftbet.com/html/html5/roulette_html5/roulette_html5_r1/roulette_html5/assets/images/SPIN_btn.png aloittaa uuden kierroksen.

·     Aloita uusi peli vaiheessa 1.

Huomautus: Jos yrität asettaa pelimerkin numeroon tai osioon kun suurimman panoksen määrä on saavutettu, tai jos sinulla ei ole tarpeeksi rahaa, saat ilmoituksen ja mitään ylimääräisiä pelimerkkejä ei sijoiteta.

7. Automaattipeli

Pohjassa laidassa napauttamalla Auto-painiketta Description: http://static-real-alderney.isoftbet.com/html/html5/roulette_html5/roulette_html5_r1/roulette_html5/assets/images/bg-repeat.png (Aktiivinen vain, kun veto on asetettu) alkaa automaatti toiminta peli.

Kosketa STOP AUTO-painike Description: http://static-real-alderney.isoftbet.com/html/html5/roulette_html5/roulette_html5_r1/roulette_html5/assets/images/stop-auto.png lopettaa autoplay ominaisuus milloin tahansa.

Huomautus: Voit lopettaa autospin aloittamasta toista kierrosta koskettamalla STOP AUTO-painiketta Description: http://static-real-alderney.isoftbet.com/html/html5/roulette_html5/roulette_html5_r1/roulette_html5/assets/images/stop-auto.png Ennen AUTOPLAY ACTIVE palkin täyttymistä.

8. Voitot

Standardi Vetotyyppi

Palautusprosentti

Yksi numero

35: 1

Kaksi numeroa

17: 1

Kaksi numeroa 0

17: 1

Kolme numeroa

11: 1

Trio

11: 1

Neljä numeroa

8: 1

Kulma 0

8: 1

Kuuden rivi

5: 1

Sarake, tusina

2: 1

Punainen / musta, parillinen / pariton, Korkea / matala

1: 1